TV-sarja tai elokuva latautuu hitaasti tai on jatkuvaa puskurointia

Jos ohjelma tai elokuva latautuu hitaasti tai tapahtuu puskurointia tai uudelleenpuskurointia, syynä saattaa olla heikko tai epävakaa verkkoyhteys. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Blu-ray-soitin

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa yhteysnopeuden Netflix-sovelluksen kautta seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos valikko ei näy siirryttäessä vasemmalle, voit saada valikkorivin näkyviin siirtymällä ylös ja valitsemalla Asetukset tai Asetukset-kuvakkeen . Jos kuvaketta ei vieläkään näy, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää Netflixin suositukset.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta Blu-ray-soitin tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä Blu-ray-soitin uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Tietokone

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Jos katselet Netflixiä tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, voit tarkistaa yhtetysnopeutesi osoitteessa fast.com.

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com.

2. Testin päätyttyä varmista, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että tietokone ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta tietokoneesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes ilmaisinvalot ovat palanneet normaalitilaansa. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke se verkkovirtaan ja odota, kunnes ilmaisinvalot ovat palanneet normaalitilaansa.

4. Kytke tietokone takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Pelikonsoli

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa yhteysnopeuden Netflix-sovelluksen kautta seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos valikko ei näy siirryttäessä vasemmalle, voit saada valikkorivin näkyviin siirtymällä ylös ja valitsemalla Asetukset tai Asetukset-kuvakkeen . Jos kuvaketta ei vieläkään näy, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää Netflixin suositukset.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Puhelin tai tabletti

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Jos katselet Netflixiä tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, voit tarkistaa yhtetysnopeutesi osoitteessa fast.com.

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com.

2. Testin päätyttyä varmista, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen.

1. Sammuta virta Android-laitteesta. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Digiboksi

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa yhteysnopeuden Netflix-sovelluksen kautta seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos valikko ei näy siirryttäessä vasemmalle, voit saada valikkorivin näkyviin siirtymällä ylös ja valitsemalla Asetukset tai Asetukset-kuvakkeen . Jos kuvaketta ei vieläkään näy, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää Netflixin suositukset.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että digiboksi ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta digiboksi tai irrota pistoke seinästä.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke digiboksi takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Älytelevisio

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa yhteysnopeuden Netflix-sovelluksen kautta seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos valikko ei näy siirryttäessä vasemmalle, voit saada valikkorivin näkyviin siirtymällä ylös ja valitsemalla Asetukset tai Asetukset-kuvakkeen . Jos kuvaketta ei vieläkään näy, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää Netflixin suositukset.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.

Striimauslaite

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa yhteysnopeuden Netflix-sovelluksen kautta seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos valikko ei näy siirryttäessä vasemmalle, voit saada valikkorivin näkyviin siirtymällä ylös ja valitsemalla Asetukset tai Asetukset-kuvakkeen . Jos kuvaketta ei vieläkään näy, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää Netflixin suositukset.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta striimauslaitteesta tai irrota pistoke.
    Sammuta suoratoistosoitin, odota 10 sekuntia ja käynnistä virta uudelleen.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke striimauslaite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Operaattorisi voi tarkistaa, onko modeemisi/reitittimesi oikein määritelty ja toiminnassa.