Joudun joka kerta kirjautumaan uudelleen sisään Netflixiin

Jos laitteesi pyytää sinua kirjautumaan sisään aina, kun yhdistät Netflixiin, kyseessä voi olla tekninen ongelma, joka estää laitetta pysymästä kirjautuneena.

Huomautus:
Jos kirjautuminen ei onnistu ollenkaan, noudata näitä vianmääritysohjeita.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Televisiot ja mediasoittimet

Älytelevisio

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Fire TV Stick

Tarkista laitteesi vuosimalli

1. Siirry tililläsi kohtaan Viimeaikaiset suoratoistot.

2. Etsi listasta oma Fire TV Stickisi. Vuosimalli näkyy laitteesi nimen vieressä.

Jos vuosimalli on 2014, sinun täytyy ehkä kirjautua sisään tavallista useammin. Tämä on tiedossa oleva ongelma vuoden 2014 mallissa.

Jos laitteesi on uudempi kuin vuoden 2014 malli, jatka seuraavaan vaiheeseen.

Tarkista laiteohjelmistojen päivitykset

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Valitse Asetukset (Settings) asetukset-valikko > Oma Fire TV (My Fire TV) > Tietoja (About).

3. Valitse Tarkista järjestelmäpäivitykset (Check for system update) tai Asenna järjestelmäpäivitykset (Install System Update).

Huomautus:
    Saatat joutua asentamaan useita päivityksiä saadaksesi käyttöön uusimman laiteohjelmistoversion.
  4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Apple TV 2/3

Kirjaudu ulos Apple ID:stäsi

1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse iTunes Store.

3. Valitse Apple ID:t (Apple IDs).

4. Valitse Kirjaudu ulos Apple ID:stä (Sign out of Apple ID).

5. Kun olet kirjautunut ulos, palaa aloitusnäyttöön ja käynnistä Asetukset (Settings).

6. Valitse iTunes Store.

7. Valitse Kirjaudu sisään.

8. Kirjoita Apple ID:si ja salasanasi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Apple TV

1. Siirry aloitusnäytölle ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmä (System) > Ohjelmistopäivitykset (Software Updates) > Päivitä ohjelmisto (Update Software).

3. Valitse Lataa ja asenna (Download and Install), jos se on saatavilla. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole saatavilla, laite on jo ajan tasalla.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Nämä vaiheet saattavat olla erilaiset sinun Apple TV-versiollesi. Siirry Applen tukisivustolle saadaksesi ohjeet Apple TV:n ohjelmistopäivitystä varten.

Blu-ray-soitin

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Matkapuhelimet ja tabletit

Android-puhelin tai -tabletti

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

Android-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone tai iPad

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko lisää-kuvake.

4. Napauta Kirjaudu ulos uloskirjautumiskuvake ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

Päivitä iOS-versiosi

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Tietokoneet

Windows

Tarkista selaimesi evästeasetukset

Seuraa alla olevia verkkoselaimesi ohjeita.

Chrome

1. Klikkaa selaimesi työkalupalkissa Chrome-valikkoa .

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Klikkaa  Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & security) vasemmalla olevasta valikosta.

4. Klikkaa Evästeiden ja sivustojen tiedot (Cookies and site data).

5. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen (Clear cookies and site data when you quit Chrome) ei ole käytössä.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko .

2. Klikkaa Asetukset (Preferences).

3. Klikkaa Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & Security) vasemmalla olevasta valikosta.

4. Etsi kohdan Historia (History) alta pudotusvalikko Firefox säilyttää (Firefox will) ja valitse Täydelliset historiatiedot (Remember History).

5. Klikkaa Käynnistä Firefox uudelleen (Restart Firefox).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Internet Explorer (versio 11 tai sitä uudemmat)

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Työkalut .

2. Klikkaa Internet-asetukset (Internet Options).

3. Poista valintamerkki Selaushistorian (Browsing History) kohdasta Poista selaushistoria suljettaessa (Delete browsing history on exit).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Microsoft Edge

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää-painiketta ...

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Tietosuoja ja palvelut (Privacy and services).

4. Klikkaa kohdasta Tyhjennä selaustiedot (Clear browsing data) Valitse tyhjennettävät kohteet (Choose what to clear).

5. Varmista, että kohtaa Evästeet ja tallennetut sivustotiedot (Cookies and other site data) ei ole valittu.

Huomautus:
    Jos jätät valinnan mieluummin päälle, sinun täytyy lisätä netflix.com Älä tyhjennä -listalle (Do not clear).
  6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Opera-painiketta.

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Klikkaa Yksityisyys ja tietoturva (Privacy & security) vasemmalla olevasta valikosta.

4. Klikkaa Sivuston asetukset (Site Settings).

5. Klikkaa Evästeiden ja sivustojen tiedot (Cookies and site data).

6. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustojen tiedot, kun Opera suljetaan (Clear cookies and site data when you quit Opera) ei ole käytössä.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Windows

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Mac

Tarkista selaimesi evästeasetukset

Mac-tietokone

Seuraa alla olevia verkkoselaimesi ohjeita.

Chrome

1. Valitse selaimen työkalupalkista Chrome-valikko .

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & security).

4. Valitse Evästeet ja sivustotiedot (Cookies and site data).

5. Varmista, että asetus Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen (Clear cookies and site data when you quit Chrome) ei ole käytössä.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox

1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko .

2. Valitse Asetukset) (Preferences).

3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & security).

4. Etsi kohdan Historia (History) alta pudotusvalikko Firefox säilyttää: (Firefox will) ja valitse Täydelliset historiatiedot (Remember History).

5. Valitse Käynnistä Firefox uudelleen (Restart Firefox).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Opera.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & security).

4. Valitse Sivuston asetukset (Site Settings).

5. Valitse Evästeet ja sivustotiedot (Cookies and site data).

6. Varmista, että Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Operan (Clear cookies and site data when you quit Opera) -asetus ei ole käytössä.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Mac-tietokone

Seuraa Applen ohjeita macOS-käyttöjärjestelmän päivitysten asentamiseksi ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Chromebook

Tarkista selaimesi evästeasetukset

1. Valitse Chromen oikeassa yläkulmassa ValikkoChromen valikkokuvake (Menu) ja klikkaa sitten Asetukset (Settings).

2. Klikkaa vasemmalta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

3. Klikkaa Kolmannen osapuolen evästeet.

4. Varmista, että Salli kolmannen osapuolen evästeet -asetus (Allow third-party cookies) on päällä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä tietokoneesi

1. Muodosta tietokoneella internet-yhteys langattomasti (Wi-Fi) tai Ethernet-kaapelilla. Päivityksiä ei voi asentaa, jos yhteys on muodostettu matkapuhelinverkon kautta.

2. Klikkaa ilmaisinaluetta oikeassa alakulmassa, jossa tilisi kuvakekin näkyy.

3. Valitse Asetukset (Settings).

4. Valitse valikosta sivun vasemmalla puolella Tietoja Chrome OS:stä (About Chrome OS).

5. Valitse Tarkista ja asenna päivitykset (Check for and apply updates).

6. Tietokone asentaa kaikki tarpeelliset päivitykset. Kun päivitykset on asennettu, valitse Asenna päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update).

7. Kun tietokone on taas käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudestaan.

Videopelikonsolit

PlayStation 3

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

Jos laitteesi päivämäärä ja kellonaika poikkeavat merkittävästi oikeasta päivämäärästä ja ajasta, se aiheuttaa ongelmia tv-ohjelman tai elokuvan toistamisessa.

Japanilaisissa PlayStationeissa sinun pitää käyttää valinnan peruutuspainikkeena X-painiketta O-painikkeen sijaan aina, kun seuraavissa vianmääritysohjeissa pyydetään painamaan O.
  1. Siirry päävalikosta asetuksiin (Settings).

• Jollet jo ole päävalikossa, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Valitse Päivämäärä- ja aika-asetukset (Date and Time Settings).

3. Valitse Päivämäärä ja aika (Date and Time).

4. Valitse Aseta internetin kautta (Set via Internet).

5. Paina O-painiketta, niin pääset takaisin Päivämäärä ja aika-näyttöön (Date and Time).

6. Valitse Aseta automaattisesti (Set Automatically).

7. Valitse Käytössä (On).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä PlayStationin laiteohjelmisto

1. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmäpäivitys (System Update) ja vahvista valinta.

3. Valitse Päivitä internetin kautta (Update via Internet) ja vahvista valinta.

4. Jos laiteohjelmistolle löytyy uudempi versio, vahvista valinta ja lataa uusi ohjelmisto.