Netflixin virhe NW-2-5

Korjaa virhe näiden ohjeiden avulla.

Älytelevisio

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Digiboksi tai striimauslaite

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kytke virta laitteeseen.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Roku

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kytke virta laitteeseen.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

PlayStation 5

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista DNS-asetukset

1. Siirry aloitusnäytöstä kohtaan Asetuksetasetukset (Settings).

2. Valitse Verkko (Network) > Asetukset (Settings) > Määritä verkkoyhteys (Set Up Internet Connection).

3. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse langattomalle yhteydelle Wi-Fi-verkkosi nimi > Lisäasetukset (Advanced Settings).

• Valitse langalliselle yhteydelle Langallinen LAN (Wired LAN) > Lisäasetukset (Advanced Settings).

4. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Settings) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä määrittele (Don't Specify)

• DNS-asetukset (DNS Settings) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Don't Use)

• MTU-asetukset (MTU Settings) > Automaattinen (Automatic)

5. Testaa yhteys valitsemalla OK.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

PlayStation 4

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista DNS-asetukset

1. Siirry päävalikosta Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Verkko (Network) > Määritä verkkoyhteys (Set Up Internet Connection).

3. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse kohdasta Käytä langatonta yhteyttä (Use Wi-Fi) Mukautettu (Custom), ja valitse sitten Wi-Fi-verkkosi.

• Valitse kohdasta Käytä LAN-kaapelia (Use a LAN Cable) Mukautettu (Custom) > Toimintatila (Operation mode).

4. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Settings) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä määrittele (Don't Specify)

• DNS-asetukset (DNS Settings) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Don't Use)

• MTU-asetukset (MTU Settings) > Automaattinen (Automatic)

5. Valitse Testaa yhteys (Test Connection).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

PlayStation 3

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Palauta DNS-asetukset oletusarvoihinsa

1. Siirry päävalikosta Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings) > Yhteysasetukset (Connection Settings) > OK.

3. Valitse Mukautettu (Custom).

4. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse kohdasta Langaton (Wireless) nämä vaihtoehdot:

• Valitse WLAN-osiossa Anna manuaalisesti (Enter Manually).

• Valitse IP-osoitteen asetukset (IP Address Setting).

• Jos kyseessä on langallinen (Wired) yhteys, valitse Automaattinen havaitseminen (Auto-Detect) kohdassa Toimintatila (Operation mode).

5. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Setting) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä aseta (Do Not Set)

• DNS-asetukset (DNS Setting) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Do Not Use)

• MTU > Automaattinen (Automatic)

• UPnP > Kytke päälle (Enable)

6. Tallenna asetukset painamalla X-painiketta.

7. Valitse Testaa yhteys (Test Connection).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Xbox Series X/S

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina Xbox-näppäintä avataksesi Oppaan (Guide).

2. Valitse Profiili ja järjestelmä -valikosta (Profile & system) Asetukset (Settings).

3. Valitse Yleistä (General) > Verkkoasetukset (Network Settings) > Lisäasetukset (Advanced Settings) > DNS-asetukset (DNS Settings).

4. Valitse Automaattinen (Automatic).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Xbox One

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina Xbox-näppäintä avataksesi Oppaan (Guide).

2. Valitse Profiili ja järjestelmä -valikosta (Profile & system) Asetukset (Settings).

3. Valitse Yleistä (General) > Verkkoasetukset (Network Settings) > Lisäasetukset (Advanced Settings) > DNS-asetukset (DNS Settings).

4. Valitse Automaattinen (Automatic).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Xbox 360

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Vahvista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Siirry asetuksiin (Settings) ja valitse Järjestelmäasetukset (System settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse ensin verkko ja sitten Määritä verkko (Configure Network).

5. Valitse DNS-asetukset (DNS Settings) ja sitten Automaattinen (Automatic).

6. Katkaise Xboxin virta ja kytke virta uudestaan.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Blu-ray-soitin

Tarkista internet-yhteys

Kokeile jotakin toista laitteessasi olevaa sovellusta, joka käyttää internet-yhteyttä. Voit käyttää myös laitteesi sisäänrakennettua yhteystestiä asetuksista.

Jos laitteesi ei saa yhteyttä tai ilmoittaa verkkovirheestä, siinä ei ehkä ole internet-yhteyttä.

Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, katso ohjeita laitteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

2. Irrota modeemin ja reitittimen virtajohto.

3. Odota 30 sekuntia.

4. Kytke virta modeemiin.

5. Odota minuutti.

6. Kytke virta reitittimeen.

7. Odota minuutti.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Joillakin modeemeilla ja reitittimillä uuden yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.