Näin peruutat Netflixin

Voit peruuttaa Netflix-tilisi koska tahansa.

Huomautus:
Tämä on ainoa tapa, jolla tilin voi lopettaa ja jäsenyyden peruuttaa. Tililtä ulos kirjautuminen tai Netflix-sovelluksen poistaminen eivät peruuta tilausta.

Milloin jäsenmaksut loppuvat?

Sinua ei laskuteta enää, ellet päätä ottaa tiliäsi uudelleen käyttöön. Mikäli peruutuksen hetkellä laskutusjaksossasi on vielä aikaa jäljellä, voit käyttää Netflixiä siihen asti, kunnes tili sulkeutuu automaattisesti laskutusjakson lopussa.

Jos näkyvissä ei ole peruuttamisvaihtoehtoa

Jos tililläsi ei ole näkyvissä peruuttamisvaihtoehtoa, sinun on peruutettava tili laskutusyhtiösi kautta. Tili-sivulla on joko linkki, josta pääset aloittamaan laskutusyhtiön peruutusprosessin, tai ohjeet, joiden avulla voit ottaa yhteyttä laskutusyhtiöön peruuttaaksesi tilauksen.

Peruuttaminen ennen laskutusjakson päättymistä

Mikäli peruutuksen hetkellä laskutusjaksossasi on vielä aikaa jäljellä, voit käyttää Netflixiä laskutusjakson loppuun asti. Voit katsoa maksutiedoistasi, milloin tilisi suljetaan.

Peruuttaminen tilin ollessa jäädytettynä

Jos tilisi on jäädytettynä, se suljetaan heti, kun peruutat sen.

Peruuttaminen, kun tilillä on jäljellä saldoa lahjakortista tai tarjouksesta

Tilisi perutaan, kun Netflix-lahjakorttisi tai tarjouksesi saldo on käytetty loppuun. Kun olet lähettänyt peruuttamispyynnön, voit käyttää Netflixiä niin pitkään kun Netflix-lahjakortissa tai tarjouksessa riittää saldoa. Kun saldosi loppuu, et voi enää käyttää Netflixiä.

Netflixiin palaaminen

Voit avata Netflix-tilisi uudelleen milloin tahansa.

Säilytämme katseluhistoriasi 10 kuukautta tilin sulkemisen jälkeen. Joten jos avaat tilisi uudelleen tämän ajan kuluessa, katseluhistoriasi on taas käytössäsi. Säilytämme myös nämä 10 kuukautta:

  • Suositukset

  • Arviot

  • Tilitietosi

  • Pelihistoria

  • Pelitallennukset (jos peliä ja pelin tietoja ei ole poistettu laitteestasi)

Näin estät muita avaamasta tiliäsi uudelleen

Jos haluat varmistaa, ettei kukaan kotitaloudessasi voi käynnistää Netflixiä uudelleen ilman lupaasi, suosittelemme, että vaihdat salasanasi jäsenyyden peruuttamisen jälkeen. Muista valita valintaruutu, jossa sanotaan Vaadi kaikkia laitteita kirjautumaan sisään uudelleen uudella salasanalla. Tämä muuttaa nykyisen salasanasi ja sinut kirjataan ulos kaikilta laitteilta, joilla tilillesi ollaan yhä kirjautuneena.