Näin estät muita käyttämästä tiliäsi

Jos joku käyttää tiliäsi ilman lupaasi, voit estää sen seuraavasti:

1. Vaihda Netflix-salasanasi.

Suosittelemme valitsemaan salasanan, joka:

• on käytössä vain Netflix-tililläsi eikä muissa sivustoissa tai sovelluksissa

• sisältää vähintään 8 merkkiä

• sisältää numeroita, merkkejä ja isoja ja pieniä kirjaimia

• ei ole helposti arvattavissa, ei siis esimerkiksi "salasana", "12345” tai henkilötietosi (nimi, syntymäpäivä, osoite)

Salasanojen hallintasovelluksen avulla voi olla helpompi hallita monia yksilöllisiä salasanoja.

2. Kirjaudu ulos laitteista, joita et tunnista.

Huomautus:
    Kun kirjaudut ulos kaikista laitteista, niiden yhteys tiliin katkeaa. Sinun on kirjauduttava uudelleen sisään uudella salasanallasi kaikkiin laitteisiin, joita haluat käyttää.
  3. Lue lisää tilisi suojaamisesta kohdasta Näin suojaat tilisi.

Jos et pysty vaihtamaan salasanaasi tai jos huomaat yhä epäilyttävää toimintaa tililläsi noudatettuasi yllä olevia ohjeita,ota meihin yhteyttä.