Olen unohtanut Netflixin käyttäjätunnuksen tai salasanan.

Etkö voi kirjautua sisään Netflixiin? Voit vaihtaa salasanan vastaanottamalla päivitysviestin sähköpostitse. Voit vastaanottaa päivitysviestin teksti- tai ääniviestinä, jos olet lisännyt puhelinnumeron tilillesi. Jos olet unohtanut rekisteröitymiseen käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, sinulta voidaan kysyä lisätietoja, jotta saisit tilisi taas käyttöön.

Aseta salasana uudelleen sähköpostin avulla

Salasanan uudelleen asettaminen sähköpostiviestin kautta:

1. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse salasanan uudelleen asettamisen vaihtoehdoksi Sähköposti.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

4. Noudata salasanan uudelleen asettamista varten lähetetyn sähköpostiviestin ohjeita. Sähköposti tulee yleensä muutaman minuutin kuluessa, ja se sisältää linkin, josta voit kirjautua sisään Netflixiin automaattisesti. Sinua pyydetään luomaan uusi salasana kirjauduttuasi sisään.

Huomautus:
Ota huomioon, että jos valitset uuden salasanan asettamisen aikana vaihtoehdon Vaadi kaikkia laitteita kirjautumaan sisään uudelleen uudella salasanalla, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Sähköpostissa oleva linkki on vanhentunut.

• Sähköpostissa oleva linkki vanhenee 24 tunnin kuluttua, joten käytä sitä mahdollisimman pian. Huomaa, että uusi salasana ei voi olla sama kuin edellinen salasana. Jos sähköpostiviestin linkki ehtii vanhentua, voit toki aina lähettää itsellesi salasanan uudelleen asettamisen sähköpostiviestin uudestaan osoitteessa netflix.com/loginhelp.

Lähetin itselleni tällaisen sähköpostin, mutten koskaan saanut sitä.

1. Tarkista roskapostikansiosi sekä mahdolliset sähköpostin suodattimet siltä varalta, että viesti on ohjattu muualle kuin sähköpostisi pääkansioon.

2. Jos et löydä salasanan uudelleen asettamisen viestiä roskapostikansiostakaan, lisää info@mailer.netflix.com yhteystietoihisi. Lähetä sitten itsellesi salasanan uudelleen asettamisen viesti uudelleen.

3. Jos et vieläkään ole saanut päivitysviestiä, sähköpostipalvelussasi voi olla viiveitä. Odota viisi tuntia ja tarkista saapuneet viestisi uudelleen.

Sähköpostissa oleva linkki ei toimi.

1. Poista kaikki Netflixin päivitysviestit, joita olet ehkä lähettänyt itsellesi.

2. Kun olet poistanut sähköpostit, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Tämä kirjaa sinut ulos ja siirtää sinut takaisin etusivulle.

3. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

4. Valitse salasanan uudelleen asettamisen vaihtoehdoksi Sähköposti.

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

6. Siirry takaisin sähköpostiisi ja seuraa uuden Netflix-päivitysviestin ohjeita.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, käytä toista tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia sähköpostin avaamiseen ja klikkaa sitten päivitysviestilinkkiä.

Salasanan uudelleen asettaminen teksti- tai puheluviestin avulla

Salasanan uudelleen asettaminen tekstiviestin tai puhelinsoiton kautta:

1. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse salasanan uudelleen asettaminen joko tekstiviestin tai puhelinsoiton kautta.

3. Anna Netflix-tilisi puhelinnumero.

4. Valitse joko Lähetä tekstiviesti tai Soita.

5. Sinulle lähetetään tämän jälkeen vahvistuskoodi, joka sinun pitää antaa salasanan päivittämistä varten. Koodi vanhenee 20 minuutin kuluttua, joten käytä sitä mahdollisimman pian.

Huomautus:
Ota huomioon, että jos valitset uuden salasanan asettamisen aikana vaihtoehdon Vaadi kaikkia laitteita kirjautumaan sisään uudelleen uudella salasanalla, kaikkien tilillesi kirjautuneiden laitteiden uloskirjaamiseen voi mennä jopa 8 tuntia.

Puhelinnumeroani ei ole liitetty tiliini.

• Jos et ole vielä lisännyt puhelinnumeroa tilillesi, sinun pitää seurata yllä olevia ohjeita, joilla salasana asetetaan uudelleen sähköpostin avulla. Kun pääset tilillesi, voit lisätä puhelinnumeron milloin vain Tili-sivulla valitsemalla Lisää puhelinnumero. Jos tililläsi oleva puhelinnumero ei ole enää voimassa, voit siirtyä Tili-sivulle ja valita sieltä Vaihda puhelinnumero.

Palauta tilisi kirjautumistiedot käyttämällä laskutustietoja

Jos Netflix laskuttaa sinua, mutta olet unohtanut sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi:

1. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse En muista sähköpostiosoitettani tai puhelinnumeroani.

3. Anna tilin yhteydessä käytetyt etu- ja sukunimi sekä tiliin liitetty luotto- tai debitkortin numero.

4. Valitse Etsi tili.

Huomautus:
Jos Netflix laskuttaa sinua, mutta et käytä pankki- tai luottokorttia, ota meihin yhteyttä palauttaaksesi kirjautumistietosi.

Jos sinua laskuttaa jokin muu yhtiö kuin Netflix, etkä pysty kirjautumaan sisään:

Jos maksat Netflixistä jonkin laskutuskumppanimme kautta, lue laskutukseen liittyvien usein kysyttyjen kysymysten kumppanilaskutusta koskevasta kohdasta, millä muilla tavoilla voit päästä taas käyttämään tiliäsi. Löydät palveluntarjoajaasi koskevan kohdan Laskutukseen liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä hakemalla ohjekeskuksesta haulla "laskutukseen liittyvät usein kysytyt kysymykset [provider name]" (esim. "laskutukseen liittyvät usein kysytyt kysymykset Vodafone"). Kun olet löytänyt palveluntarjoajaasi liittyvät laskutuksen usein kysytyt kysymykset, lue kohta "Käytän [provider name]-kumppanilaskutusta, mutta en pysty kirjautumaan sisään Netflixiin."