Näin rekisteröidyt Netflixin jäseneksi

Pääset katselemaan sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja paljon muuta sisältöä miljoonien tilaajien kanssa ympäri maailmaa.

Netflixin jäsenenä sinua laskutetaan kerran kuussa kuukauden sinä päivänä, jona olet rekisteröitynyt. Ei pitkää sopimusta, ei peruutusmaksuja, ei sitoumuksia. Voit vapaasti vaihtaa sopimustasi tai peruuttaa jäsenyyden verkossa milloin tahansa, jos Netflix ei olekaan mieleesi.

Netflix-tilin avaaminen on helppoa! Seuraa alla olevia omaa alustaasi koskevia ohjeita.

Android

Rekisteröidy Android-laitteella siirtymällä mobiiliselaimella osoitteeseen netflix.com/signup.

Jos olet ladannut Netflix-sovelluksen Google Play Kaupasta, voit aloittaa rekisteröitymisen sovelluksella. Rekisteröinti on suoritettava loppuun mobiili- tai verkkoselaimella.

1. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

• Jos käytät Androidin Netflix-sovellusta, saat Netflixiltä sähköpostiviestin, jossa olevasta linkistä voit suorittaa rekisteröinnin loppuun Netflix.com-sivustolla mobiiliselaimella tai tietokoneella.

2. Valitse sinulle mieleisin sopimus. Voit muuttaa sopimusta milloin tahansa.

3. Valitse maksutapa.

4. Siinä kaikki. Sitten striimaamaan!

Tietokone

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/signup.

2. Valitse sinulle mieleisin sopimus. Voit muuttaa sopimusta milloin tahansa.

3. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

4. Valitse maksutapa.

5. Siinä kaikki. Sitten striimaamaan!

iPhone, iPad tai iPod Touch

1. Siirry mobiililaitteen selaimella osoitteeseen netflix.com/signup.

Huomautus:
    iOS-käyttöjärjestelmälle tarkoitettu Netflix-sovellus ei tue rekisteröitymistä.
  2. Valitse sinulle mieleisin sopimus. Voit muuttaa sopimusta milloin tahansa.

3. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

4. Valitse maksutapa.

5. Lataa Netflix-sovellus ja kirjaudu siihen sisään laitteella, jonka käyttöjärjestelmän versio on iOS 16 tai uudempi.

6. Siinä kaikki. Sitten striimaamaan!

Älytelevisiot ja striimauslaitteet

1. Avaa Netflix-sovellus.

Huomautus:
    Jos tarvitset apua sovelluksen löytämiseen, tee ohjekeskuksessa haku sanoilla ”Netflixin käyttäminen” ja lisää perään laitteesi merkki (esim. Samsung, Roku, Xbox). Joidenkin laitteiden kaukosäätimissä on myös Netflix-painike.
  2. Useimpien älytelevisioiden ja striimauslaitteiden kanssa on aloitettava antamalla sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

• Sen jälkeen saat sähköpostitse tai tekstiviestillä aktivointilinkin, jonka avulla voit jatkaa rekisteröitymistä

3. Valitse sinulle mieleisin sopimus. Voit muuttaa sopimusta milloin tahansa.

4. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

5. Valitse maksutapa.

6. Siinä kaikki. Sitten striimaamaan!

Digiboksi

1. Avaa Netflix-sovellus.

Huomautus:
    Jos tarvitset apua sovelluksen löytämiseen, tee ohjekeskuksessa haku sanoilla ”Netflixin käyttäminen” ja lisää perään laitteesi merkki (esim. Samsung, Roku, Xbox). Joidenkin laitteiden kaukosäätimissä on myös Netflix-painike.
  2. Valitse sinulle mieleisin sopimus. Voit muuttaa sopimusta milloin tahansa.

3. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

4. Valitse maksutapa.

5. Siinä kaikki. Sitten striimaamaan!