Näin muutat tekstityksen ja ohjelmatekstityksen ulkonäköä

Voit muuttaa tekstityksen ja ohjelmatekstityksen fonttia, kokoa, varjostusta ja taustan väriä.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Tekstityksen ulkonäkö.

Huomautus:
    Tekstityksen ulkonäön muokkaus ei ole valittavissa joissakin maissa, joiden pääkieli on arabia tai heprea, vaikka profiilille olisikin asetettu toinen kieli. Valitut ulkonäkövaihtoehdot eivät myöskään välttämättä näy joissakin vanhoissa laitteissa.
  4. Muuta tekstityksen ulkonäön asetuksia.

5. Valitse Tallenna.

6. Avaa Netflix-sovellus laitteella ja aloita katselu valitsemasi tekstityksen ulkonäkövaihtoehdon kera.

Huomautus:
    Jos käytät televisiota tai suoratoistolaitetta, avaa Netflix-sovellus ja valitse Asetukset, sitten Ohjeet ja sen jälkeen Lataa uudelleen, niin muutokset tulevat voimaan. Tekstityksen ulkonäön asetukset eivät välttämättä ole saatavilla kaikille kielille joissakin televisioissa.

Televisio tai suoratoistolaite

1. Avaa Netflix-sovellus ja aloita jonkin elokuvan tai sarjan katselu.

2. Laita Netflix tauolle ja valitse ruudun alareunasta toistosäätimet.

3. Valitse Asetukset  vaihtaaksesi tekstitysten kokoa ja tyyliä.

Jos Asetukset ei näy, se tarkoittaa, että laitteesi ei tue tekstitysten ulkonäön vaihtamista omalla kielelläsi.
  4. Valitse haluamasi koko ja tyyli.

5. Jatka nimikkeen katselua.

Huomautus:
Yhdistetyt TV-laitteet eivät tarjoa kaikkia samoja tekstitysten ulkonäkövaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla verkkoselaimella.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Tekstityksen ulkonäkö Tekstityksen ulkonäkö -painike.

7. Muuta tekstityksen ulkonäön asetuksia. Uudet asetukset tallentuvat automaattisesti.

8. Palauta oletusasetukset napauttamalla Palauta oletusasetukset.

Huomautus:
Netflix-sovelluksella tehdyt muutokset otetaan käyttöön vain Android-mobiililaitteella toistetuissa nimikkeissä.

Apple-laitteet

Etsi apua Apple-tuesta tai katso ohjeita alla olevista artikkeleista:

Haluatko laittaa tekstityksen, ohjelmatekstityksen tai puhekielen päälle tai pois päältä tai muokata niitä? Näin käytät tekstitystä ja ohjelmatekstitystä tai valitset puhekielen.