Netflixin käyttäminen Android-puhelimella tai -tabletilla

Tässä kerrotaan, kuinka voit määrittää Netflix-tilisi ja kirjautua ulos Android-laitteella. Jos et tiedä, toimiiko Netflix Android-laitteessasi, lue Netflixin käyttäminen.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix HD-tarkkuudella
Netflix HDR-tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää Android-puhelimilla ja -tableteilla, joissa on Android 2.3 tai käyttöjärjestelmän uudempi versio. Netflix-sovelluksen nykyinen versio vaatii Android 5.0:n tai uudemman version.

Jotkin vanhemmat Android-laitteet toimivat Netflixin kanssa, mutta niillä ei voi ladata Netflix-sovellusta Google Play Kaupasta. Näihin laitteisiin saattaa saada Netflix-version suoraan meiltä. Jos Netflix-sovellusta ei löydy Google Play Kaupasta Androidilla, seuraa näitä ohjeita.

Huomautus:
Jos laitteesi on "rootattu" tai sertifioimaton, et välttämättä pysty lataamaan Netflix-sovellusta tai se ei välttämättä toimi kunnolla. Netflix ei ole estänyt laitettasi, mutta laitteen määrityksissä saattaa olla ongelma. Ota yhteyttä laitteen valmistajaan tarkistaaksesi, onko laite sertifioitu ja yhteensopiva Netflixin kanssa.

Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää sertifioiduilla Android-puhelimilla ja -tableteilla kaikilla alueilla, missä palvelu on saatavilla.

Navigointi

• Hae nimikkeitä napauttamalla sovelluksen oikean yläkulman suurennuslasia.

• Voit vierittää aloitusnäyttöä nähdäksesi suositeltujen lajityyppien rivejä.

• Voit selata kaikkia lajityyppejä vasemman yläkulman valikosta.

• Kelaa nimikkeessä eteen- tai taaksepäin napauttamalla mitä tahansa näytön kohtaa ja liu'uttamalla edistyspalkkia sormella.

• Poistu painamalla Takaisin-painiketta.

Kuvatarkkuus
Android-puhelimet ja tabletit tukevat suoratoistoa 540p- tai suuremmalla tarkkuudella. Katso lisätietoja välilehdestä Netflix HD-tarkkuudella.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Toiston aikana voit ottaa käyttöön tekstityksen tai vaihtaa ääniraidan kieltä napauttamalla näytön yläosassa olevaa Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni -kuvaketta.

Kuva kuvassa (Android 8.0 tai uudempi)
Joillakin Android-puhelimilla ja -tableteilla voi katsoa Netflixiä samalla kun käyttää muita sovelluksia. Kaikki Android-laitteet ja -käyttöjärjestelmät eivät ole toiminnon kanssa yhteensopivia. Ota yhteyttä laitteesi valmistajaan, jos haluat Kuva kuvassa -toiminnosta tarkempia ohjeita tai tarvitset tukea.

Lataukset
Voit ladata valikoituja nimikkeitä katsottavaksi ilman nettiyhteyttä.

Android OS ‑käyttöjärjestelmää käyttäviä laitteita on hyvin monenlaisia, eivätkä kaikki Android-laitteet pysty käyttämään lataustoimintoa. Jos olet ladannut Netflix-sovelluksen uusimman version mutta et pysty lataamaan Netflix-sisältöä, tarvitset lataustoiminnon käyttöön toisen laitteen.

Netflixiä voi käyttää Android-puhelimilla ja -tableteilla, joissa on Android 2.3 tai käyttöjärjestelmän uudempi versio. Netflix-sovelluksen nykyinen versio vaatii Android 5.0:n tai uudemman version.

Kun haluat yhdistää Android-puhelimen tai -tabletin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

Huomautus:
Vaiheet voivat vaihdella hieman, jos sinä tai laitevalmistaja olette mukauttaneet laitetta. Jos et voi noudattaa seuraavia ohjeita, käy Android-laitteen valmistajan verkkosivustolla.
  1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Hae hakusanalla Netflix.

3. Valitse hakutuloksista Netflix.

4. Kosketa Asenna-valintaa (Install).

5. Asennus on valmis, kun näytön yläosan ilmoitusrivillä näkyy Netflixin asennus onnistui -viesti (Successfully Installed Netflix).

6. Poistu Play Storesta.

7. Etsi ja käynnistä Netflix-sovellus.

8. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Huomautus:
Sovellus saattaa pyytää lupaa käyttää laitteesi mikrofonia, sillä voit soittaa asiakastukeen suoraan Netflix-sovelluksen kautta.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Valitse Netflix-sovelluksessa profiilikuvake tai Lisää-kuvake tai .

2. Valitse Kirjaudu ulos.

3. Vahvista, että haluat kirjautua ulos tililtäsi.

Huomautus:
Jos käytät Googlen SmartLock‑ominaisuutta salasanojen tallentamiseen Google-tilillesi, sinun pitää ehkä poistaa Netflixin sisäänkirjautumistiedot myös SmartLockista. Saat lisätietoja Googlen asiakastuesta.

Netflixiä voi käyttää HD-tarkkuudella alla mainituissa Android-tableteissa.

Huomautus:
Laitteisiin on asennettava viimeisin laiteohjelmisto, jotta HD-toisto onnistuu oikein.

Acer

• Acer Predator 8

• Acer Iconia Tab 10

Amazon

• Fire HD 8" 2020 (KFONWI)

• Fire HD 10" 2019 (KFMAWI)

• Fire HD 8" 2018 (KFKAWI)

• Fire HD 10" 2017 (KFSUWI)

• Fire HD 8" 2017 (KFDOWI)

• Fire HD 8" 2016 (KFGIWI)

• Fire HD 10" 2015 (KFTBWI)

• Fire HD 8" 2015 (KFMEWI)

• Fire HD 7" 2014 (KFASWI)

• Fire HD 6" 2014 (KFARWI)

• Fire HDX 8.9" 2014 (KFSAWI)

Asus

• Asus MeMO Pad 7

• Asus ZenPad S8

• Asus ZenPad 10

• Asus ZenPad Z8 Verizonille

Honor

• Honor WaterPlayer 8

Huawei

• Huawei Honor Tablet 5

• Huawei MediaPad M5

• Huawei MediaPad M5 10

• Huawei MediaPad M5 10 Lite

• Huawei MediaPad T5 10

Lenovo

• Lenovo Tab P11

• Lenovo Tab P11 5G

• Lenovo Tab P11 Plus

• Lenovo Tab P11 Pro

• Lenovo Tab P12 Pro

• Lenovo Yoga 3 Pro

• Lenovo Yoga Tab 11

• Lenovo Yoga Tab 13

NVIDIA

• NVIDIA Shield Portable

• NVIDIA Shield Tablet

• NVIDIA Shield Tablet K1

• NVIDIA Tegra Note 7

Samsung

• Samsung Galaxy Tab 10.1

• Samsung Galaxy Tab A

• Samsung Galaxy Tab A 8.0

• Samsung Galaxy Tab A ja S Pen

• Samsung Galaxy Tab Active 2

• Samsung Galaxy Tab Active 3

• Samsung Galaxy Tab Active Pro

• Samsung Galaxy Tab A7

• Samsung Galaxy Tab S 8.4*

• Samsung Galaxy Tab S 10.5*

• Samsung Galaxy Tab S2*

• Samsung Galaxy Tab S3

• Samsung Galaxy Tab S4

• Samsung Galaxy Tab S5e

• Samsung Galaxy Tab S6

• Samsung Galaxy Tab S6 Lite

• Samsung Galaxy Tab S7

• Samsung Galaxy Tab S7+

• Samsung Galaxy Tab S7 FE

• Samsung Galaxy View

• Samsung Galaxy View 2

Huomautus:
*HD on saatavilla vain Samsung Galaxy Tab ja Tab S2 -laitteilla, joissa on Android M (versio 6.0–6.0.1)

Netflixiä voi käyttää HD-tarkkuudella alla mainituissa Android-puhelimissa.

Huomautus:
Laitteisiin on asennettava viimeisin laiteohjelmisto, jotta HD-toisto onnistuu oikein.

Asus

• Asus ROG Phone II

• Asus ROG Phone 3

• Asus ROG Phone 5

• Asus ZenFone 2

• Asus ZenFone 3 Ultra

• Asus ZenFone 6

• Asus ZenFone 7

• Asus ZenFone 8

• Asus ZenFone 8 Flip

• Asus ZenFone Zoom

Google

• Google Nexus 6

• Google Nexus 5X

• Google Nexus 6P

• Google Pixel ja Pixel XL

• Google Pixel 2 ja Pixel 2 XL

• Google Pixel 3 ja Pixel 3 XL

• Google Pixel 3a ja Pixel 3a XL

• Google Pixel 4 ja Pixel 4 XL

• Google Pixel 4a ja Pixel 4a 5G

• Google Pixel 5

Honor

• Honor 10

• Honor Play

HTC

• HTC One A9

• HTC Butterfly 3

Huawei

• Huawei Mate 10 Pro

• Huawei Mate 20

• Huawei Nova 3

• Huawei P Smart+

• Huawei P20

• Huawei P30

• Huawei P30 Pro

LG

• LG G3

• LG G6

• LG G7

• LG G7 One

• LG Q9 One

• LG X5

• LG V20

• LG V30

• LG V35

• LG V40

Motorola

• Motorola DROID Turbo 2*

• Motorola Moto X 2014

Huomautus:
*DROID Turbo 2:n HD-toisto on saatavilla vain Android 6:ssa (Marshmallow)

Nokia

• Nokia 8.3 5G

• Nokia G50

• Nokia X10

• Nokia X20

• Nokia XR20

OnePlus

• OnePlus 7

• OnePlus 7 Pro

• OnePlus 7T

• OnePlus 7T Pro

• OnePlus 8

• OnePlus 8T

• OnePlus 8 Pro

• OnePlus 9 5G

• OnePlus 9 5G Pro

• OnePlus 9R

• OnePlus Nord2

OPPO

• OPPO A53s 5G

• OPPO A73

• OPPO A74

• OPPO A93

• OPPO A94

• OPPO A94 5G

• OPPO F17

• OPPO F17 Pro

• OPPO F19

• OPPO F19 Pro

• OPPO F19 Pro+

• OPPO Find X2

• OPPO Find X2 Pro

• OPPO Find X3 Lite

• OPPO Find X3 Neo

• OPPO Find X3 Pro

• OPPO Reno3

• OPPO Reno3 Pro

• OPPO Reno4

• OPPO Reno4 5G

• OPPO Reno4 F

• OPPO Reno4 Lite

• OPPO Reno4 Pro

• OPPO Reno 4 Pro 5G

• OPPO Reno5

• OPPO Reno5 A

• OPPO Reno5 F

• OPPO Reno5 Lite

• OPPO Reno5 Pro 5G

• OPPO Reno5 Z

• OPPO Reno6

• OPPO Reno6 5G

• OPPO Reno6 Pro 5G

• OPPO Reno6 Z 5G

Razer

• Razer Phone

• Razer Phone 2

Samsung

• Samsung Galaxy A9

• Samsung Galaxy A10

• Samsung Galaxy A10e

• Samsung Galaxy A20

• Samsung Galaxy A20e

• Samsung Galaxy A21s

• Samsung Galaxy A22

• Samsung Galaxy A22 5G

• Samsung Galaxy A30

• Samsung Galaxy A30s

• Samsung Galaxy A31

• Samsung Galaxy A32

• Samsung Galaxy A32 5G

• Samsung Galaxy A40

• Samsung Galaxy A41

• Samsung Galaxy A42 5G

• Samsung Galaxy A50

• Samsung Galaxy A50s

• Samsung Galaxy A51

• Samsung Galaxy A51 5G

• Samsung Galaxy A52

• Samsung Galaxy A52 5G

• Samsung Galaxy A52s 5G

• Samsung Galaxy A60

• Samsung Galaxy A70

• Samsung Galaxy A70s

• Samsung Galaxy A71

• Samsung Galaxy A71 5G

• Samsung Galaxy A72

• Samsung Galaxy A80

• Samsung Galaxy A82 5G

• Samsung Galaxy A90 5G

• Samsung Galaxy F12

• Samsung Galaxy F22

• Samsung Galaxy F41

• Samsung Galaxy F42 5G

• Samsung Galaxy F52 5G

• Samsung Galaxy F62

• Samsung Galaxy Feel

• Samsung Galaxy Fold

• Samsung Galaxy Fold 5G

• Samsung Galaxy M10

• Samsung Galaxy M10s

• Samsung Galaxy M12

• Samsung Galaxy M20

• Samsung Galaxy M21

• Samsung Galaxy M22

• Samsung Galaxy M30

• Samsung Galaxy M30s

• Samsung Galaxy M31

• Samsung Galaxy M31s

• Samsung Galaxy M32

• Samsung Galaxy M32 5G

• Samsung Galaxy M40

• Samsung Galaxy M62

• Samsung Galaxy Note 4*

• Samsung Galaxy Note 5*

• Samsung Galaxy Note 7

• Samsung Galaxy Note 8

• Samsung Galaxy Note 9

• Samsung Galaxy Note 10

• Samsung Galaxy Note 10 Lite

• Samsung Galaxy Note 20

• Samsung Galaxy Note 20 Ultra

• Samsung Galaxy S6*

• Samsung Galaxy S6 Edge*

• Samsung Galaxy S6 Edge+*

• Samsung Galaxy S7*

• Samsung Galaxy S7 Edge*

• Samsung Galaxy S8

• Samsung Galaxy S9

• Samsung Galaxy S10

• Samsung Galaxy S10+

• Samsung Galaxy S10 5G

• Samsung Galaxy S10e

• Samsung Galaxy S10 Lite

• Samsung Galaxy S20

• Samsung Galaxy S20+

• Samsung Galaxy S20+ 5G

• Samsung Galaxy S20 Ultra

• Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

• Samsung Galaxy S21 5G

• Samsung Galaxy S21+ 5G

• Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

• Samsung Galaxy XCover 4s

• Samsung Galaxy XCover 5

• Samsung Galaxy XCover Pro

• Samsung Galaxy Z Flip

• Samsung Galaxy Z Flip 5G

• Samsung Galaxy Z Flip 3

• Samsung Galaxy Z Fold 2

• Samsung Galaxy Z Fold 3

Huomautus:
*Jotkin mallit eivät tue HD-striimausta. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Samsungiin.

Sharp

• Sharp AQUOS R5G

Sony

• Sony Xperia 1

• Sony Xperia 1 II

• Sony Xperia 1 III

• Sony Xperia 5

• Sony Xperia 5 II

• Sony Xperia 10 III

• Sony Xperia X

• Sony Xperia X Compact

• Sony Xperia X Performance

• Sony Xperia XZ

• Sony Xperia XZ Premium

• Sony Xperia XZs

• Sony Xperia XZ1

• Sony Xperia XZ1 Compact

• Sony Xperia XZ2

• Sony Xperia XZ2 Compact

• Sony Xperia XZ2 Premium

• Sony Xperia XZ3

• Sony Xperia Z5

TCL

• TCL 10 5G

• TCL 10 Plus

• TCL 10 Pro

• TCL 10L

• TCL 20 5G

vivo

• vivo X60

• vivo X60 Pro

• vivo X60 Pro+

Xiaomi

• Xiaomi Mi 9T

• Xiaomi Mi 9T Pro

• Xiaomi Mi 10

• Xiaomi Mi 10 Lite 5G

• Xiaomi Mi 10 Pro

• Xiaomi Mi Note 10 Lite

• Xiaomi Redmi K20

• Xiaomi Redmi K20 Pro

Yllä lueteltujen mallien lisäksi voit striimata Netflixiä HD-tarkkuudella laitteilla, joissa on jokin seuraavista piirisarjoista. Vahvista laitteesi tekniset tiedot valmistajalta:

Yhteensopivat piirisarjat

• HiSilicon Kirin 710 (saatavilla tiettyihin malleihin)

• HiSilicon Kirin 980 (saatavilla tiettyihin malleihin)

• MediaTek MT6768

• MediaTek MT6769

• MediaTek MT6779

• MediaTek MT6785

• MediaTek MT6833

• MediaTek MT6853

• MediaTek MT6883

• MediaTek MT6885

• MediaTek MT6889

• MediaTek MT6893

• MediaTek MT8185

• MediaTek MT8789

• Qualcomm® Snapdragon™ 429

• Qualcomm® Snapdragon™ 480

• Qualcomm® Snapdragon™ 630

• Qualcomm® Snapdragon™ 660

• Qualcomm® Snapdragon™ 665

• Qualcomm® Snapdragon™ 670

• Qualcomm® Snapdragon™ 675

• Qualcomm® Snapdragon™ 690

• Qualcomm® Snapdragon™ 710

• Qualcomm® Snapdragon™ 730G

• Qualcomm® Snapdragon™ 750G

• Qualcomm® Snapdragon™ 765G

• Qualcomm® Snapdragon™ 835

• Qualcomm® Snapdragon™ 845

• Qualcomm® Snapdragon™ 855

• Qualcomm® Snapdragon™ 865

• Qualcomm® Snapdragon™ 870

• Qualcomm® Snapdragon™ 875

• Samsung Exynos 980

Jos laitteesi malli on luettelossa, mutta kuva ei näy teräväpiirtona, katso lisätietoja artikkelista Android-puhelin tai -tabletti ei toista teräväpiirtona.

Netflixin striimaus HDR:llä vaatii Netflix-sovelluksen version 5.0 Androidille. Striimaukseen HDR-kuvalla tarvitaan:

• Yhteensopiva laite, joka tukee HDR-sisällön katselua

• Striimaussopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella Osoitteesta netflix.com/ChangePlan voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on.

• Vakaa internetyhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea.

Netflixiä voi käyttää Dolby Vision -tarkkuudella alla mainituissa Android-laitteissa.

Huomautus:
Laitteisiin on asennettava viimeisin laiteohjelmisto, jotta Dolby Vision -toisto onnistuu oikein.

Lenovo

• Lenovo Tab P11 5G

• Lenovo Tab P11 Pro

• Lenovo Tab P12 Pro

• Lenovo Yoga Tab 13

LG

• LG G6

Sharp

• Sharp AQUOS R5G

Netflixiä voi käyttää HDR10-tarkkuudella alla mainituissa Android-laitteissa.

Huomautus:
Laitteisiin on asennettava viimeisin laiteohjelmisto, jotta HDR10-toisto onnistuu oikein.

Asus

• Asus ROG Phone II

• Asus ROG Phone 3

• Asus ROG Phone 5

• Asus ZenFone 7

• Asus ZenFone 8

• Asus ZenFone 8 Flip

Google

• Google Pixel 3 ja 3 XL

• Google Pixel 4 ja Pixel 4 XL

• Google Pixel 4a ja Pixel 4a 5G

• Google Pixel 5

Honor

• Honor 10

• Honor Play

Huawei

• Huawei Mate 10 Pro

• Huawei Mate 20

• Huawei P20

• Huawei P30

• Huawei P30 Pro

Lenovo

• Lenovo Tab P11 Pro

• Lenovo Tab P12 Pro

• Lenovo Yoga Tab 13

LG

• LG G6

• LG G7

• LG G7 One

• LG Q9 One

• LG X5

• LG V30

• LG V35

• LG V40

OnePlus

• OnePlus 7

• OnePlus 7 Pro

• OnePlus 7T

• OnePlus 7T Pro

• OnePlus 8

• OnePlus 8T

• OnePlus 8 Pro

• OnePlus 9 5G

• OnePlus 9 Pro 5G

OPPO

• OPPO Find X2

• OPPO Find X2 Pro

• OPPO Find X3 Neo

• OPPO Find X3 Pro

• OPPO Reno 4 Pro

• OPPO Reno 5 Pro 5G

Razer

• Razer Phone

• Razer Phone 2

Samsung

• Samsung Galaxy Fold

• Samsung Galaxy Fold 5G

• Samsung Galaxy Note 8

• Samsung Galaxy Note 9

• Samsung Galaxy Note 10

• Samsung Galaxy Note 10+

• Samsung Galaxy Note 20

• Samsung Galaxy Note 20 Ultra

• Samsung Galaxy S9

• Samsung Galaxy S9+

• Samsung Galaxy S10

• Samsung Galaxy S10+

• Samsung Galaxy S10 5G

• Samsung Galaxy S10 Lite

• Samsung Galaxy S10e

• Samsung Galaxy S20

• Samsung Galaxy S20+

• Samsung Galaxy S20+ 5G

• Samsung Galaxy S20 FE

• Samsung Galaxy S20 Ultra

• Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

• Samsung Galaxy S21 5G

• Samsung Galaxy S21+ 5G

• Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

• Samsung Galaxy Tab S3

• Samsung Galaxy Tab S4

• Samsung Galaxy Tab S6

• Samsung Galaxy Tab S7+

• Samsung Galaxy Z Flip

• Samsung Galaxy Z Flip 5G

• Samsung Galaxy Z Flip 3

• Samsung Galaxy Z Fold 2

• Samsung Galaxy Z Fold 3

Sharp

• Sharp AQUOS R5G

Sony

• Sony Xperia 1

• Sony Xperia 1 II

• Sony Xperia 1 III

• Sony Xperia 5

• Sony Xperia 5 II

• Sony Xperia 10 III

• Sony Xperia XZ Premium

• Sony Xperia XZ1

• Sony Xperia XZ2

• Sony Xperia XZ2 Premium

• Sony Xperia XZ3

TCL

• TCL 10 5G

• TCL 10 Plus

• TCL 10 Pro

• TCL 10L

• TCL 20 5G

vivo

• vivo X60

• vivo X60 Pro

• vivo X60 Pro+

Xiaomi

• Xiaomi Mi 9T

• Xiaomi Mi 9T Pro

• Xiaomi Mi 10

• Xiaomi Mi 10 Lite 5G

• Xiaomi Mi 10 Pro

• Xiaomi Mi Note 10 Lite

• Xiaomi Redmi K20

• Xiaomi Redmi K20 Pro

Onko sinulla ongelmia? Lue lisätietoja Androidin striimausongelmien vianmäärityksestä.