Kuinka voin hallita Netflixin käyttämän datan määrää?

TV-sarjojen ja elokuvien katselu Netflixistä käyttää noin 1 Gt:n dataa tunnissa normaalilla kuvanlaadulla ja jopa 3 Gt HD-kuvanlaadulla kutakin katsottavaa striimiä kohden. Lataaminen ja suoratoisto käyttävät suurin piirtein saman määrän dataa. Jos olet huolissasi datakiintiöstä tai kaistanleveyden rajoituksista, voit muuttaa datan käyttöasetuksia seuraamalla alla olevia ohjeita.

Muuta datankäyttöasetuksia

1. Kirjaudu sivulle Netflix.com.

2. Valitse profiili, jonka datankäyttöasetuksia haluat muuttaa.

Huomautus:
    Datankäyttöasetuksia ei voi muuttaa lasten profiilista.
  3. Valitse Tili.

4. Valitse Oma profiili -kohdasta Toiston asetukset.

5. Valitse haluamasi datankäyttöasetus:

Huomautus:
    Datan käyttörajoitukset voivat heikentää kuvanlaatua.
    • Matala (Low) (0,3 Gt tunnissa/laite)

• Keskitaso (Medium) (SD: 0,7 Gt tunnissa/laite)

• Korkea (High) (paras videolaatu, korkeintaan 3 Gt tunnissa HD:lle ja 7 Gt tunnissa Ultra HD:lle laitetta kohti)

• Automaattinen (Auto) (säätää datankäyttöä automaattisesti niin, että kuvan laatu on paras mahdollinen, joka nykyisellä yhteysnopeudellasi voidaan saavuttaa)

6. Valitse Tallenna. Muutokset tulevat voimaan 8 tunnin kuluessa.

Datankäyttöasetukset koskevat vain sitä Netflix-profiilia, josta käsin olet ne asettanut. Tilisi eri profiileilla voi siis olla erilaiset datankäyttöasetukset. Jos olet huolissasi siitä, kuinka paljon Netflix kokonaisuudessaan käyttää datayhteyttä, varmista, että tämä asetus on tehty jokaiseen tilisi profiiliin.

Jos olet kiinnostunut mobiilidatan käytön hallinnoimisesta yksittäisissä mobiililaitteissa, lue kohta Kuinka hallitsen mobiilidatan käyttöä Netflixissä?