Kirjautuminen Netflixiin ei onnistu

Jos unohdat Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -salasanasi tai et voi käyttää niitä, katso alla olevat ohjeet iPhonelle, iPadille ja iPod touchille.

Tarkista sähköposti ja salasana

Huomautus:
Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan.
  1. Varmista, että sähköposti on oikein, ja korjaa mahdolliset kirjoitusvirheet.

2. Anna salasana ja napauta sitten Näytä varmistaaksesi, että se on oikein.

3. Napauta Kirjaudu sisään.

Jos Netflix ilmoittaa ”Väärä sähköposti”, yritä kirjautua sisään puhelinnumerolla ja salasanalla.

Jos se ei toimi, siirry seuraavaan kohtaan.

Poista tallennetut salasanat iCloudin avainnipusta

Jos käytät iCloudin Avainnippua salasanojen tallentamiseen Apple-tilillesi, sinun pitää luultavasti poistaa Netflixin sisäänkirjautumistiedot Avainnipusta. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Päivitä salasanasi

Napauta Netflix-sovelluksesta Palauta salasana, niin voit pyytää salasanan päivitysviestin joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Huomautus:
Jos valitset Kirjaudu ulos kaikista laitteista, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään päivitettyäsi salasanasi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.