Näin tehdään haku ja selataan nimikkeitä Netflixissä

Jos haluat hakea sarjoja ja elokuvia, paikanna Netflix-sovelluksen hakukuvake Hakukuvake ja kirjoita sitten hakutermi.

Huomautus:
Jos haluat hakea sarjoja ja elokuvia tietyn puhe- ja tekstityskielen mukaan, mene verkkosivustolla kohtaan  Selaa kielen mukaan.

Haku

Esimerkkejä hakutermeistä

Äänen tai kuvan laatu

Atmos, UHD

Lajityypit

Komedia, draama

Kieli

Espanjalaiset elokuvat, ranskalaiset sarjat

Nimet

Jennifer Aniston, Álvaro Morte

Sarjan tai elokuvan nimi

Musta kuningatar, Rahapaja

Selaaminen

Netflix-etusivulla on riveittäin sarjoja ja elokuvia, joista arvelemme sinun pitävän. Voit kaventaa valikoimaa valitsemalla valikosta Sarjat tai Elokuvat. Voit kaventaa hakua lisää lajityyppien tai kategorioiden perusteella. Tämän valikoiman nimi ja arvot saattavat vaihdella eri laitteiden välillä.

Löydät äskettäin julkaistut sarjat ja elokuvat menemällä valikon kohtaan Uutta ja suosittua, Uusimmat tai Uutta ja kuumaa (osion nimi vaihtelee laitteen mukaan).

Huomautus:
Jos et näe haluamaasi sarjaa tai elokuvaa, tarkista profiilin ikäraja ja kieliasetukset, sillä ne saattavat vaikuttaa siihen, mitä nimikkeitä tulee näkyviin. Jos et edelleenkään löydä etsimääsi, voit ehdottaa sarjoja tai elokuvia.