Näin vaihdat Netflix-salasanan

Jos et voi kirjautua Netflixiin, voit päivittää salasanasi sähköpostitse tai tekstiviestin avulla, jos olet lisännyt tilillesi puhelinnumeron. Jos unohdat rekisteröitymiseen käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, sinulta voidaan kysyä lisätietoja, jotta saisit tilisi taas käyttöön.

Päivittäminen sähköpostin avulla

Salasanan päivittäminen sähköpostiviestin kautta:

1. Napauta Netflix-sovelluksen Palauta salasana -painiketta.

2. Valitse salasanan uudelleen asettamisen vaihtoehdoksi Sähköposti.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

4. Noudata sähköpostiviestin ohjeita. Sähköposti tulee yleensä muutaman minuutin kuluessa, ja se sisältää linkin, josta voit kirjautua sisään Netflixiin automaattisesti. Sinua pyydetään luomaan uusi salasana kirjauduttuasi sisään.

Huomautus:
Jos valitset Kirjaudu ulos kaikista laitteista salasanan päivittämisen aikana, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Linkki on vanhentunut

• Sähköpostissa oleva linkki on voimassa 24 tuntia. Voit lähettää itsellesi toisen sähköpostin napauttamalla Netflix-sovelluksen Palauta salasana -painiketta.

En saanut sähköpostia

1. Tarkista muut kansiot (roskaposti ja mainokset) ja kaikki luomasi sähköpostisuodattimet.

2. Jos et löydä salasananpäivitysviestiä roskapostikansiostakaan, lisää info@account.netflix.com yhteystietoihisi. Lähetä sitten sähköposti itsellesi uudelleen.

3. Jos et vieläkään saa sähköpostia, sähköpostipalvelussasi voi olla viiveitä. Odota viisi tuntia ja tarkista saapuneet viestisi uudelleen.

Linkki ei toimi

1. Poista kaikki Netflixin salasanan päivitysviestit, joita olet ehkä lähettänyt itsellesi.

2. Kun olet poistanut sähköpostit, napauta Netflix-sovelluksen Palauta salasana -painiketta.

3. Valitse salasanan uudelleen asettamisen vaihtoehdoksi Sähköposti.

4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

5. Siirry takaisin sähköpostiisi ja seuraa uuden Netflix-salasanan päivitysviestin ohjeita.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, käytä toista tietokonetta, puhelinta tai tablettia sähköpostin avaamiseen ja klikkaa sitten päivitysviestilinkkiä.

Päivittäminen tekstiviestin avulla

1. Napauta Netflix-sovelluksen Palauta salasana -painiketta.

2. Valitse salasanan päivitystavaksi tekstiviesti.

3. Anna Netflix-tilisi puhelinnumero.

4. Valitse Lähetä tekstiviesti.

5. Sinulle lähetetään vahvistuskoodi, joka sinun pitää antaa salasanan vaihtamista varten. Tämä koodi on voimassa 20 minuuttia.

Huomautus:
Jos valitset Kirjaudu ulos kaikista laitteista salasanan päivittämisen aikana, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Puhelinnumeroa ei ole liitetty tiliin

• Jos et ole lisännyt puhelinnumeroa tilillesi, noudata yllä olevia ohjeita, jotta voisit päivittää salasanan sähköpostin avulla.

• Kun sinulla on pääsy tilillesi, voit kirjautua sisään Netflixiin verkko- tai mobiiliselaimella ja valita sitten Lisää puhelinnumero Tili-sivulta. Voit myös valita toiminnon Vaihda puhelinnumero, jos nykyinen puhelinnumero ei ole enää voimassa.

Päivittäminen laskutustietojen avulla

Jos Netflix laskuttaa sinua, mutta olet unohtanut sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi:

1. Napauta Netflix-sovelluksen Palauta salasana -painiketta.

2. Valitse En muista sähköpostiosoitettani tai puhelinnumeroani.

3. Anna tilin yhteydessä käytetty etu- ja sukunimi sekä tiliin liitetty luotto- tai pankkikortin numero.

4. Valitse Etsi tili.

Huomautus:
Jos Netflix laskuttaa sinua, mutta et käytä pankki- tai luottokorttia, ota meihin yhteyttä palauttaaksesi kirjautumistietosi.

Jos sinua laskuttaa jokin muu yhtiö kuin Netflix, etkä voi kirjautua sisään:

Ota meihin yhteyttä palauttaaksesi kirjautumistietosi.