Näin poistat Netflix-sovelluksen asennuksen Android-laitteista

Voit poistaa Netflix-sovelluksen asennuksen Android-puhelimesta tai -tabletista seuraavien ohjeiden avulla. Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.

Useimmat Android-laitteet

1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.

2. Hae hakusanalla Netflix.

3. Kun olet sovelluskaupassa Netflix-sovelluksen sivulla, valitse Poista (Uninstall).

• Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.

4. Vahvista valitsemalla OK.

Voit asentaa Netflixin uudestaan milloin tahansa.

Amazon Fire Phone

1. Aloita aloitusnäytöltä.

2. Avaa pikatoiminnot (Quick Actions) -paneeli pyöräyttämällä puhelinta tai pyyhkäisemällä ruudun ylälaidasta alaspäin.

3. Valitse Asetukset (Settings).

4. Valitse Hallitse sovelluksia (Manage Applications).

5. Valitse Netflix.

6. Valitse Poista asennus (Uninstall).

7. Vahvista valitsemalla OK.

Voit asentaa Netflixin uudestaan milloin tahansa.

Kindle

Kindle Fire -laitteisiin, joissa on käytössä Netflix-versio 3.16 tai 4.16, ei voida asentaa Netflixiä uudestaan, jos asennus poistetaan. Mikäli aiot käyttää Netflix-sovellusta tällä laitteella, voit tyhjentää laitteen tiedostojärjestelmän, mutta älä poista sovelluksen asennusta.
  1. Valitse Sovellukset (Apps).

2. Paina Netflix-kuvaketta ja pidä se painettuna.

3. Valitse Poista laitteesta (Remove from device).

4. Valitse OK.

Nook

Huomautus:
Tämä menettely ei poista Barnes & Noble ‑tilisi sisältöä. Voit ladata sen uudelleen laitteen tyhjentämisen ja rekisteröinnin poistamisen jälkeenkin.
Laitteen tyhjentäminen ja rekisteröinnin poistaminen poistaa kaikki tiedostot, jotka olet siirtänyt tietokoneesta Nook Coloriin. Muista varmuuskopioida nämä tiedostot ennen seuraavien vaiheiden suorittamista.
  1. Napauta näytön alareunassa pikasiirtymispalkin keskellä olevaa valkoista nuolta.

2. Napauta Asetukset (Settings) -kuvaketta.

3. Napauta Laitetiedot (Device Info).

4. Napauta Tyhjennä laite ja poista rekisteröinti (Erase & Deregister Device).

5. Napauta Tyhjennä laite ja poista rekisteröinti (Erase & Deregister Device) uudelleen.

6. Napauta Palauta Nookin oletusasetukset (Reset Nook).

7. Sen jälkeen kun Nook on palauttanut oletusasetukset ja käynnistynyt uudelleen, muodosta yhteys Barnes & Noble -tiliisi noudattamalla näytön ohjeita.

Kun olet poistanut sovelluksen asennuksen, voit asentaa sen uudestaan, niin pääset jatkamaan katselua.