Netflixin käyttäminen Xboxilla

Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa Netflixin käyttäminen -osion ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi käyttää Xboxin pelikonsoleilla. Xboxin Netflix-striimausominaisuudet:

Xbox 360

Navigointi
Selaa lajityyppejä vierittämällä. Hae tiettyä nimikettä painamalla Y-näppäintä. Jos käytät Xbox Kinectiä Xbox 360:n kanssa, näet luettelon äänikomennoista sanomalla "Xbox".

Kuvatarkkuus
Striimaa elokuvia jopa 720p-tarkkuudella. HD-merkittyjä nimikkeitä voi striimata teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Aloita toistaminen ja valitse sen jälkeen Ääni ja tekstitys -kuvake ottaaksesi tekstityksen käyttöön, jos se on saatavilla kyseiseen elokuvaan tai sarjaan. Jotkin nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi on vähintään 5 Mb/s.

Xbox One, Xbox One S ja Xbox One X

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Xbox Onella kaikilla alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas. Jos käytät Xbox Kinectiä Xbox Onen kanssa, saat esiin luettelon äänikomennoista sanomalla ”Xbox”.

• Haku: Pääset Netflix-sovelluksessa hakusivulle painamalla Xbox Onen ohjaimen Y-painiketta.

• Profiilit, Kids-osio, uloskirjautuminen: Kun painat B-painiketta Netflix-sovelluksessa ollessasi, siirryt Netflix-valikkoon. Siellä voit vaihtaa profiilia, siirtyä lapsille tarkoitettuun Kids-osioon tai avata asetuksien sivun, jossa voit kirjautua ulos Netflix-tililtäsi.

Kuvatarkkuus
Striimaa elokuvia jopa 1080p-teräväpiirtotarkkuudella Xbox Onella. HD-merkittyjä nimikkeitä voi striimata teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Katso elokuvia jopa 4K Ultra HD -kuvalla Xbox One S:llä ja Xbox One X:llä. Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä voi striimata Ultra HD:nä, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 15 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Käynnistä toisto ja ota tekstitys käyttöön valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvake, jos se on saatavilla. Eräät nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Joillakin laitteilla, kuten alla luetelluilla, voit myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä. Lisätietoja Dolby Atmosista löytyy artikkelista Dolby Atmos Netflixissä.

Xbox Series X ja Xbox Series S

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Xbox Series X:llä tai Series S:llä kaikilla alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas.

• Haku: Pääset Netflix-sovelluksessa hakusivulle painamalla Xbox Series X:n tai Series S:n ohjaimen Y-painiketta.

• Profiilit, lapset, kirjautuminen ulos: Kun painat B-painiketta Netflix-sovelluksessa ollessasi, siirryt Netflix-valikkoon. Siellä voit vaihtaa profiilia, siirtyä lasten alueelle tai avata asetuksien sivun, jossa voit kirjautua ulos Netflix-tililtäsi.

Kuvatarkkuus
Katso elokuvia jopa 4K-tarkkuudella. Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä voi striimata Ultra HD:nä, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 15 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Käynnistä toisto ja ota tekstitys käyttöön valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvake, jos se on saatavilla. Eräät nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Joillakin laitteilla, kuten alla luetelluilla malleilla, voit myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä. Lisätietoja Dolby Atmosista on artikkelissa Dolby Atmos Netflixissä.

Ennen kuin liität Xboxin Netflix-tiliisi, varmista ensin, että olet kirjautunut Xbox LIVE -tilillesi. Lataa sitten Netflix-sovellus ja noudata alla olevia laitekohtaisia ohjeita. Katso apua Microsoftin tukisivustolta, jos Xbox LIVE -tilille kirjautuminen tuottaa ongelmia.

Xbox 360

Lataa Netflix-sovellus

Tarkista, että olet kirjautunut Xbox LIVE -tilillesi, ennen kuin alat suorittaa alla olevia vaiheita. Jos tarvitset lisäohjeita, käy Microsoftin tukisivustolla.

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps).

2. Lataa sovellus valitsemalla Netflix-ruutu.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps) ja valitse Netflix-ruutu.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen?

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Xbox One, Xbox One S ja Xbox One X

Lataa Netflix-sovellus

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Xbox Onella ainoastaan alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

1. Aloita Xbox Onen aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan Netflixiin.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Xbox Series X ja Xbox Series S

Lataa Netflix-sovellus

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Xbox Series X:llä tai Series S:llä ainoastaan alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

1. Aloita Xbox Series X:n tai Series S:n aloitusruudulta

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan Netflixiin.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Member Sign In).

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

Xbox 360

Netflix-tiliisi liitetään kaikki Xbox-pelaajatunnukset, joilla palvelua on käytetty. Vaihda pelaajatunnuksesi toiseen Netflix-tiliin:

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Jos haluat irrottaa Netflix-tilisi kaikista jäsenyyteesi liittyvistä pelaajatunnuksista, voit katkaista kaikkien laitteittesi yhteyden Netflix-verkkosivustoon.

Xbox One, Xbox One S ja Xbox One X

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Xbox Series X ja Xbox Series S

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella joillakin Xbox-pelikonsoleilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitaan:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Voit katsoa Netflixiä Ultra HD -tarkkuudella seuraavilla Xbox-malleilla:

• Xbox One S

• Xbox One X

• Xbox Series S

• Xbox Series X

Huomautus:
Varmista, että laitteesi asetukset sallivat toistamisen 4K-tarkkuudella, jotta Xbox voi striimata Ultra HD -tarkkuudella.

Valikoiduilla Xbox-pelikonsoleilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla. Striimaukseen Dolby Vision- tai HDR-kuvalla tarvitaan

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Striimauslaite, joka tukee Netflixiä ja joko Dolby Visionia tai HDR:ää

• Älytelevisio, joka tukee joko Dolby Visionia tai HDR10-kuvaa, ja on liitetty laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea.

Voit katsoa Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla seuraavilla Xbox-malleilla:

• Xbox One S

• Xbox One X

• Xbox Series S

• Xbox Series X