Internetyhteyden nopeussuositukset

Tässä ovat internetin latausnopeudet, joita suositellaan TV-sarjojen ja elokuvien toistamiseen Netflixissä

Suositeltu Mbit/s

Laajakaistayhteys

1,5

Vähintään: 0,5

Normaali kuvanlaatu (SD)

3

Teräväpiirto (HD)

5

4K/Ultra HD (UHD)

25

Netflixin katseluun teräväpiirtona tarvitaan:

Hallinnoi Netflixin kaistanleveyden käyttöä

Jos palveluntarjoajasi rajoittaa kaistanleveyttä tai tiedonsiirtoa, voit määrittää kuvanlaadun asetukseksi matala tai keskitaso käyttääksesi vähemmän dataa.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa monien laitteiden yhteysnopeuden Netflix-sovelluksesta.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset-linkki tai -kuvake .

• Jos Asetukset-kuvaketta ei ole näkyvissä, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Tarkista verkko.

4. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

Jos yhteytesi on odotettua hitaampi, pyydä apua internet-operaattoriltasi.