Netflixin virhe NW-3-6

Jos saat virhekoodin NW-3-6, johon toisinaan liittyy seuraava ilmoitus:

Netflix-yhteyden muodostamisessa on ongelma. Yritä uudelleen tai käy osoitteessa: www.netflix.com/help

Se tarkoittaa yleensä, että laitteesi ei saa yhteyttä Netflixiin verkko-ongelman takia. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Blu-ray-soitin

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta Blu-ray-soitin tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä Blu-ray-soitin uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

PlayStation 3

Palauta DNS-asetukset oletusarvoihinsa

1. Siirry päävalikosta Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings) > Yhteysasetukset (Connection Settings) > OK.

3. Valitse Mukautettu (Custom).

4. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse kohdasta Langaton (Wireless) nämä vaihtoehdot:

• Valitse WLAN-osiossa Anna manuaalisesti (Enter Manually).

• Valitse IP-osoitteen asetukset (IP Address Setting).

• Jos kyseessä on langallinen (Wired) yhteys, valitse Automaattinen havaitseminen (Auto-Detect) kohdassa Toimintatila (Operation mode).

5. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Setting) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä aseta (Do Not Set)

• DNS-asetukset (DNS Setting) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Do Not Use)

• MTU > Automaattinen (Automatic)

• UPnP > Kytke päälle (Enable)

6. Tallenna asetukset painamalla X-painiketta.

7. Valitse Testaa yhteys (Test Connection).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

PlayStation 4

Tarkista DNS-asetukset

1. Siirry päävalikosta Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Verkko (Network) > Määritä verkkoyhteys (Set Up Internet Connection).

3. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse kohdasta Käytä langatonta yhteyttä (Use Wi-Fi) Mukautettu (Custom), ja valitse sitten Wi-Fi-verkkosi.

• Valitse kohdasta Käytä LAN-kaapelia (Use a LAN Cable) Mukautettu (Custom) > Toimintatila (Operation mode).

4. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Settings) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä määrittele (Don't Specify)

• DNS-asetukset (DNS Settings) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Don't Use)

• MTU-asetukset (MTU Settings) > Automaattinen (Automatic)

5. Valitse Testaa yhteys (Test Connection).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

PlayStation 5

Tarkista DNS-asetukset

1. Siirry aloitusnäytöstä kohtaan Asetuksetasetukset (Settings).

2. Valitse Verkko (Network) > Asetukset (Settings) > Määritä verkkoyhteys (Set Up Internet Connection).

3. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse langattomalle yhteydelle Wi-Fi-verkkosi nimi > Lisäasetukset (Advanced Settings).

• Valitse langalliselle yhteydelle Langallinen LAN (Wired LAN) > Lisäasetukset (Advanced Settings).

4. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Settings) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä määrittele (Don't Specify)

• DNS-asetukset (DNS Settings) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Don't Use)

• MTU-asetukset (MTU Settings) > Automaattinen (Automatic)

5. Testaa yhteys valitsemalla OK.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

Roku

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kytke virta laitteeseen.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

Digiboksi tai striimauslaite

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta striimauslaitteesta tai irrota pistoke.
    Sammuta suoratoistosoitin, odota 10 sekuntia ja käynnistä virta uudelleen.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke striimauslaite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

Älytelevisio

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

Xbox 360

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Siirry asetuksiin (Settings) ja valitse Järjestelmäasetukset (System settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse ensin verkko ja sitten Määritä verkko (Configure Network).

5. Valitse DNS-asetukset (DNS Settings) ja sitten Automaattinen (Automatic).

6. Katkaise Xboxin virta ja kytke virta uudestaan.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

Xbox One

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina Xbox-näppäintä avataksesi Oppaan (Guide).

2. Valitse Profiili ja järjestelmä -valikosta (Profile & system) Asetukset (Settings).

3. Valitse Yleistä (General) > Verkkoasetukset (Network Settings) > Lisäasetukset (Advanced Settings) > DNS-asetukset (DNS Settings).

4. Valitse Automaattinen (Automatic).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos yhteyden muodostaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi DNS-ongelman ratkaisemiseksi.

Xbox Series X/S

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina Xbox-näppäintä avataksesi Oppaan (Guide).

2. Valitse Profiili ja järjestelmä -valikosta (Profile & system) Asetukset (Settings).

3. Valitse Yleistä (General) > Verkkoasetukset (Network Settings) > Lisäasetukset (Advanced Settings) > DNS-asetukset (DNS Settings).

4. Valitse Automaattinen (Automatic).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.