Olen unohtanut Netflixin käyttäjätunnuksen tai salasanan.

Etkö voi kirjautua sisään Netflixiin? Voit vaihtaa salasanan vastaanottamalla päivitysviestin sähköpostitse. Voit vastaanottaa päivitysviestin teksti- tai ääniviestinä, jos olet lisännyt puhelinnumeron tilillesi. Jos et muista, mitä sähköpostiosoitetta käytit rekisteröitymiseen tai kyseinen sähköpostiosoite ei ole enää käytettävissäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Salasanan uudelleen asettaminen sähköpostin avulla

Voit asettaa salasanan uudelleen sähköpostin avulla lähettämällä itsellesi päivitysviestin. Sähköposti tulee yleensä muutaman minuutin kuluessa, ja se sisältää linkin, josta voit kirjautua sisään Netflixiin automaattisesti. Siellä sinua pyydetään luomaan uusi salasana.

Ota huomioon, että jos valitset uuden salasanan asettamisen aikana vaihtoehdon Vaadi kaikkia laitteita kirjautumaan sisään uudelleen uudella salasanalla, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Sähköpostissa oleva linkki on vanhentunut.

• Sähköpostissa oleva linkki vanhenee 24 tunnin kuluttua, joten käytä sitä mahdollisimman pian. Huomaa, että uusi salasana ei voi olla sama kuin edellinen salasana. Jos sähköpostin linkki ehtii vanhentua, voit toki aina lähettää itsellesi uuden päivitysviestin.

Lähetin itselleni tällaisen sähköpostin, mutten koskaan saanut sitä.

1. Tarkista roskapostikansiosi sekä mahdolliset sähköpostin suodattimet siltä varalta, että viesti on ohjattu muualle kuin sähköpostisi pääkansioon.

2. Jos et löydä päivitysviestiä roskapostikansiostasikaan, lisää info@mailer.netflix.com yhteystietoihisi. Lähetä sitten itsellesi uusi salasanan päivitysviesti.

3. Jos et vieläkään ole saanut päivitysviestiä, sähköpostipalvelussasi voi olla viiveitä. Odota viisi tuntia ja tarkista saapuneet viestisi uudelleen.

Sähköpostissa oleva linkki ei toimi.

1. Poista kaikki Netflixin päivitysviestit, joita olet ehkä lähettänyt itsellesi.

2. Kun olet poistanut sähköpostit, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Tämä kirjaa sinut ulos ja siirtää sinut takaisin etusivulle.

3. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse sen jälkeen Lähetä sähköpostilla.

5. Siirry takaisin sähköpostiisi ja seuraa uuden Netflix-päivitysviestin ohjeita.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, käytä toista tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia sähköpostin avaamiseen ja klikkaa sitten päivitysviestilinkkiä.

Salasanan uudelleen asettaminen teksti- tai puheluviestin avulla

Jotta voisit asettaa salasanasi uudelleen teksti- tai puheluviestin avulla, sinun pitää käyttää aikaisemmin tilillesi lisäämääsi ja vahvistamaasi puhelinnumeroa. Jos olet jo lisännyt puhelinnumeron, klikkaa kohtaa unohtunut salasana ja valitse sitten tekstiviesti tai äänipuhelu. Sinulle lähetetään tämän jälkeen vahvistuskoodi, joka sinun pitää antaa salasanan vaihtamista varten. Uusi salasana ei saa olla sama kuin edellinen salasana. Koodi vanhenee 20 minuutin kuluttua, joten käytä sitä mahdollisimman pian.

Ota huomioon, että jos valitset uuden salasanan asettamisen aikana vaihtoehdon Vaadi kaikkia laitteita kirjautumaan sisään uudelleen uudella salasanalla, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Jos et ole vielä lisännyt puhelinnumeroa tilillesi, sinun pitää seurata yllä olevia ohjeita, joilla salasana asetetaan uudelleen sähköpostin avulla. Kun pääset tilillesi, voit lisätä puhelinnumeron milloin vain Tili-sivulla valitsemalla Lisää puhelinnumero. Jos tililläsi oleva puhelinnumero ei ole enää voimassa, voit siirtyä Tili-sivulle ja valita sieltä Vaihda puhelinnumero.

globe