Näin käynnistät Netflix-tilisi uudelleen

Voit käynnistää Netflix-tilisi uudelleen kirjautumalla Netflixiin ja valitsemalla kohdan Aloita jäsenyytesi uudelleen millä tahansa profiililla (paitsi lasten).

Huomautus:
Jos sinun pitää päivittää salasanasi, sinut ohjataan Tili-sivulle, jossa sinun tulee valita kohta Lisää suoratoistosopimus > Aloita jäsenyytesi uudelleen.
  • Jos tilisi ei ole käytössä, sinua pyydetään aloittamaan jäsenyytesi uudelleen kirjauduttuasi sisään Netflixiin. Laskutuspäiväksi tulee se päivä, jona aloitat jäsenyyden uudelleen.

  • Jos tilisi on vielä käytössä, voit jatkaa sen käyttämistä valitsemalla Aloita jäsenyytesi uudelleen -linkin Tili-sivulla. Laskutuspäiväsi ei muutu.

  • Jos haluat käyttää eri maksutapaa, tutustu käytettävissä oleviin maksutapoihin.


Jos Netflix-tilisi käynnistettiin ilman lupaasi, seuraa artikkelin Kuinka voin peruuttaa Netflix-sopimuksen? ohjeita, ja suorita siellä luetellut toimenpiteet kohdassa Kuinka voin estää jotakuta käynnistämästä tiliäni uudelleen ilman lupaani?