Tekstityksen tai kuulovammaistekstityksen käyttö ja puhekielen valinta

Voit vaihtaa tekstityksen, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen puhekielen monissa sarjoissa ja elokuvissa. Netflix näyttää 5–7 olennaisinta kieltä sijaintisi ja kieliasetustesi perusteella. Latauksille Netflix näyttää kaksi olennaisinta kieltä.

Huomautus:
Vaikka tekstitysasetukset eivät olisi päällä, tekstityksiä saattaa näkyä sarjoissa tai elokuvissa, joissa on dialogia jollakin toisella kielellä kuin nimikkeen alkuperäiskielellä.

Näin käytät tekstitystä tai kuulovammaistekstitystä tai valitset puhekielen:

1. Avaa Netflix.

2. Valitse TV-sarja tai elokuva.

3. Aloita toistaminen ja suorita laitteellesi merkitty toiminto:

Laite

Toiminto

Mobiililaitteet, tabletit ja tietokoneet

Napauta tai klikkaa näyttöä

Älytelevisiot, Blu-ray-soittimet, digiboksit, pelijärjestelmät ja striimauslaitteet

Paina kaukosäätimen ylös tai alas osoittavaa nuolta

Apple TV 2 tai Apple TV 3

Pidä Apple TV:n keskipainiketta painettuna

Apple TV 4 ja Apple TV 4K

Pyyhkäise alas Apple TV ‑kaukosäätimellä

4. Valitse joko ruudun ylä- tai alaosasta Ääni ja tekstitys . Televisioissa kieliasetukset saattavat näkyä alareunassa ilman kuvaketta. Valitse joko näkyvillä olevista kielivaihtoehdoista tai valitse Muu nähdäksesi kaikki kielivaihtoehdot.

5. Tee haluamasi muutokset ääni- tai tekstitysvalintoihin.

Huomautus:
Tekstitys- ja puhekieliasetuksia ei tallenneta useimpien lasten nimikkeiden kohdalla, kun katseluun käytetään aikuisen profiilia. Asetukset tallennetaan, kun katseluun käytetään lasten profiilia. Jos joudut asettamaan äänivalintasi uudelleen aina kun yrität katsoa jotakin, katso haluamallasi puhekielellä 2–3 minuuttia jotakin nimikettä, jonka ikäraja on vähintään Teinit. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.