Näin voit katsella Netflixiä televisiosta

Netflixin katseluun televisiosta tarvitaan laite, jossa on Netflix-sovellus. Netflix-sovellus on saatavilla monissa älytelevisioissa, pelikonsoleissa, digibokseissa ja Blu-ray-soittimissa.

Netflix-valmiissa televisioissa Netflix-sovellus on päävalikossa tai aloitusnäytössä.

• Jos televisiossasi on sovelluskauppa, josta voi ladata uusia sovelluksia, hae sanalla Netflix nähdäksesi, onko sovellus saatavilla.

• Jos tarvitset apua sovelluksen löytämiseen, tee Netflixin ohjekeskuksessa haku sanoilla ”Netflixin käyttäminen” ja lisää perään televisiosi merkki.

Huomautus:
Joskus laite on päivitettävä, jotta Netflix-sovelluksen voi hakea ja asentaa. Jos et osaa päivittää televisiosi järjestelmäohjelmistoa, lue laitteen käyttöohje tai ota yhteyttä valmistajaan.

Jos televisiossa ei ole Netflix-sovellusta, voit katsella sillä Netflixiä käyttämällä striimauslaitetta tai mobiililaitetta.