Netflix ilmoittaa: Sisäänkirjautumisessa oli ongelma.

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Sisäänkirjautumisessa tapahtui virhe.
Yritä myöhemmin uudelleen.

Se tarkoittaa yleensä, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Nollaa Netflix-sovellus

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Asetukset (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Netflix.

3. Nollaa sovellus liu'uttamalla Nollaus -kytkin päälle (On).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.