Netflixin katselu 4K Ultra HD:nä

Netflixiä voi katsoa Ultra HD -tarkkuudella useilla 4K-laitteilla.

Netflixin katseluun Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitaan:

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Televisio tai tietokonenäyttö, jonka virkistystaajuus on 60 Hz ja joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Televisiot ja laitteet, jotka tukevat 4K Ultra HD:ta

Tee Netflixin ohjekeskuksessa haku laitteesi nimellä nähdäksesi, onko Ultra HD käytettävissä laitteessasi. Jos Ultra HD on käytettävissä laitteessasi, laite mainitaan Ultra HD -osion luettelossa. Voit myös kysyä lisätietoja laitteen valmistajalta.

Huomautus:
Laitteissa on oltava viimeisin laiteohjelmisto asennettuna, jotta Ultra HD -toisto onnistuu oikein.

4K Ultra HD tietokoneella

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella Windows- ja Mac-tietokoneilla, joissa on:

Tietokoneessa on oltava 60Hz-virkistystaajuutta tukeva näyttö, jotta sillä voidaan katsella Ultra HD -sisältöä.

Mistä löytää Ultra HD -nimikkeitä?

• Löytääksesi TV-sarjoja ja elokuvia, jotka ovat saatavilla Ultra HD:nä, tee Netflixissä haku termeillä "4K" tai "UltraHD". Kun selaat Netflixiä, Ultra HD -sarjojen ja -elokuvien kuvauksen vieressä näkyy Ultra HD -logo.

Huomautus:
Jotkin TV-sarjat eivät välttämättä tarjoa kaikkia kausia Ultra HD -tarkkuudella.
  • Jos et näe TV-sarjoja ja elokuvia, joissa on Ultra HD -logo, mutta sinulla on käytössäsi laite ja sopimus, jotka tukevat 4K Ultra HD:ta, lue kohta 4K Ultra HD -nimikkeitä ei näy.