Näin kirjaudut ulos laitteesta

Kirjaudu ulos yhdestä laitteesta

Jos sinulla on voimassa oleva tilaus etkä pääse laitteelle, jonka haluat kirjata ulos, toimi seuraavasti:

1. Mene Hallinnoi pääsyä ja laitteita -sivulle.

2. Valitse Kirjaudu ulos sen laitteen kohdalta, jonka haluat kirjata ulos.

Kirjaudu ulos kaikista laitteista

Jos haluat kirjata ulos kaikki tilillesi kirjautuneet laitteet:

1. Mene Kirjaudu ulos kaikista laitteista -sivulle.

2. Valitse Kirjaudu ulos.

Katso, mitkä laitteet ovat kirjautuneena tilillesi

Mene Hallinnoi pääsyä ja laitteita -sivulle nähdäksesi, millä laitteilla tiliäsi on striimattu äskettäin.

Sivulla on kustakin laitteesta myös muita tietoja, kuten:

• Laitetyyppi

• Profiili, joka oli käytössä viimeisimmässä striimauksessa laitteella

• Viimeisen katselukerran päivämäärä ja aika

Jos epäilet, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi, lue Näin estät muita käyttämästä tiliäsi.