Netflix ilmoittaa: Tililläsi on ongelma.

Tililläsi on ongelma.
Korjaa ongelma kirjautumalla sisään Netflixiin toisella laitteella kotitaloudessasi.

Jos saat tämän virheilmoituksen, ratkaise ongelma näiden ohjeiden avulla:

1. Sulje laitteen Netflix-sovellus.

2. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi puhelimella, tabletilla tai jollakin muulla laitteella, joka on samassa kotitaloudessa kuin laite, jolla sait virheilmoituksen.

3. Avaa Netflix laitteella, jolla sait virheilmoituksen, ja yritä uudelleen.