Unohdin Netflixissä käyttämäni sähköpostin tai puhelinnumeron

Jos olet unohtanut sähköpostin tai puhelinnumeron, jolla kirjaudut Netflixiin, sinun pitää päivittää tietosi. Pääset tiliisi noudattamalla Netflixin maksamiseen käyttämäsi maksutavan ohjeita.

Luotto- tai pankkikortti

1. Mene osoitteeseen netflix.com/LoginHelp.

2. Valitse En muista sähköpostiosoitettani tai puhelinnumeroani.

3. Kirjoita etu- ja sukunimesi, sekä Netflixin maksamiseen käyttämäsi luotto- tai pankkikortti.

4. Valitse Etsi tili.

Netflix lähettää salasanan päivitysviestin tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos et tunnista tätä sähköpostiosoitetta tai et enää pääse sähköpostiin, joka on liitetty tiliisi, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kolmas osapuoli

Jos maksat Netflixistä kolmannen osapuolen kautta tai saat Netflixin jonkin paketin kautta, sinua koskeva laskutusartikkeli löytyy hakemalla ohjekeskuksesta palveluntarjoajan nimellä. Lue kohta Netflixiin kirjautuminen ei onnistu.

Muut maksutavat

Jos käytät Netflix-lahjakorttia tai muuta maksutapaa, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun palauttaaksesi kirjautumistietosi.