Voinko striimata Netflixiä Ultra HD ‑näyttötarkkuudella?

Netflixiä voi katsoa myös Ultra HD -tarkkuudella!

Mitä tarvitsen Ultra HD ‑striimaukseen?

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella. Voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on, tai päivittää sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä muut laitteet tukevat Netflixin Ultra HD ‑suoratoistoa?

Seuraavat laitteet tukevat Ultra HD -striimausta. Laitteiden on oltava yhdistettyinä HDMI-porttiin Ultra HD -televisiossasi, joka tukee kuvataajuutta 60fps. Sekä HDMI-johdon että television HDMI-liitännän on oltava HDCP 2.2 -sertifioituja. Jos tarvitset apua kriteerit täyttävän portin määrittämisessä, käytä televisiosi käyttöohjetta tai ota yhteyttä valmistajaan.

Huomautus:
Laitteissa on oltava viimeisin laiteohjelmisto asennettuna, jotta Ultra HD -toisto onnistuu oikein.

Voinko katsoa Netflixiä Ultra HD ‑näyttötarkkuudella tietokoneellani?

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella Windows-tietokoneilla, joissa on:

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Ultra HD ‑sisällön suoratoistoon?

Suosittelemme internet-yhteyttä, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s, jos haluat katsoa Ultra HD -nimikkeitä. Katso lisätietoja internet-yhteyden nopeussuosituksista.

Mistä löydän Ultra HD -nimikkeitä?

Jos laitteesi tukee Netflixin Ultra HD -striimausta ja sopimuksesi tarjoaa sen, voit löytää Ultra HD -nimikkeet hakemalla Netflixistä termejä ”4K” tai ”UHD”.

Huomautus:
Jotkin tv-sarjojen aikaisemmat kaudet eivät ehkä ole saatavilla Ultra HD -tarkkuudella.

Miksi en näe Ultra HD -nimikkeitä, vaikka minulla on 4K HD ‑televisio?

Netflixin Ultra HD 4K ‑katselu on mahdollista vain tietyissä TV-malleissa ja tietyillä suoratoistolaitteilla. Katso lisätietoja edeltä.

Netflixin Ultra HD 4K -katselu on mahdollista ainoastaan, jos sopimuksesi sisältää Ultra HD -katselun. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

Jos sinulla on Ultra HD 4K -katseluun soveltuva TV/laite sekä tämän katselun sisältävä Netflix-sopimus ja ruudullasi näkyy Ultra HD ‑kuvake, mutta et silti näe nimikkeitä, saattaa laitteen ja television välisessä yhteydessä olla ongelma. Ratkaise ongelma yhdistämällä laite suoraan televisioon. Jos laitteen HDMI-kaapeli on liitetty muuhun vastaanottimeen tai stereolaitteisiin, irrota kaapeli ja liitä se suoraan televisioon. Jos laite on jo liitetty suoraan televisioon, kokeile toista HDMI-porttia. Huomaa, että sekä HDMI-johdon että television HDMI-liitännän on oltava HDCP 2.2 -sertifioituja. Katso lisätietoja televisiosi käyttöoppaasta tai kysy laitteen valmistajalta.

globe