Netflix ilmoittaa: ”Televisio ei kuulu tämän tilin Netflix-kotitalouteen.”

Televisiosi ei kuulu tämän tilin Netflix-kotitalouteen

Viesti tarkoittaa, ettei Netflix pystynyt yhdistämään televisiotasi Netflix-kotitalouteesi.

Jos kirjauduit sisään Netflixiin laitteelta, joka ei kuulu Netflix-kotitalouteesi, saatat joutua vahvistamaan laitteesi katsoaksesi Netflixiä. Ongelman voi korjata näin:

Jos kirjauduit sisään televisioon, joka kuuluu Netflix-kotitalouteesi, mutta saat silti tämän virheilmoituksen, sinun on tarkistettava, että käyttämäsi televisio kuuluu Netflix-kotitalouteesi. Tätä varten tarvitaan:

• Kameralla varustettu matkapuhelin tai tabletti

• Wi-Fi-yhteys

Tarkista, että televisiosi kuuluu Netflix-kotitalouteen

1. Valitse television näytöltä Päivitä Netflix-kotitalous

2. Valitse Tee vianmääritys tälle televisiolle

3. Avaa mobiililaitteesi kamerasovellus ja skannaa QR-koodi osoittamalla kameralla TV-ruutua. Napauta sitten Seuraava
    Skannaa QR-koodi

4. Varmista, että mobiililaitteesi on yhdistettynä kotisi Wi-Fi-verkkoon. Napauta Seuraava.
    Mobiililaitteen Wi-Fi-verkko

• Jos mobiililaitteesi ei saa yhteyttä kodin verkkoon, siirry alla olevaan Vianmääritys-osioon.

5. Luo uusi QR-koodi televisioosi napauttamalla Hae koodi.

6. Avaa mobiililaitteesi kamerasovellus ja skannaa QR-koodi osoittamalla kameralla TV-ruutua. (Sinun on ehkä annettava Netflixille lupa käyttää mobiililaitteesi kameraa.)
    Luo uusi QR-koodi televisioosi

7. Valitse vahvistuksen jälkeen Aloita katselu, jotta voit jatkaa Netflixin katselua.

• Jollei se onnistu, varmista, että mobiililaitteesi on yhdistetty samaan verkkoon kuin televisiosi, ja yritä uudelleen.

Televisio on yhdistetty

Vianmääritys

Mobiililaite ei saa yhteyttä kodin verkkoon

Jos mobiililaitteesi ei pysty muodostamaan yhteyttä kodin verkkoon tai et voinut noudattaa edellä olevia ohjeita, sinun on suoritettava vahvistusprosessi loppuun käyttämällä toista televisiota Netflix-kotitaloudessasi.

1. Napauta Seuraava mobiililaitteellasi.

2. Valitse toinen televisio ruudulla olevasta tilisi Netflix-kotitaloudesta ja napauta Seuraava

3. Käynnistä valitsemasi televisio ja avaa Netflix.

4. Napauta mobiililaitteellasi Seuraava.

Huomautus:
    Voit yrittää ratkaista ongelman nopeammin yhdistämällä mobiililaitteesi kotisi Wi-Fi-verkkoon.

Mobiililaitteen Wi-Fi-yhteys

5. Jos näet TV-ruudulla QR-koodin, napauta Seuraava mobiililaitteella.

• Jos et näe QR-koodia, katso alla kohta "QR-koodi ei näy".

6. Avaa mobiililaitteesi kamerasovellus ja skannaa QR-koodi osoittamalla kameralla TV-ruutua. (Sinun on ehkä annettava Netflixille lupa käyttää mobiililaitteesi kameraa.)
    Skannaa QR-koodi

7. Valitse vahvistuksen jälkeen Aloita katselu, jotta voit jatkaa Netflixin katselua valitsemallasi televisiolla.
    Televisio on yhdistetty

QR-koodi ei näy

Jos et näe QR-koodia televisiossasi suoritettuasi yllä olevan 4. vaiheen, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Valitse Netflix-profiilisi televisiostasi.

2. Avaa valikko painamalla kaukosäätimellä vasemmalle Netflixin aloitusnäytöllä.

3. Vieritä alas kohtaan Ohjeet ja valitse sitten Pyydä QR-koodi

4. Napauta mobiililaitteellasi Skannaa koodi ja skannaa TV-ruudulla näkyvä QR-koodi.

• Jos sinulla on vaikeuksia Ohjeet-valikon löytämisessä tai et näe QR-koodia, napauta Kokeile toista tapaa mobiililaitteellasi ja seuraa mobiililaitteesi ohjeita.

5. Valitse vahvistuksen jälkeen Aloita katselu, jotta voit jatkaa Netflixin katselua valitsemallasi televisiolla.

Television vahvistaminen ei vieläkään onnistu

Jos olet toiminut yllä olevien ohjeiden mukaan, mutta television vahvistaminen ei vieläkään onnistu, kokeile seuraavia lisäohjeita:

Muodosta mobiililaitteella yhteys kodin verkkoon tai samaan verkkoon, jota toinen Netflix-kotitalouteesi kuuluva televisio käyttää.

1. Tarkista verkon tai Wi-Fi-verkon nimi television asetuksista.

2. Siirry mobiililaitteesi verkkoasetuksiin, valitse Wi-Fi ja valitse sitten sama verkko, jota televisiosi käyttää.

Salli mobiililaitteesi verkkoselaimen käyttää kameraa QR-koodin skannaamiseksi

• Jos et sallinut käyttöä, napauta Yritä uudelleen napauttamalla tätä -painiketta (Tap here to retry) ja napauta sitten OK tai Salli vain sovellusta käytettäessä (Allow only while using the app).

• Jos Yritä uudelleen napauttamalla tätä -painike (Tap here to retry) ei toiminut, seuraa näitä ohjeita salliaksesi kameran käytön asetuksissa:

Skannaa QR-koodi

1. Avaa mobiililaitteesi kamerasovellus ja skannaa QR-koodi osoittamalla kameralla TV-ruutua. Varmista, että kameralla on esteetön näkymä televisioon.

2. Pidä mobiililaitetta vakaasti paikallaan suoraan television edessä.