Voinko striimata Netflixiä Ultra HD ‑näyttötarkkuudella?

Netflixiä voi katsoa Ultra HD -tarkkuudella useilla 4K-laitteilla.

Mitä tarvitsen Ultra HD ‑striimaukseen?

• Television tai tietokonenäytön, jonka virkistystaajuus on 60 Hz ja joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella. Voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on, tai päivittää sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä televisiot ja muut laitteet tukevat Netflixin Ultra HD ‑suoratoistoa?

Tee laitteesi ohjekeskuksessa haku laitemalleista, joissa Ultra HD on käytettävissä. Jos Ultra HD on käytettävissä laitteessasi, tarkat mallit on lueteltu Ultra HD -osiossa. Voit myös kysyä lisätietoja laitteen valmistajalta.

Huomautus:
Laitteissa on oltava viimeisin laiteohjelmisto asennettuna, jotta Ultra HD -toisto onnistuu oikein.

Voinko katsoa Netflixiä Ultra HD ‑näyttötarkkuudella tietokoneellani?

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella Windows-tietokoneilla, joissa on:

Tietokoneessa on oltava 60Hz-virkistystaajuutta tukeva näyttö, jotta sillä voidaan katsella Ultra HD -sisältöä.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Ultra HD ‑sisällön suoratoistoon?

Suosittelemme internet-yhteyttä, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s, jos haluat katsoa Ultra HD -nimikkeitä. Katso lisätietoja internet-yhteyden nopeussuosituksista.

Mistä löydän Ultra HD -nimikkeitä?

Jos laitteesi tukee Netflixin Ultra HD -striimausta ja sopimuksesi tarjoaa sen, voit löytää Ultra HD -nimikkeet hakemalla Netflixistä termejä ”4K” tai ”UHD”. Löydät Ultra HD -sarjat ja -elokuvat myös paikantamalla Ultra HD -kuvakkeen, kun selaat nimikkeitä.

Huomautus:
Jotkin TV-sarjat eivät välttämättä tarjoa kaikkia kausia Ultra HD -tarkkuudella.

Miksi en näe Ultra HD -kuvaketta, vaikka minulla on 4K-laite?

Netflixin Ultra HD 4K ‑katselu on mahdollista vain tietyillä TV-malleilla, tietyillä suoratoistolaitteilla ja tietyillä tietokoneilla. Katso lisätietoja edeltä.

Netflixin Ultra HD 4K -katselu on mahdollista ainoastaan, jos sopimuksesi sisältää Ultra HD -katselun. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

Jos sinulla on Ultra HD 4K -katseluun soveltuva televisio, laite tai tietokone sekä tällaisen katselun sisältävä Netflix-sopimus, mutta et silti näe Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä, lue lisää kohdasta En näe Ultra HD 4K -nimikkeitä selatessani Netflixiä.