Voinko striimata Netflixiä Ultra HD ‑näyttötarkkuudella?

Netflixiä voi katsoa myös Ultra HD -tarkkuudella!

Mitä tarvitsen Ultra HD ‑striimaukseen?

Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.

Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on, tai päivittää sopimuksesi sivulta netflix.com/ChangePlan.

Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.

Striimauslaatu on asetettu tasolle korkea tai automaattinen. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä muut laitteet tukevat Netflixin Ultra HD ‑suoratoistoa?

Seuraavat laitteet tukevat Ultra HD -striimausta. Laitteiden on oltava yhdistettyinä HDMI-porttiin numero 1 Ultra HD -televisiossa, joka tukee kuvataajuutta 60fps. Sekä HDMI-johdon että television HDMI-liitännän on oltava HDCP 2.2 -sertifioituja. Katso lisätietoja televisiosi käyttöoppaasta tai kysy laitteen valmistajalta.

Huomautus:
Laitteissa on oltava viimeisin laiteohjelmisto asennettuna, jotta Ultra HD -toisto onnistuu oikein.

Voinko katsoa Netflixiä Ultra HD ‑näyttötarkkuudella tietokoneellani?

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella Windows-tietokoneilla, joissa on:

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Ultra HD ‑sisällön suoratoistoon?

Suosittelemme internet-yhteyttä, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s, jos haluat katsoa Ultra HD -nimikkeitä. Katso lisätietoja internet-yhteyden nopeussuosituksista.

Mistä löydän Ultra HD -nimikkeitä?

Jos laitteesi tukee Netflixin Ultra HD -striimausta ja se kuuluu sopimukseesi, voit löytää Ultra HD -nimikkeet hakemalla laitteellasi Netflixistä termejä ”4K” tai ”UHD”.

Huomautus:
Jotkin tv-sarjojen aikaisemmat kaudet eivät ehkä ole saatavilla Ultra HD -tarkkuudella.

Miksi en näe Ultra HD -nimikkeitä, vaikka minulla on 4K HD ‑televisio?

Netflixin Ultra HD 4K ‑katselu on mahdollista vain tietyissä TV-malleissa ja tietyillä suoratoistolaitteilla. Katso lisätietoja edeltä.

Netflixin Ultra HD 4K ‑katselu on mahdollista ainoastaan, jos sopimuksesi sisältää Ultra HD -katselun. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.

Jos sinulla on Ultra HD 4K -katseluun soveltuva TV/laite sekä tämän katselun sisältävä Netflix-sopimus ja ruudullasi näkyy Ultra HD ‑kuvake, mutta et silti näe nimikkeitä, saattaa laitteen ja television välisessä yhteydessä olla ongelma. Ratkaise ongelma yhdistämällä laite suoraan televisioon. Jos laitteen HDMI-kaapeli on liitetty muuhun vastaanottimeen tai stereolaitteisiin, irrota kaapeli ja liitä se suoraan televisioon. Jos laite on jo liitetty suoraan televisioon, kokeile toista HDMI-porttia. Huomaa, että sekä HDMI-johdon että television HDMI-liitännän on oltava HDCP 2.2 -sertifioituja. Katso lisätietoja televisiosi käyttöoppaasta tai kysy laitteen valmistajalta.