Netflix-sovelluksen päivittäminen Android-laitteessa

Näin päivität Netflix-sovelluksen Android-laitteessa:

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.