Internetyhteyden nopeussuositukset

Alla on esitetty kutakin striimausta koskevat internetyhteyden nopeussuositukset TV-sarjojen ja elokuvien katseluun Netflixistä.

• 0,5 megabittiä sekunnissa – vaadittu laajakaistan yhteysnopeus

• 1,5 megabittiä sekunnissa – suositeltu laajakaistan yhteysnopeus

• 3,0 megabittiä sekunnissa – SD-laatusuositus

• 5,0 megabittiä sekunnissa – suositellaan HD-laadulle

• 25 megabittiä sekunnissa – Ultra HD ‑laatusuositus

Katso Netflixiä HD-tarkkuudella

Kun haluat katsoa Netflix-palvelua teräväpiirtomuodossa, varmista, että sinulla on HD-sopimus. Valitse videon laatuasetukseksi Automaattinen tai Korkea. Nimikkeet näkyvät HD-tarkkuudella, kunhan yhteysnopeutesi vain on vähintään 5,0 megabittiä sekunnissa.

Hallinnoi Netflixin kaistanleveyden käyttöä

Parempilaatuinen videokuva vaatii enemmän kaistanleveyttä kuin huonompilaatuinen kuva. Jos palveluntarjoajasi rajoittaa kaistanleveyden käyttöä tai tiedonsiirtorajoitus on voimassa, voit hallinnoida kaistanleveyden käyttöä vaihtamalla videonkuvan laatuasetukset matalaksi tai keskitasoiseksi käyttääksesi vähemmän dataa.

Tarkista yhteysnopeus

Moni laite mahdollistaa yhteysnopeuden tarkistamisen Netflix-sovelluksessa. Voit tarkistaa yhteysnopeuden seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeutesi osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake .

• Mikäli et näe hammasrataskuvaketta, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Tarkista verkkoyhteys (Check your Network).

4. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin palvelimet. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

5. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää yllä olevat suosituksemme.

Jos yhteytesi on hitaampi kuin odotit, yritä lisätä nopeutta käyttämällä yhteysongelmien vianmääritystä.