Kirjautuminen Netflixiin ei onnistu

Jos et pysty kirjautumaan Netflix-tilillesi, valitse parhaiten ongelmaasi kuvaava vaihtoehto.

Jos saat virheilmoituksen sisäänkirjautumisen yhteydessä

Jos saat Väärä salasana -ilmoituksen tai unohdit salasanasi, vaihda salasanasi.

Jos saat jonkun näistä virheilmoituksista, valitse ilmoitusta koskeva artikkeli:

Jos saat eri virheilmoituksen tai jos saat virhekoodin, hae ohjekeskuksestamme oikeaa artikkelia saamallasi virhekoodilla tai -ilmoituksella.

Jos et voi kirjautua sisään millään laitteella

Yritä kirjautua Netflix-tilillesi eri laitteella. Jos et voi kirjautua sisään millään laitteella, sinun on ehkä päivitettävä tilisi. Näistä artikkeleista saattaa olla apua:

Jos pystyt kirjautumaan sisään yhdellä laitteella, mutta et toisella, siirry seuraavaan kohtaan.

Jos pystyt kirjautumaan sisään yhdellä laitteella, mutta et toisella

Jos pystyt kirjautumaan sisään yhdellä laitteella, mutta et eri laitteella käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ja salasanaa, laitteessasi tai verkkoyhteydessäsi saattaa olla ongelma.

Ratkaise ongelma näiden ohjeiden avulla.

Televisio tai televisioon yhdistetty laite

Näiden vaiheiden avulla korjaat sisäänkirjautumiseen liittyvät ongelmat älytelevisiossa ja televisioon yhdistetyissä laitteissa, mukaan lukien striimaustikut ja mediasoittimet, digiboksit, Apple TV sekä Xbox- tai PlayStation-pelikonsolit.

Kirjaudu sisään puhelimella tai tabletilla

1. Avaa Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sinun on kirjauduttava sisään kaukosäätimen avulla.

3. Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia.

4. Napauta avautuvaa ilmoitusta. Jos ilmoitusta ei avaudu, mene osoitteeseen netflix.com/tv8.

5. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi ja napauta Jatka. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.

6. Televisiosi kirjataan sisään, kun napautat Aloita katselu.

Kirjaudu sisään tietokoneella

1. Avaa Netflix-sovellus ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sinun on kirjauduttava sisään kaukosäätimen avulla.

3. Avaa tietokoneen verkkoselain ja mene osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi ja klikkaa Jatka. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.

5. Televisiosi kirjataan sisään, kun klikkaat Aloita katselu.

Tarkista sähköposti ja salasana

Varmista, että TV-ruudulla näkyvä sähköpostiosoite on oikein. Jos se ei ole oikein, klikkaa Edellinen ja palaa takaisin korjaamaan virheet.

Anna salasanasi uudestaan ja muista, että Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan. Klikkaa ruudulla olevaa nuolta vaihtaaksesi isojen ja pienten kirjainten välillä. Klikkaamalla Näytä salasana saat salasanan näkyviin ja voit tarkistaa, että se on oikein.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Saatat joutua päivittämään salasanasi. Mene kohtaan Näin vaihdat Netflix-salasanan tehdäksesi sen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Android-puhelin tai -tabletti

Tarkista sähköposti ja salasana

Varmista, että ruudulla näkyvä sähköpostiosoite on oikein.

Anna salasanasi uudestaan ja muista, että Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan. Klikkaamalla Näytä saat salasanan näkyviin ja voit tarkistaa, että se on oikein.

Päivitä tai poista tallennetut salasanat

Jotkin laitteet tallentavat sovelluksien salasanoja. Sinun on ehkä päivitettävä tai poistettava tallennettu Netflix-salasanasi, jotta pystyt kirjautumaan sisään.

Jos hallitset salasanojasi Googlen avulla:

1. Siirry kohtaan Asetukset (Settings) ja etsi Salasanojen ylläpito (Password Manager).

2. Napauta kohdan Google Play -palvelut (Google Play services) alapuolelta kohtaa Salasanojen ylläpito (Password Manager).

3. Etsi luettelosta Netflix ja valitse se. Saatat joutua avaamaan näytön lukituksen.

4. Napauta Poista (Delete) poistaaksesi tai Muokkaa (Edit) vaihtaaksesi Netflix-salasanasi.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos käytössäsi on Samsung Pass:

1. Mene kohtaan Asetukset > Biometrinen todennus ja tietosuojaSamsung Pass (Settings > Biometrics > Samsung Pass). Saatat joutua syöttämään Samsung-salasanasi.

2. Mene kohtaan Tunnukset ja salasanat (IDs and passwords) ja napauta Sovellukset (Apps).

3. Etsi luettelosta Netflix ja valitse se,

4. Napauta Poista (Delete) ja vahvista napauttamalla uudelleen Poista.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Huomautus:
Sovelluksen tietojen poistaminen kirjaa sinut ulos ja poistaa kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.
  1. Aloita laitteen aloitusnäytöltä ja siirry Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Yleiset (General).

• Jos vaihtoehtoa Yleiset (General) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Sovellukset (Apps tai Applications).

4. Valitse Hallinnoi sovelluksia (Manage Applications), Sovelluksien hallinta (Application Manager) tai Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage All Apps).

• Jos näitä vaihtoehtoja ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

5. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

• Jos et näe vaihtoehtoa Netflix, katso Ladatut-välilehdestä (Downloaded).

6. Valitse Tallennustila (Storage).

• Jos vaihtoehtoa Tallennustila (Storage) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan

7. Valitse ensin Poista tiedot (Clear Data) tai Tyhjennä muisti (Clear Storage), ja sitten OK.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Saatat joutua päivittämään salasanasi. Mene kohtaan Näin vaihdat Netflix-salasanan tehdäksesi sen.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista sähköposti ja salasana

Varmista, että ruudulla näkyvä sähköpostiosoite on oikein.

Anna salasanasi uudestaan ja muista, että Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan. Klikkaamalla Näytä saat salasanan näkyviin ja voit tarkistaa, että se on oikein.

Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä tai poista tallennetut salasanat

Jos käytät iCloudin Avainnippua salasanojen tallentamiseen, saatat joutua päivittämään tai poistamaan Netflix-salasanasi ja kokeilemaan sitten uudelleen. Katso Applen tukisivustolta ohjeet tallennetun salasanan päivittämistä tai poistamista varten.

Päivitä salasanasi

Saatat joutua päivittämään salasanasi. Mene kohtaan Näin vaihdat Netflix-salasanan tehdäksesi sen.

Tietokone tai verkkoselain

Tarkista sähköposti ja salasana

Varmista, että ruudulla näkyvä sähköpostiosoite on oikein.

Anna salasanasi uudestaan ja muista, että Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan. Klikkaamalla Näytä saat salasanan näkyviin ja voit tarkistaa, että se on oikein.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Saatat joutua päivittämään salasanasi. Mene kohtaan Näin vaihdat Netflix-salasanan tehdäksesi sen.

Päivitä verkkoselaimesi

Mene kohtaan Netflixin tukemat selaimet päivittääksesi verkkoselaimesi tai käyttääksesi toista selainta.

Ota evästeet käyttöön selaimessasi

Ohjeet Windowsille

Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) Chromen valikkokuvake ja sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

3. Valitse Evästeet sekä muut sivustoihin liittyvät tiedot (Cookies and other site data).

4. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen (Clear cookies and site data when you quit Chrome) ei ole käytössä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Salli evästeet
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Asetukset ja muuta (Settings and more) asetukset ja muuta.

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Klikkaa Evästeet ja sivuston käyttöoikeudet (Cookies and Site Permissions).

4. Klikkaa Hallinnoi ja poista evästeitä ja sivustotietoja (Manage and delete cookies and site data).

5. Varmista, että kohta Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja (suositellaan) (Allow sites to save and read cookie data (recommended)) on laitettu päälle.

Firefox

1. Valitse oikeasta yläkulmasta valikkokuvake .

2. Klikkaa Valinnat (Options).

3. Valitse Yksityisyys (Privacy) vasemmalla olevasta valikosta.

4. Etsi kohdan Historia (History) alta Firefox säilyttää: (Firefox will:) -pudotusvalikko ja valitse Täydelliset historiatiedot (Remember History).

5. Sulje välilehti ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Internet Explorer
  1. Valitse Työkalut-valikosta (Tools) Internet-asetukset (Internet Options).

2. Valitse Tietosuoja (Privacy).

3. Valitse Lisäasetukset (Advanced)

4. Lisää valintamerkki Ohita evästeiden automaattinen käsittely (Override automatic cookie handling) -ruutuun.

5. Valitse Hyväksy (Accept) kohdassa Ensimmäisen osapuolen evästeet (First-party Cookies).

6. Valitse OKTietosuojan lisäasetukset (Advanced Privacy Settings) -ikkunassa.

7. Valitse OKInternet-asetukset (Internet Options) -ikkunassa.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera
  1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Valikko (Menu).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Vieritä alas, kunnes näytöllä näkyy Evästeet (Cookies).

4. Varmista, että valittuna on Salli paikallistietojen asettaminen (suositus) (Allow local data to be set (recommended)).

5. Sulje Asetukset-välilehti (Settings) tallentaaksesi uudet asetukset.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ohjeet Macille

Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) Chromen valikkokuvake ja sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

3. Valitse Evästeet sekä muut sivustoihin liittyvät tiedot (Cookies and other site data).

4. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen (Clear cookies and site data when you quit Chrome) ei ole käytössä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox

1. Valitse Asetukset (Preferences) Firefox-valikosta.

2. Valitse Tietosuoja (Privacy).

3. Valitse Firefox säilyttää: (Firefox will:) -kohdasta Täydelliset historiatiedot (Remember History).

4. Tallenna uudet tietosuoja-asetukset sulkemalla Asetukset (Preferences).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse Asetukset (Preferences) Opera-valikosta.

2. Vieritä alas, kunnes näytöllä näkyy Evästeet (Cookies).

3. Varmista, että valittuna on Salli paikallistietojen asettaminen (suositus) (Allow local data to be set (recommended)).

4. Sulje Asetukset-välilehti (Preferences) tallentaaksesi uudet asetukset.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Safari

1. Valitse Asetukset (Preferences) Safarin valikosta.

2. Valitse Tietosuoja (Privacy).

3. Valitse kohdasta Evästeet ja sivustotiedot (Cookies and website data) Salli vierailemiltani sivustoilta (Allow from websites I visit).

4. Tallenna uudet tietosuoja-asetukset sulkemalla Asetukset (Preferences).