Kirjautuminen Netflixiin ei onnistu

Jos unohdat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi tai et voi käyttää niitä, voit päivittää salasanasi.

Jos käytät kirjautumiseen Facebook-tunnuksia, seuraa ohjeita artikkelista Kirjautuminen Netflixiin ei onnistu Facebook-tunnuksilla.

Jos tiedät Netflix-tilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan, mutta et pysty kirjautumaan sisään, noudata alla olevia ohjeita.

En voi kirjautua sisään millään laitteella

Jos saat tämän virheilmoituksen, kun kirjaudut sisään olemassa olevalla tilillä:

Valitettavasti emme löydä tiliä tällä sähköpostiosoitteella. Yritä uudelleen tai luo uusi tili.

Noudata näitä ohjeita:

1. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse En muista sähköpostiani tai puhelinnumeroani ja täytä lomake.

• Jos näytöllä ei ole tätä vaihtoehtoa, se tarkoittaa, että tilin palautus laskutustietojen perusteella ei ole käytettävissä alueellasi.

3. Valitse Etsi tili.

Jos laskutuksesi tapahtuu toisen yhtiön kautta tai saat Netflixin osana palvelupakettia, etsi palveluntarjoajan nimi Netflixin ohjekeskuksesta. Valitse aiheeseen liittyvä laskutusartikkeli ja siirry kohtaan "Kirjautuminen Netflixiin ei onnistu".

En voi kirjautua sisään tietyllä laitteella

Blu-ray-soitin

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Nollaa Netflix

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Huomautus:
Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto vähintään 1 minuutiksi.

2. Poista laitteen lataus painamalla virtapainiketta, kun laitteen virtajohto on irrotettu.

• Ellet voi käyttää virtapainiketta tai jos laitteessa ei ole sellaista, pidä laitteen virtajohto irrotettuna vähintään kolme minuuttia.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Käynnistä laite.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta Blu-ray-soitin tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä Blu-ray-soitin uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititintä. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä.

• Nosta reititin ylös lattiatasosta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Palauta oletusyhteysasetukset

• Jos käytät mukautettuja asetuksia laitteellasi, palauta internet-palveluntarjoajan oletusasetukset ja kokeile Netflixiä uudestaan.

• Jos yhdistät VPN-verkon tai välityspalvelimen kautta, ota se pois käytöstä ja yhdistä suoraan kotiverkostasi.

• Jos käytät mukautettuja DNS-asetuksia laitteellasi, nollaa laite, niin DNS-asetukset päivittyvät automaattisesti.

Jos tarvitset apua yhteysasetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-operaattoriisi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko reitittimesi oikein määritelty.

Tietokone

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Ota evästeet käyttöön selaimessasi

Ohjeet Windowsille

Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) Chromen valikkokuvake ja sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

3. Valitse Evästeet sekä muut sivustoihin liittyvät tiedot (Cookies and other site data).

4. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen (Clear cookies and site data when you quit Chrome) ei ole käytössä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Edge
  1. Valitse ... selaimen oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse kohdan Lisäasetukset (Advanced settings) alta Näytä lisäasetukset (View advanced settings).

4. Varmista kohdan Evästeet (Cookies) alta, että valittuna on vaihtoehto Älä estä evästeitä (Don't block cookies).

5. Sulje valikko klikkaamalla mihin tahansa ruudulla.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox

1. Valitse oikeasta yläkulmasta valikkokuvake .

2. Klikkaa Valinnat (Options).

3. Valitse Yksityisyys (Privacy) vasemmalla olevasta valikosta.

4. Etsi kohdan Historia (History) alta Firefox säilyttää: (Firefox will:) -pudotusvalikko ja valitse Täydelliset historiatiedot (Remember History).

5. Sulje välilehti ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Internet Explorer
  1. Valitse Työkalut-valikosta (Tools) Internet-asetukset (Internet Options).

2. Valitse Tietosuoja (Privacy).

3. Valitse Lisäasetukset (Advanced)

4. Lisää valintamerkki Ohita evästeiden automaattinen käsittely (Override automatic cookie handling) -ruutuun.

5. Valitse Hyväksy (Accept) kohdassa Ensimmäisen osapuolen evästeet (First-party Cookies).

6. Valitse OKTietosuojan lisäasetukset (Advanced Privacy Settings) -ikkunassa.

7. Valitse OKInternet-asetukset (Internet Options) -ikkunassa.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera
  1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Valikko (Menu).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Vieritä alas, kunnes näytöllä näkyy Evästeet (Cookies).

4. Varmista, että valittuna on Salli paikallistietojen asettaminen (suositus) (Allow local data to be set (recommended)).

5. Sulje Asetukset-välilehti (Settings) tallentaaksesi uudet asetukset.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ohjeet Macille

Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) Chromen valikkokuvake ja sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

3. Valitse Evästeet sekä muut sivustoihin liittyvät tiedot (Cookies and other site data).

4. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen (Clear cookies and site data when you quit Chrome) ei ole käytössä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox

1. Valitse Asetukset (Preferences) Firefox-valikosta.

2. Valitse Tietosuoja (Privacy).

3. Valitse Firefox säilyttää: (Firefox will:) -kohdasta Täydelliset historiatiedot (Remember History).

4. Tallenna uudet tietosuoja-asetukset sulkemalla Asetukset (Preferences).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse Asetukset (Preferences) Opera-valikosta.

2. Vieritä alas, kunnes näytöllä näkyy Evästeet (Cookies).

3. Varmista, että valittuna on Salli paikallistietojen asettaminen (suositus) (Allow local data to be set (recommended)).

4. Sulje Asetukset-välilehti (Preferences) tallentaaksesi uudet asetukset.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Safari

1. Valitse Asetukset (Preferences) Safarin valikosta.

2. Valitse Tietosuoja (Privacy).

3. Valitse kohdasta Evästeet ja sivustotiedot (Cookies and website data) Salli vierailemiltani sivustoilta (Allow from websites I visit).

4. Tallenna uudet tietosuoja-asetukset sulkemalla Asetukset (Preferences).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä selaimesi

Päivitä verkkoselaimesi uusimpaan versioon tai käytä toista selainta.

Puhelin tai tabletti

Android-puhelin tai -tabletti

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että sähköpostiosoite ja salasana ovat oikein ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Saatat joutua valitsemaan Yritä uudelleen tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com

Jos onnistut kirjautumaan sisään osoitteessa Netflix.com selaimellasi:

1. Varmista, että olet suorittanut rekisteröitymisen loppuun saakka.

2. Avaa Netflix-sovellus ja yritä kirjautumista uudelleen.

Jos et onnistunut kirjautumaan sisään osoitteessa Netflix.com selaimellasi:

1. Vahvista, että syötetty sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein. Jos se on kirjoitettu väärin, anna se uudelleen ja yritä kirjautumista sen jälkeen.

2. Käy sivulla netflix.com/clearcookies, avaa Netflix-sovellus sitten uudestaan ja yritä sisäänkirjautumista uudelleen.

3. Jos et edelleenkään pystynyt kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Poista käytöstä Google Smart Lock Netflixille

Jos käytät Googlen Smart Lock -ominaisuutta salasanojen tallentamiseen Google-tilillesi, sinun pitää luultavasti poistaa Smart Lock käytöstä Netflix-sovelluksen osalta. Jos et tiedä, miten tämä tehdään, lue Googlen tukiartikkeli.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Huomautus:
Sovelluksen tietojen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.
  1. Aloita laitteen aloitusnäytöltä ja siirry Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Yleiset (General).

• Jos vaihtoehtoa Yleiset (General) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Sovellukset (Apps tai Applications).

4. Valitse Hallinnoi sovelluksia (Manage Applications), Sovelluksien hallinta (Application Manager) tai Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage All Apps).

• Jos näitä vaihtoehtoja ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

5. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

• Jos et näe vaihtoehtoa Netflix, katso Ladatut-välilehdestä (Downloaded).

6. Valitse Tallennustila (Storage).

• Jos vaihtoehtoa Tallennustila (Storage) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan

7. Valitse ensin Poista tiedot (Clear Data) tai Tyhjennä muisti (Clear Storage), ja sitten OK.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kokeile toista internet-yhteyttä

Jos mahdollista, yhdistä puhelin tai tabletti toiseen verkkoon. Esimerkki:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Kokeile yhdistää jonkun toisen kotona.

Mikäli Netflixin katselu onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, pyydä kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, että verkko on määritetty oikein.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

iPhone, iPad tai iPod touch

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että sähköpostiosoite ja salasana ovat oikein ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Saatat joutua valitsemaan Yritä uudelleen tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Poista tallennetut salasanat iCloudin avainnipusta

Jos käytät iCloudin Avainnippua salasanojen tallentamiseen Apple-tilillesi, sinun pitää luultavasti poistaa Netflixin sisäänkirjautumistiedot Avainnipusta. Jos et tiedä, miten tämä tehdään, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Digiboksi tai striimauslaite

Jos näet virheen, joka alkaa kirjaimin ATV, hae Netflixin ohjekeskuksesta vianmääritysartikkelia koko virhekoodilla.

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Nollaa Netflix

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Huomautus:
Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

Roku

Irrota Rokun virtajohto vähintään 10 sekunniksi.

1. Kytke Rokun virtajohto takaisin verkkovirtaan.

2. Käynnistä Roku painamalla mitä tahansa Rokun kaukosäätimen näppäintä.

3. Odota minuutti.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Muut digiboksit ja suoratoistolaitteet

1. Irrota laitteen virtajohto vähintään 1 minuutiksi.

2. Poista laitteen lataus painamalla virtapainiketta, kun laitteen virtajohto on irrotettu.

• Ellet voi käyttää virtapainiketta tai jos laitteessa ei ole sellaista, pidä laitteen virtajohto irrotettuna vähintään kolme minuuttia.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Käynnistä laite.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemi ja reititin, ja odota 30 sekuntia.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke reititin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

5. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititintä. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä.

• Nosta reititin ylös lattiatasosta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Palauta oletusyhteysasetukset

• Jos käytät mukautettuja asetuksia laitteellasi, palauta internet-palveluntarjoajan oletusasetukset ja kokeile Netflixiä uudestaan.

• Jos yhdistät VPN-verkon tai välityspalvelimen kautta, ota se pois käytöstä ja yhdistä suoraan kotiverkostasi.

• Jos käytät mukautettuja DNS-asetuksia laitteellasi, nollaa laite, niin DNS-asetukset päivittyvät automaattisesti.

Jos tarvitset apua yhteysasetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-operaattoriisi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko reitittimesi oikein määritelty.

Älytelevisio

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Nollaa Netflix

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Huomautus:
Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto vähintään 1 minuutiksi.

2. Poista laitteen lataus painamalla virtapainiketta, kun laitteen virtajohto on irrotettu.

• Ellet voi käyttää virtapainiketta tai jos laitteessa ei ole sellaista, pidä laitteen virtajohto irrotettuna vähintään kolme minuuttia.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Käynnistä laite.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititintä. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä.

• Nosta reititin ylös lattiatasosta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Palauta oletusyhteysasetukset

• Jos käytät mukautettuja asetuksia laitteellasi, palauta internet-palveluntarjoajan oletusasetukset ja kokeile Netflixiä uudestaan.

• Jos yhdistät VPN-verkon tai välityspalvelimen kautta, ota se pois käytöstä ja yhdistä suoraan kotiverkostasi.

• Jos käytät mukautettuja DNS-asetuksia laitteellasi, nollaa laite, niin DNS-asetukset päivittyvät automaattisesti.

Jos tarvitset apua yhteysasetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-operaattoriisi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko reitittimesi oikein määritelty.

Videopelikonsolit

PlayStation 3

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Kirjaudu sisään PlayStation Networkiin

Jos sinulta kysytään käyttäjätunnusta (Sign-In ID), sinun täytyy kirjautua sisään PlayStation Networkiin, ennen kuin voit kirjautua sisään Netflixiin.

Jos olet unohtanut PlayStation Network ‑kirjautumistietosi, ota yhteyttä PlayStationiin.

PlayStation 4

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Toimi näin

Jos et onnistu kirjautumaan sisään näiden ohjeiden avulla, pyydä apua Netflixin asiakaspalvelusta.

Xbox One

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Toimi näin

Jos et onnistu kirjautumaan sisään näiden ohjeiden avulla, pyydä apua Netflixin asiakaspalvelusta.

Xbox 360

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Toimi näin

Jos et onnistu kirjautumaan sisään näiden ohjeiden avulla, pyydä apua Netflixin asiakaspalvelusta.

Xbox Series X/S

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos käytät kaukosäädintä kirjautumiseen, saatat joutua siirtymään takaisin sähköpostikenttään tarkistaaksesi tai päivittääksesi nämä tiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä salasanasi

Palauta salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan palautussähköposti. Jos olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumeron tilillesi, voit palauttaa salasanan myös tekstiviestillä. Klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse tekstiviesti.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Voit kirjautua sisään Netflixiin toisella laitteella kaukosäätimen sijaan.

1. Avaa television Netflix-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Ennen kuin kirjoitat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi, valitse Kirjaudu sisään verkossa.

Huomautus:
    Jos tämä vaihtoehto ei näy, laitteesi ei voi kirjautua sisään tällä tavalla.
  3. Tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Osoita puhelimen tai tabletin kameralla TV-ruudulla näkyvää QR-koodia ja napauta sitten näytölle ilmestyvää ilmoitusta.

• Vaihtoehtoisesti voit avata selaimen ja mennä osoitteeseen netflix.com/tv8.

4. Anna televisiossa näkyvä kirjautumiskoodi.

5. Klikkaa Anna koodi jatkaaksesi.

6. Kirjoita pyydettäessä Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja klikkaa sitten Aloita katselu.

Toimi näin

Jos et onnistu kirjautumaan sisään näiden ohjeiden avulla, pyydä apua Netflixin asiakaspalvelusta.

Kaikki muut laitteet

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Jos olet seurannut yllä kuvattuja ohjeita, mutta et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, pyydä apua Netflixin asiakaspalvelusta.