Netflixin käyttäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Dolby Visionina

Netflixiä voi käyttää iPhone, iPad ja iPod touch ‑malleilla, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 5.0 tai uudempi. Netflix-sovelluksen nykyinen versio vaatii iOS 9.0:n tai käyttöjärjestelmän uudemman version. Ohjeet iOS-version selville saamiseksi löytyvät Applen tukisivustolta.

Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet:

Netflixiä voi käyttää kaikilla tuetuilla iPhone-, iPad- ja iPod touch -malleilla kaikilla alueilla, missä Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi:

iPhonen, iPadin ja iPod touchin Netflix-sovelluksella voit selata riveittäin kunkin lajityypin parhaita poimintoja. Yksi riveistä näyttää, mitä olet katsellut viimeksi. Voit siis jatkaa katselua helposti siitä, mihin jäit. Käytössäsi on hakutoiminto, jos tiedät, minkä nimistä TV-sarjaa tai elokuvaa haluat katsoa.

Kuvatarkkuus:

iPhone- ja iPod touch -mallit tukevat striimausta 720p-tarkkuudella iOS 7.0 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa järjestelmäversioissa sekä 480p-tarkkuudella iOS 6:ssa ja sitä vanhemmissa järjestelmäversioissa. iPhone 6 Plus ja iPhone 7 tukevat striimausta jopa 1080p-tarkkuudella. iPadit tukevat striimausta 720p-tarkkuudella iOS 7.0 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa järjestelmäversioissa ja 480p-tarkkuudella iOS 6.0 -käyttöjärjestelmässä ja sitä vanhemmissa järjestelmäversioissa. Retina-näytöllä varustetut iPadit tukevat striimausta jopa 1080p-tarkkuudella.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Katso toistoasetukset napauttamalla näyttöä TV-sarjan jakson tai elokuvan toiston aikana. Oikealla olevalla toiminnolla voit ottaa tekstityksen käyttöön, jos se on saatavilla.

Lataukset:

iOS 9.0 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa järjestelmäversioissa voit ladata valikoituja nimikkeitä katsottavaksi silloinkin, kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä. Katso lisätietoja latauksia käsittelevästä artikkelista.

Airplay:

iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit tukevat striimausta Airplay-toimintoa käyttävillä laitteilla Wi-Fin kautta Airplay Mirroring ‑toiminnolla. Huomaa, että Airplay-laitteella on oltava internet-yhteys. Airplay ei tue ladattuja nimikkeitä tällä hetkellä. Yksityiskohtaiset ohjeet Airplay Mirroring ‑toiminnon käyttöönotosta iOS-laitteessa löydät Applen tukisivustolta.

Videolähtö:

iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit tukevat videolähtöä monilla yhteensopivilla Apple-liitäntäsarjoilla. Lisätietoja on saatavilla Applen tukisivustolta.

Kun haluat yhdistää iPhonen, iPadin tai iPod touchin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

Huomautus:
Netflix-sovelluksen nykyinen versio vaatii iOS 9.0:n tai käyttöjärjestelmän uudemman version. Vähintään versiota iOS 5.0 käyttävät asiakkaat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa voivat ladata Netflix-sovelluksen aikaisemman yhteensopivan version.
  1. Avaa App Store.

2. Valitse Haku (Search)

3. Kirjoita Haku (Search) -riville Netflix.

4. Valitse Haku (Search)

5. Valitse Netflix, Inc. -hakutulos.

6. Valitse Hae (Get) tai napauta Pilvi-kuvaketta.

7. Napauta aloitusnäytön Netflix-kuvaketta.

8. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

9. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Netflixistä voi kirjautua ulos iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla kahdella eri tavalla:

Kirjaudu ulos Netflix-sovelluksesta

1. Valitse valikkokuvake sovelluksen vasemmasta yläkulmasta.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Kirjaudu ulos.

• Jos et näe valikossa kohtaa Kirjaudu ulos, valitse Home ja vieritä sitten sovelluksen näyttöä alas asti ja valitse Kirjaudu ulos.

Pakota lopetus ja nollaa sitten Netflix-sovellus

1. Paina Koti (Home) -painiketta kahdesti.

2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle, kunnes näet Netflix-sovelluksen.

3. Pyyhkäise Netflix-sovelluksen esikatseluruutua ylöspäin sulkeaksesi sen.

• Pidä sormeasi sovelluksen päällä iOS 6 ‑käyttöjärjestelmässä, kunnes esiin tulee punainen merkki, jonka poikki kulkee viiva. Napauta merkkiä, niin sovellus sulkeutuu.

4. Paina Koti-painiketta (Home), niin pääset takaisin aloitusnäyttöön (Home screen).

5. Valitse Asetukset (Settings).

6. Selaa pyyhkäisemällä, kunnes löydät Netflix-sovelluksen.

7. Valitse Netflix.

8. Liu’uta Nollaus-kytkin (Reset) Päällä-asentoon (On).

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen nollaaminen poistaa laitteesta kaikki sovelluksen kautta lataamasi nimikkeet.
  9. Paina Koti-painiketta (Home), niin pääset takaisin aloitusnäyttöön (Home screen).

10. Valitse Netflix.

11. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Netflixiä voi katsoa Dolby Visionilla seuraavilla iOS-laitteilla:

Huomautus:
Laitteisiin on asennettava viimeisin iOS-versio, jotta Dolby Vision -toisto onnistuu oikein.
  • iPad Pro (2nd generation)

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone X