Näin asetat tai päivität Netflix-kotitalouden

Netflix-kotitalous koostuu laitteista, jotka käyttävät pääasiallisen Netflixin katselupaikkasi verkkoyhteyttä. Netflix-kotitalouden voi asettaa useimmilla televisioilla. Laitteet, joilla käytetään Netflix-tiliäsi samalla verkkoyhteydellä kuin tämä televisio, kuuluvat automaattisesti Netflix-kotitalouteesi.

Aseta tai päivitä Netflix-kotitalous

Voit asettaa tai päivittää Netflix-kotitaloutesi, kun olet kirjautunut Netflixiin useimmilla televisioilla, jotka käyttävät verkkoyhteyttäsi.

1. Avaa valikko painamalla kaukosäätimellä vasemmalle Netflixin aloitusnäytöllä televisiossa.

2. Valitse Ohjeet > Hallinnoi Netflix-kotitaloutta.

Huomautus:
    Jos Hallinnoi Netflix-kotitaloutta ei ole näkyvissä valikossa, asetus täytyy tehdä eri televisiolla.
  3. Valitse Vahvista Netflix-kotitalous tai Päivitä Netflix-kotitalous.

4. Valitse Lähetä sähköposti tai Lähetä tekstiviesti. Vahvistuslinkki lähetetään tilin sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Vahvistuslinkit ovat voimassa 15 minuuttia.

Huomautus:
    Jos et ole lisännyt tilillesi puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, saat vain yhden vaihtoehdon.
  5. Jos et saa vahvistuslinkkiä sähköpostitse tai tekstiviestitse, klikkaa Lähetä sähköposti uudelleen tai Lähetä tekstiviesti uudelleen. Voit myös valita toisen vaihtoehdon tai valita Muistuta myöhemmin

6. Valitse sähköpostista Kyllä, se olin minä tai napauta tekstiviestin linkkiä ja Vahvista Netflix-kotitalous tai Päivitä Netflix-kotitalous jatkaaksesi.

7. Saat vahvistuksen televisioosi ja lisäksi saat vahvistussähköpostin. Valitse Jatka Netflixiin aloittaaksesi katselun.

Huomautus:
Verkkoyhteys tarkoittaa langatonta tai langallista verkkoyhteyttäsi. Jos sinulla on useampi Wi-Fi-verkko, saatamme liittää niistä vain yhden Netflix-kotitalouteesi. Jos haluat katsoa Netflixiä laitteella, joka käyttää eri palveluntarjoajan Wi-Fi-verkkoa tai jolla on toinen ulkoinen IP-osoite, sinua saatetaan pyytää vahvistamaan kyseinen laite osana Netflix-kotitalouttasi. Varmista, että asetat tai päivität Netflix-kotitaloutesi laitteella, joka käyttää suosimaasi tai eniten käyttämääsi verkkoyhteyttä.

Näin Netflix havaitsee Netflix-kotitalouteen kuuluvat laitteet

Hyödynnämme esimerkiksi IP-osoitteita, laitetunnuksia sekä laitteen toimintaa selvittääksemme, kuuluuko tilillesi kirjautunut laite Netflix-kotitalouteesi.

Emme kerää GPS-tietoja laitteidesi tarkan fyysisen sijainnin määrittämiseen.

Jos Netflix-kotitaloutta ei aseteta

Jos Netflix-kotitaloutta ei ole asetettu, asetamme sen sinulle automaattisesti IP-osoitteen, laitetunnusten ja laitteen toiminnan perusteella.

Voit aina päivittää Netflix-kotitaloutesi televisiolla luomalla verkkoyhteyden ja seuraamalla edellä olevia ohjeita.

Netflix-kotitalouden asettaminen ilman televisiota

Jos et katso Netflixiä televisiolla tai jos sinulla ei ole televisiota, sinun ei tarvitse asettaa tilillesi Netflix-kotitaloutta.

Jos tunnistamattomat laitteet käyttävät tiliäsi, voit kirjautua niistä ulos siirtymällä Hallinnoi pääsyä ja laitteita -sivulle.