Netflixin käyttäminen Mac-tietokoneella

Tästä artikkelista saat tietoa Mac-tietokoneesi Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos.

Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-tarkkuudella

Näin kirjaudut sisään Netflix-tilille Mac-tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen netflix.com.

2. Valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla olevia ohjeita.

Näin kirjaudut ulos Netflix-tililtä Mac-tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen netflix.com.

2. Vie hiiren osoitin ruudun oikeassa yläkulmassa olevan profiilinimesi päälle.

3. Valitse Kirjaudu ulos Netflixistä.

Striimaukseen Ultra HD:nä (UHD) tarvitaan:

• Mac-tietokone, jossa on Apple-prosessori tai Apple T2 Security -siru ja UHD-kuvaa tukeva sisäänrakennettu näyttö.

• Asennettuna macOS Big Sur 11.0 tai uudempi.

• Safari-selaimen uusin versio.

• Jos tietokoneeseen liitetään yksi tai useampi ulkoinen näyttö, kunkin liitetyn näytön virkistystaajuuden tulee olla vähintään 60Hz ja kuvatarkkuuden UHD/4K ja liitännän HDCP 2.2 -videokaapeli.

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun UHD-tarkkuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Netflix tukee kahta High Dynamic Range (HDR) -videomuotoa, jotka ovat Dolby Vision ja HDR10. Jos Mac-tietokone täyttää alla olevat vähimmäisvaatimukset, HDR-kuvalla saatavilla olevien sarjojen ja elokuvien kuvauksen vieressä on HDR- tai DV-kuvake.

HDR-sisällön katseluun Mac-tietokoneella tarvitaan:

• Safari-selaimen uusin versio

• Yhteensopiva Mac-malli, jossa on HDR-kuvaa tukeva näyttö.

• macOS Catalina 10.15.4 tai uudempi

• Jos käytät kaapelia tai adapteria, sen on tuettava HDR-suoratoistoa

• Apple XDR -näytön ennakkoasetus tai High Dynamic Range -valintaruutu päällä kohdassa Järjestelmäasetukset > Näyttö (System Preferences > Display)

• Optimoi videostriimaus akkua käytettäessä -vaihtoehto (Optimize video streaming while on battery) poistettu käytöstä kohdassa Järjestelmäasetukset > Akku (System Preferences > Battery)