Joku käyttää Netflix-tiliäni ilman lupaani.

Jos uskot, että joku on käyttänyt Netflix-tiliäsi ilman lupaasi, voit tarkistaa viimeaikaisen katseluhistoriasi nähdäksesi, mitä ohjelmia on katsottu. Voit myös tarkistaa Hiljattainen tilin käyttö -sivun, josta näet kirjautumispäivämäärän ja -ajan sekä maan, osavaltion, striimaukseen käytetyn laitteen tyypin ja IP-osoitteen, josta sisältöä on striimattu. Huomaa, että sijaintitiedot ovat vain suuntaa antavia ja perustuvat havaitun IP-osoitteen rekisteröintipaikkaan.

Jos näet Netflix-tililläsi tunnistamatonta striimaustoimintaa eikä mitään laitettasi ole varastettu, sinun kannattaa vaihtaa Netflixin salasanasi ja siten varmistaa, ettei kukaan muu voi käyttää tiliäsi ilman lupaasi. Voit myös kirjautua ulos kaikista tiliisi liitetyistä laitteista katkaistaksesi yhteyden tuntemattomaan laitteeseen. Näin kaikkien Netflix-tiliisi yhdistettyjen laitteiden yhteys tiliisi katkaistaan. Voi kuitenkin kestää jopa kahdeksan tuntia ennen kuin kaikkien laitteiden yhteys on katkennut. Tämä menettely poistaa myös laitteisiisi liitetyt sijaintitiedot, joten älä poista laitteitasi käytöstä tällä tavalla, jos epäilet, että laitteesi on varastettu.