Näin lataat Netflix-sovelluksen

Netflixiä voi käyttää monilla laitteilla. Netflix-sovellus saattaa olla valmiiksi asennettuna tai voit joutua lataamaan ja asentamaan sen.

Hanki Netflix-sovellus puhelimeen tai tablettiin

Asenna Netflix seuraamalla oman laitteesi linkkiä älypuhelimella tai tabletilla.

Hanki Netflix-sovellus tietokoneeseen

Netflix-sovellus on saatavilla joihinkin tietokoneisiin. Asenna Netflix seuraamalla oman tietokonemallisi linkkiä.

Katso Netflixiä ilman sovellusta osoitteessa netflix.com tuetulla verkkoselaimella.

Hanki Netflix-sovellus älytelevisioon, striimauslaitteeseen, pelikonsoliin, digiboksiin tai Blu-ray-soittimeen

Useimmissa laitteissa Netflix on valmiina esiasennettuna sovelluksena, jonka voi käynnistää päävalikosta tai kaukosäätimen Netflix-painikkeella. Jos et löydä Netflixiä päävalikosta tai kaukosäätimestä, on mahdollista, että laitteessasi on sovelluskauppa, josta voit ladata Netflix-sovelluksen. Jos et löydä sovelluskauppaa tai siellä ei ole Netflixiä saatavilla, ota yhteyttä laitteesi valmistajaan ja kysy, kuinka voit katsoa Netflixiä.