Netflix pyytää rekisteröitymään, kun yrität kirjautua sisään

Jos näet uuden tilin perustamiseen liittyviä vaiheita, kun yrität kirjautua sisään Netflixiin, seuraa näitä vaiheita palataksesi Kirjaudu sisään -sivulle.

1. Mene osoitteeseen netflix.com/logout ja klikkaa Kirjaudu ulos.

2. Kun olet kirjautunut ulos, klikkaa Kirjaudu sisään ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

1. Valitse Takaisin, kunnes näet sisäänkirjautumisvaihtoehdon.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

1. Paina Netflix-sovelluksessa näitä näppäimiä tässä järjestyksessä kaukosäätimellä:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

3. Kun olet kirjautunut ulos, valitse Kirjaudu sisään ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

Jos nämä ohjeet eivät toimineet, tilisi sähköpostiosoite on joku muu tai tilisi ei ole enää käytössä. Tarkista, onko Netflix veloittanut sinua viime aikoina.

Jos

• löydät Netflixin tekemän veloituksen viimeisen kuukauden ajalta: tilisi on yhä käytössä, mutta se on saatettu liittää toiseen sähköpostiosoitteeseen. Yritä kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteella.

Huomautus:Jos et muista Netflix-tiliisi liitettyä sähköpostia tai puhelinnumeroa, seuraa näitä vianmääritysohjeita.

• et löydä Netflixin veloitusta viimeisen kuukauden ajalta: tilisi ei ehkä ole enää käytössä. Ota tilisi uudelleen käyttöön seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:Jos tililläsi on voimassa oleva lahjakortti tai tarjous, Netflix ei ehkä ole veloittanut sinua viime aikoina.