Miten voin päivittää Netflix-sovelluksen Android-laitteessa?

Voit päivittää Android-laitteen Netflix-sovelluksen seuraavien ohjeiden avulla.

1. Avaa Google Play ‑myymäläsovellus.

2. Napauta valikkokuvaketta, ja sitten kohtaa Omat sovellukset (My Apps).

3. Niiden sovellusten kohdalla, joihin on saatavilla päivityksiä, lukee Päivitä (Update).

4. Valitse Netflix ja napauta sitten Päivitä (Update).

Huomautus:
    Sovelluksen päivitys voi vaatia laitteen uudelleenkäynnistämisen.

Jos sinulla ei ole Google Play Kaupan sovellusta tai et löytänyt Netflixiä, noudata kohdassa En pysty lataamaan Netflix-sovellusta iOS- tai Android-laitteella annettuja ohjeita.