Olen unohtanut Netflixin käyttäjätunnuksen tai salasanan.

Etkö voi kirjautua sisään Netflixiin? Voit vaihtaa salasanan vastaanottamalla salasananpalautussähköpostin tai vastaanottamalla teksti- tai puheluviestin, jos olet lisännyt puhelinnumeron tilillesi. Jos et muista, mitä sähköpostiosoitetta käytit rekisteröitymiseen tai kyseinen sähköpostiosoite ei ole enää käytettävissäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Salasanan uudelleen asettaminen sähköpostin avulla

Voit asettaa salasanan uudelleen sähköpostin avulla lähettämällä itsellesi salasanan uudelleen asettamisviestin. Sähköposti tulee yleensä noin minuutin kuluessa, ja se sisältää linkin, josta voit kirjautua sisään Netflixiin automaattisesti. Siellä sinua pyydetään luomaan uusi salasana. Sähköpostissa oleva linkki vanhenee 24 tunnin kuluttua, joten käytä sitä mahdollisimman pian. Huomaa, että uusi salasana ei voi olla sama kuin edellinen salasana.

Jos sähköpostin linkki ehtii vanhentua, voit toki aina lähettää itsellesi uuden salasanan uudelleen asettamisen sähköpostin.

Lähetin itselleni tällaisen sähköpostin, mutten koskaan saanut sitä.

1. Tarkista roskapostikansiosi sekä mahdolliset sähköpostin suodattimet siltä varalta, että viesti on ohjattu muualle kuin sähköpostisi pääkansioon.

2. Jos et löydä salasananpalautussähköpostia roskapostikansiostasikaan, lisää info@mailer.netflix.com yhteystietoihisi. Lähetä sitten itsellesi uusi salasananpalautussähköposti.

3. Jos et vieläkään ole saanut salasananpalautussähköpostia, sähköpostipalvelussasi voi olla viiveitä. Odota viisi tuntia ja tarkista saapuneet viestisi uudelleen.

Sähköpostissa oleva linkki ei toimi.

1. Poista kaikki Netflixin salasananpalautussähköpostit, joita olet ehkä lähettänyt itsellesi.

2. Kun olet poistanut sähköpostit, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Se kirjaa sinut ulos ja siirtää sinut takaisin etusivulle.

3. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse sen jälkeen Lähetä minulle sähköpostiviesti (Email Me).

5. Siirry takaisin sähköpostiisi ja seuraa uuden Netflix-salasananpalautussähköpostin ohjeita.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, käytä toista tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia sähköpostin avaamiseen ja klikkaa sitten linkkiä.

Salasanan uudelleen asettaminen teksti- tai puheluviestin avulla

Jotta voisit asettaa salasanasi uudelleen teksti- tai puheluviestin avulla, sinun pitää käyttää aikaisemmin tilillesi lisäämääsi ja vahvistamaasi puhelinnumeroa. Jos olet jo lisännyt puhelinnumeron, klikkaa kohtaa Unohtuiko sähköposti tai salasana? ja valitse sitten tekstiviesti tai äänipuhelu. Sinulle lähetetään tämän jälkeen vahvistuskoodi, joka sinun pitää antaa salasanan vaihtamista varten. Uusi salasana ei saa olla sama kuin edellinen salasana. Koodi vanhenee 20 minuutin kuluttua, joten käytä sitä mahdollisimman pian.

Jos et ole vielä lisännyt puhelinnumeroa tilillesi, sinun pitää seurata yllä olevia ohjeita, joilla salasana asetetaan uudelleen sähköpostin avulla. Kun pääset tilillesi, voit lisätä puhelinnumeron milloin vain Tili-sivulla valitsemalla Lisää puhelinnumero. Jos tililläsi oleva puhelinnumero ei ole enää voimassa, voit siirtyä Tili‑sivulle ja valita sieltä Vaihda puhelinnumero.