Internetyhteyden nopeussuositukset

Tässä ovat internetin latausnopeudet, joita suositellaan TV-sarjojen ja elokuvien toistamiseen Netflixissä

Suositeltu Mbit/s

Normaali kuvanlaatu (SD)

1 Mbit/s

Huomautus:
Nopeampaa yhteyttä suositellaan paremman kuvanlaadun saamiseksi

Teräväpiirto (HD)

720p: 3 Mbit/s

1080p: 5 Mbit/s

4K/Ultra HD (UHD)

15 Mbit/s

Netflixin katseluun teräväpiirtona tarvitaan:

Hallinnoi Netflixin kaistanleveyden käyttöä

Jos palveluntarjoajasi rajoittaa kaistanleveyttä tai tiedonsiirtoa, voit määrittää kuvanlaadun asetukseksi matala tai keskitaso käyttääksesi vähemmän dataa.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa monien laitteiden yhteysnopeuden Netflix-sovelluksesta.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Valitse valikosta Ohjeet.

• Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, valitse Asetukset .

3. Valitse Tarkista verkko.

4. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

Jos yhteytesi on odotettua hitaampi, pyydä apua internet-operaattoriltasi.