Netflix-tuetut laitteet | Katso TV:llä, puhelimella ja tietokoneella

Voit katsoa Netflixiä millä tahansa tuetulla älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla, mediasoittimella tai pelikonsolilla, jossa on verkkoyhteys ja Netflix-sovellus. Voit myös katsoa tietokoneella osoitteessa netflix.com.

Televisiot ja suoratoistolaitteet

Netflix-sovellus sisältyy useimpiin televisioihin, striimauslaitteisiin ja mediasoittimiin. Valitse laitteesi alla olevista linkeistä saadaksesi ohjeet, kuinka voit hankkia Netflix-sovelluksen laitteeseesi.

Huomautus:
Netflix ei välttämättä ole enää saatavilla joillakin ennen vuotta 2014 valmistetuilla televisioilla ja striimauslaitteilla.

Etkö löydä laitettasi? Etsi laitteesi nimi tai valmistaja ohjekeskuksestamme saadaksesi lisätietoja. Lisätietoja laitetuesta saat ottamalla yhteyttä meihin tai laitteen valmistajaan.

Matkapuhelimet ja tabletit

Voit katsoa Netflixiä millä tahansa tuetulla mobiilipuhelimella tai tabletilla. Valitse laitteesi alla olevista linkeistä saadaksesi tarkat vaatimukset ja ohjeet, kuinka voit hankkia Netflix-sovelluksen laitteeseesi.

Tietokoneet

Voit katsoa Netflixiä Mac-, Windows- tai Chromebook-tietokoneilla. Aloita siirtymällä tuetulla verkkoselaimella osoitteeseen netflix.com tai hanki Windowsin Netflix-sovellus.

Huomautus:
Jos kohtaat ongelmia, varmista, että tietokoneesi tai verkkoselaimesi täyttävät nämä järjestelmävaatimukset.

Digiboksit

Useat internet-palveluntarjoajat, kaapelioperaattorit ja maksullisten kanavien palveluntarjoajat sisällyttävät Netflix-sovelluksen laitteisiinsa. Aloita etsimällä palveluntarjoajan nimi ohjekeskuksestamme, niin voit tarkistaa, onko Netflix saatavilla laitteeseesi. Lisätietoja laitetuesta saat ottamalla yhteyttä meihin tai laitteen tarjoajaan.

Videopelikonsolit

Voit katsoa Netflixiä näillä suosituilla videopelikonsoleilla. Valitse alla olevista linkeistä pelikonsolisi saadaksesi ohjeet, kuinka voit hankkia Netflix-sovelluksen pelikonsoliisi.