Netflix jumittuu, ei reagoi tai lakkaa lataamasta, mutta laite toimii

Jos Netflix jumittuu tai lakkaa lataamasta, mutta laitteesi toimii muuten, se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Noudata seuraavia omaa laitettasi koskevia vianmääritysohjeita.

Jos laitteesi ei toimi ollenkaan, noudata näitä vianmääritysohjeita.

Blu-ray-soittimet

Blu-ray-soitin

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Tietokoneet

Mac

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Sammuta tietokoneesi
  1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Windows

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

2. Kirjauduttuasi sisään yritä katsoa Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä tietokone uudelleen

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste verkkoselaimesta

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Pelikonsolit

PlayStation 3

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

Jos laitteesi päivämäärä ja kellonaika poikkeavat merkittävästi oikeasta päivämäärästä ja ajasta, se aiheuttaa ongelmia tv-ohjelman tai elokuvan toistamisessa.

Japanilaisissa PlayStationeissa sinun pitää käyttää valinnan peruutuspainikkeena X-painiketta O-painikkeen sijaan aina, kun seuraavissa vianmääritysohjeissa pyydetään painamaan O.
  1. Siirry päävalikosta asetuksiin (Settings).

• Jollet jo ole päävalikossa, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Valitse Päivämäärä- ja aika-asetukset (Date and Time Settings).

3. Valitse Päivämäärä ja aika (Date and Time).

4. Valitse Aseta internetin kautta (Set via Internet).

5. Paina O-painiketta, niin pääset takaisin Päivämäärä ja aika-näyttöön (Date and Time).

6. Valitse Aseta automaattisesti (Set Automatically).

7. Valitse Käytössä (On).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

Japanilaisessa PlayStationissa on käytettävä valinnan vahvistuspainikkeena O-painiketta X-painikkeen sijaan.
  1. Aloita PS3:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS3-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina X-näppäintä.

4. Paina heti X-näppäimen painamisen jälkeen samanaikaisesti sekä Käynnistä- (Start) että Valitse (Select), kunnes näet viestin Haluatko nollata Netflix-asetuksesi ja rekisteröityä uudelleen?

5. Valitse Kyllä (Yes).

6. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

PlayStation 4

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

Jos laitteesi päivämäärä ja kellonaika poikkeavat merkittävästi oikeasta päivämäärästä ja ajasta, videon toistaminen ei onnistu oikein. Ajan asettaminen:

1. Siirry päävalikosta Asetuksiin (Settings).

• Jollet ole päävalikossa, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna. Valitse Lopeta (Quit), sitten Kyllä (Yes) palataksesi päävalikkoon.

2. Valitse Päivämäärä ja aika (Date and Time).

3. Valitse Päivämäärä- ja aika-asetukset (Date and Time Settings).

4. Valitse Aseta internetin avulla (Set Using Internet).

5. Valitse Aseta automaattisesti (Set Automatically), jos sitä ei ole jo valittu.

6. Valitse Aseta nyt (Set Now).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

1. Aloita PS4:n aloitusnäytöstä.

• Jos et vielä ole aloitusnäytöllä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna ja valitse Sulje sovellus (Close Application) ja sen jälkeen OK.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Valinnat-painiketta (Options).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen poistaminen ei poista Netflix-kuvaketta PS4:n aloitusnäytöltä.
  6. Valitse Netflix-kuvake. PlayStation-myymälä (PlayStation Store) avautuu.

7. Valitse Lataus-kuvake (Download).

8. Kun Netflixin lataus on valmis, valitse Käynnistä (Start).

9. Kirjaudu sisään Netflix-tiliisi ja kokeile striimata uudelleen.

• Sinua saatetaan ensin pyytää kirjautumaan sisään PlayStation Network (PSN) -tiliisi.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

PlayStation 5

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Xbox 360

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus (Uninstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudassa kohtaan Sovellukset (Apps) > Omat sovellukset (My Apps).

2. Korosta Netflix-sovellus.

3. Paina X-painiketta, niin että sovellustiedot tulevat esiin.

4. Valitse Poista (Delete) > Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan (Reinstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps).

2. Lataa sovellus valitsemalla Netflix.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Testaa internet-yhteys

1. Valitse Xbox 360:n päävalikosta Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse Langallinen verkko (Wired Network) tai Langaton verkko (Wireless Network) oman yhteystapasi mukaan.

5. Valitse Testaa Xbox LIVE -yhteys (Test Xbox LIVE Connection).

6. Valitse Jatka (Continue).

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Siirry asetuksiin (Settings) ja valitse Järjestelmäasetukset (System settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse ensin verkko ja sitten Määritä verkko (Configure Network).

5. Valitse DNS-asetukset (DNS Settings) ja sitten Automaattinen (Automatic).

6. Katkaise Xboxin virta ja kytke virta uudestaan.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

4. Valitse Tallennustila (Storage).

5. Korosta Muistilaite (Memory Unit), Kiintolevy (Hard Drive) tai USB-tallennustila(USB Storage), ja paina sitten Y ohjaimesta.

6. Valitse Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache).

• Jos näytöllä ei ole vaihtoehtoa Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache), valitse toinen tallennusväline.

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan tallennusvälineylläpito, valitse Kyllä (Yes).

8. Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Testaa internet-yhteys

1. Valitse Xbox 360:n päävalikosta Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse Langallinen verkko (Wired Network) tai Langaton verkko (Wireless Network) oman yhteystapasi mukaan.

5. Valitse Testaa Xbox LIVE -yhteys (Test Xbox LIVE Connection).

6. Valitse Jatka (Continue).

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Siirry asetuksiin (Settings) ja valitse Järjestelmäasetukset (System settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse ensin verkko ja sitten Määritä verkko (Configure Network).

5. Valitse DNS-asetukset (DNS Settings) ja sitten Automaattinen (Automatic).

6. Katkaise Xboxin virta ja kytke virta uudestaan.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

4. Valitse Tallennustila (Storage).

5. Korosta Muistilaite (Memory Unit), Kiintolevy (Hard Drive) tai USB-tallennustila(USB Storage), ja paina sitten Y ohjaimesta.

6. Valitse Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache).

• Jos näytöllä ei ole vaihtoehtoa Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache), valitse toinen tallennusväline.

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan tallennusvälineylläpito, valitse Kyllä (Yes).

8. Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Xbox One

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Poista Netflix-sovelluksen asennus:

1. Aloita Xbox Kojelaudasta (Xbox Dashboard).

2. Valitse Omat pelit ja sovellukset (My Games & Apps).

Huomautus:
    Sinun on ehkä vieritettävä näyttöä alaspäin, jotta näet tämän vaihtoehdon.
  3. Valitse Sovellukset (Apps) vasemmalla olevista vaihtoehdoista.

4. Korosta Netflix-sovellus ja paina ohjaimen Valikko-painiketta (Menu).

5. Valitse Hallitse sovelluksia (Manage App).

6. Valitse Poista kaikki asennukset (Uninstall All).

7. Vahvista valitsemalla Poista kaikki asennukset (Uninstall All) uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen:

1. Aloita Xbox Onen aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan ja kokeilemaan Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut pelikonsolit

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Matkapuhelimet ja tabletit

Android

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun käynnistät sovelluksen

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen.
  1. Sammuta virta Android-laitteesta. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität kirjautua sisään

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen.

1. Sammuta virta Android-laitteesta. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

iPhone, iPad tai iPod touch

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Nollaa Netflix-sovellus

Päivitä iPhonelle, iPadille tai iPod touchille tallennetut, mahdollisesti vanhentuneet Netflix-tiedot nollaamalla sovellus.

Huomautus:
Sovelluksen asetusten uudelleen määrittäminen poistaa kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.
  1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Selaa pyyhkäisemällä alaspäin, kunnes löydät Netflix-sovelluksen.

3. Valitse Netflix.

4. Vedä Palauta-kytkin (Reset) Päällä-asentoon (On).

• Jos Palauta-kytkintä (Reset) ei ole näkyvissä, jatka seuraaviin vaiheisiin.

5. Kirjaudu ulos tililtäsi ja paina Koti-painiketta (Home), niin pääset takaisin aloitusnäyttöön.

6. Paina Koti-painiketta (Home) kahdesti ja selaa pyyhkäisemällä oikealle, kunnes löydät Netflix-sovelluksen.

7. Sulje istunto pyyhkäisemällä Netflix-sovelluksessa ylös.

8. Paina Koti-painiketta (Home) kahdesti, niin pääset takaisin aloitusnäyttöön.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Huomautus:
Netflix-sovelluksen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka olet ladannut.
  1. Kosketa aloitusnäytöllä Netflix-sovellusta ja pidä sormi painettuna.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Napauta ilmaista Netflix-sovellusta, jonka tarjoaa Netflix, Inc.

5. Asenna sovellus napauttamalla pilvikuvaketta.

Huomautus:
    Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi ja salasanasi. Jos olet unohtanut Apple ID -tunnuksesi tai salasanasi, pyydä apua Applen tukisivustolta.
  6. Kun asennus on valmis, kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos Netflix-sovellusta ei löydy App Storesta, pyydä apua Applen tukisivustolta.

Rajoitusten muuttaminen tai poistaminen käytöstä iOS-laitteessa

iOS 11.0 ja sitä vanhemmat

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Yleiset (General).

3. Valitse Rajoitukset.

Huomautus:
    Sinulta pyydetään sitä salasanaa, joka luotiin, kun rajoitukset otettiin käyttöön.
    • Rajoitusten muuttaminen:

1. Valitse Verkkosivustot Sallittu sisältö -kohdasta.

• Vain tietyt sivustot tai Rajoita aikuisille tarkoitettua sisältöä tulee olla valittuna.

2. Vieritä näyttöä alas asti ja valitse Lisää verkkosivu.

3. Kirjoita https://secure.netflix.com ja haluamasi otsikko (esim. ”Netflix-sovellus”).

4. Valitse näppäimistöltä Valmis (Done).

• Rajoitusten poistaminen käytöstä:

1. Valitse Poista rajoitukset käytöstä.

2. Anna tunnuskoodi uudestaan.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iOS 12.0 ja sitä uudemmat

Huomautus:
Jos lapsen laitteeseen on määritetty ruutuaika Screen Time -sovelluksella, sinua pyydetään antamaan Screen Time -tunnistuskoodi ennen kuin voit muuttaa näitä asetuksia.
  1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Screen Time.

3. Valitse Sisältö- ja tietosuojarajoitukset (Content & Privacy Restrictions).

4. Valitse iTunes- ja App Store -ostot (iTunes & App Store Purchases).

5. Valitse Sovellusten asennus (Installing Apps).

6. Valitse Salli (Allow).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mikäli törmäät ongelmiin tämän prosessin aikana tai haluat tietää lisää iOS-laitteen rajoituksista, tutustu Applen tukiartikkeliin, jossa perehdytään rajoituksiin.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Pakota kaikki sovellukset sulkeutumaan

1. Kaksoisnapauta Koti-painiketta (Home).

• Jos Koti-painiketta ei ole, noudata seuraavia iPhone X:lle tarkoitettuja ohjeita.

2. Pyyhkäise kunkin sovelluksen esikatseluruutua ylöspäin sulkeaksesi kaikki sovellukset.

• Paina ja pidä sormeasi kunkin sovelluksen päällä iOS 6 -käyttöjärjestelmässä, kunnes esiin tulee punainen merkki, jonka poikki kulkee viiva. Napauta merkkiä, niin sovellus sulkeutuu.

3. Napauta Koti-painiketta (Home), niin pääset takaisin aloitusnäyttöön. Kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

iPhone X:

1. Aloitusnäytössä pyyhkäise ylös ja pidä, kunnes näet käynnissä olevat sovellukset.

2. Pyyhkäise kutakin sovellusta ylöspäin sulkeaksesi sen.

3. Kun kaikki sovellukset on suljettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut matkapuhelimet ja tabletit

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Digisovittimet ja suoratoistolaitteet

Amazon Fire TV/Stick

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Sovellusta selatessa

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen
  1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Oma Fire TV (My Fire TV).

• Jos Oma Fire TV (My Fire TV) ei ole näkyvissä, valitse Järjestelmä (System) tai Laite (Device).

4. Valitse Käynnistä uudelleen (Restart).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix

1. Korosta Apple TV:n aloitusnäytöllä Netflix-sovellus.

2. Paina kaukosäätimen kosketuslevyä tai klikkauspainiketta keskeltä, kunnes Netflix-kuvake alkaa väristä.

3. Poista sovellus painamalla Toista/Pysäytä-painiketta (Play/Pause).

4. Vahvista valitsemalla uudestaan Poista (Delete).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan

1. Avaa App Store Apple TV:n aloitusnäytöltä.

2. Etsi sovellus hakemalla hakusanalla Netflix ja valitse sitten Asenna.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität valita profiilin

Pakota Netflix-sovellus sulkeutumaan
  1. Kaksoisnapauta kaukosäätimen Koti-painiketta (Home) .

2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle, kunnes näet Netflix-sovelluksen.

3. Pyyhkäise ylöspäin, kun haluat pakottaa Netflix-sovelluksen lopettamaan.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä Apple TV uudelleen

Pidä painettuna Apple TV:n kaukosäätimen Menu-painiketta niin kauan, että pääset takaisin aloitusnäyttöön.

• Apple TV 2 ja 3: Valitse Asetukset > Yleiset > Käynnistä uudelleen (Settings > General > Restart)

• Apple TV 4 ja 4K: Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käynnistä uudelleen (Settings > System > Restart)

Odota, että Apple TV on käynnistynyt uudelleen, ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix

1. Korosta Apple TV:n aloitusnäytöllä Netflix-sovellus.

2. Paina kaukosäätimen kosketuslevyä tai klikkauspainiketta keskeltä, kunnes Netflix-kuvake alkaa väristä.

3. Poista sovellus painamalla Toista/Pysäytä-painiketta (Play/Pause).

4. Vahvista valitsemalla uudestaan Poista (Delete).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan

1. Avaa App Store Apple TV:n aloitusnäytöltä.

2. Etsi sovellus hakemalla hakusanalla Netflix ja valitse sitten Asenna.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Chromecast

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Nollaa Chromecastin asetukset
  1. Pidä Chromecastissa olevaa painiketta painettuna 25 sekunnin ajan tai niin kauan, että merkkivalo alkaa vilkkua.

Huomautus:
    Chromecastin nollaus poistaa kaikki laitteeseen aikaisemmin tallennetut asetukset. Määritä Chromecastin asetukset uudelleen noudattamalla Googlen ohjeita.
  2. Kun olet nollannut laitteen, liitä se uudestaan Netflix-tiliisi.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Roku

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovellus käytöstä ja ota se takaisin käyttöön

Roku 1

1. Siirry Rokun aloitusnäyttöön painamalla Roku-kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Netflix-asetukset (Netflix Settings).

4. Valitse Poista tämä soitin Netflix-tililtäni (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Valitse Kyllä (Yes). Laite on nyt poistettu käytöstä.

6. Valitse Netflix aloitusnäytössä ja seuraa kehotteita sovelluksen uudelleen käyttöön otossa.

7. Kirjaudu sisään tilillesi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kaikki muut Roku-mallit

1. Siirry Rokun aloitusnäyttöön painamalla Roku-kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Korosta Netflix-sovellus ja paina kaukosäätimen tähtinäppäintä.

3. Valitse Poista kanava (Remove channel).

4. Vahvista valitsemalla Poista kanava uudelleen.

5. Valitse aloitusnäytöstä Striimauskanavat (Streaming Channels).

6. Valitse Elokuvat ja TV (Movies & TV).

7. Valitse Netflix.

8. Valitse Lisää kanava (Add Channel).

9. Valitse Siirry kanavalle (Go to Channel).

10. Kirjaudu sisään tilillesi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta striimauslaitteesta tai irrota pistoke.
    Sammuta suoratoistosoitin, odota 10 sekuntia ja käynnistä virta uudelleen.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke striimauslaite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Kun yrität valita profiilin

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut digisovittimet ja suoratoistolaitteet

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun käynnistät sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität valita profiilin

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Älytelevisiot

Samsungin älytelevisio

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä Samsungiin

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain Samsung voi ratkaista.

Ota yhteyttä Samsungiin ja pyydä:

• Apua Smart Hubin nollaamiseen.

• Apua laitteen laiteohjelmiston päivittämiseen.

• Apua tehdasasetusten palauttamiseen.

Jos tästä ei ole apua, Samsungilla voi olla muita ehdotuksia. Tai kokeile katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Kun yrität valita profiilin

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Sony Android TV

Päivitä Netflix-sovellus

1. Valitse aloitusvalikosta Sovellukset (Apps).

2. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.

3. Vieritä näyttöä kohtaan Omat sovellukset (My Apps).

4. Valitse Netflix ja valitse sitten ylärivistä Päivitä (Update).

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole ylärivillä näkyvissä, päivitystä ei ole saatavilla.

Jos et löydä Google Play Kauppa -sovellusta, laitteesi ei ehkä ole Android TV. Seuraa sen sijaan tämän artikkelin ohjeita kohdasta Kaikki muut älytelevisiot.

Jos päivitystä ei ollut saatavilla tai päivittäminen ei ratkaissut ongelmaa, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut älytelevisiot

Missä tilanteessa Netflix jumittuu?

Kun avaat sovelluksen

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Kun yrität valita profiilin

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut laitteet

Kaikki muut laitteet

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.