Tekstitys, kuulovammaistekstitys ja vaihtoehtoinen puhekieli – ohje

Voit vaihtaa tekstityksen, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen puhekielen monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Netflix näyttää 5–7 olennaisinta kieltä sijaintisi ja kieliasetustesi perusteella. Latauksille Netflix näyttää kaksi olennaisinta kieltä.

Näin käytät tekstitystä, kuulovammaistekstitystä tai vaihtoehtoista puhekieltä:

1. Avaa Netflix.

2. Valitse TV-sarja tai elokuva.

3. Aloita toistaminen ja suorita laitteellesi merkitty toiminto:

Laite

Toiminto

Mobiililaitteet, tabletit ja tietokoneet

Napauta tai klikkaa näyttöä

Älytelevisiot, Blu-ray-soittimet, digiboksit, pelijärjestelmät ja striimauslaitteet

Paina kaukosäätimen ylös tai alas osoittavaa nuolta

Apple TV 2 tai Apple TV 3

Pidä Apple TV:n keskipainiketta painettuna

Apple TV 4 ja Apple TV 4K

Pyyhkäise alas Apple TV ‑kaukosäätimellä

4. Valitse valintaikkunakuvake näytön ylä- tai alalaidasta.

5. Tee haluamasi muutokset ääni- tai tekstitysvalintoihin.

Huomautus:
Tekstitysasetukset eivät tallennu katseltaessa lasten TV-sarjoja tai elokuvia.