Netflixin käyttäminen Xboxilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Xboxilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin käyttäminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää Xbox 360:lla ja Xbox Onella. Xboxin Netflix-striimausominaisuudet:

Xbox 360

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Xbox 360 -laitteella kaikilla alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas. Hae tiettyä nimikettä painamalla Y-näppäintä. Jos käytät Xbox Kinectiä Xbox 360:n kanssa, näet luettelon äänikomennoista sanomalla "Xbox".

Kuvatarkkuus
Striimaa elokuvia jopa 720p-tarkkuudella. HD-merkittyjä nimikkeitä voi striimata teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Aloita toistaminen ja valitse sen jälkeen Ääni ja tekstitys -kuvake ottaaksesi tekstityksen käyttöön, jos se on saatavilla kyseiseen elokuvaan tai TV-ohjelmaan. Eräät nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi on yli viisi megabittiä sekunnissa.

Xbox One

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Xbox Onella kaikilla alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas. Jos käytät Xbox Kinectiä Xbox Onen kanssa, saat esiin luettelon äänikomennoista sanomalla ”Xbox”.

• Haku: Pääset Netflix-sovelluksessa hakusivulle painamalla Xbox Onen ohjaimen Y-painiketta.

• Profiilit, Kids-osio, uloskirjautuminen: Kun painat B-painiketta Netflix-sovelluksessa ollessasi, siirryt Netflix-valikkoon. Siellä voit vaihtaa profiilia, siirtyä lapsille tarkoitettuun Kids-osioon tai avata asetuksien sivun, jossa voit kirjautua ulos Netflix-tililtäsi.

Kuvatarkkuus
Striimaa elokuvia jopa 1080p-tarkkuudella. HD-merkittyjä nimikkeitä voi striimata teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Käynnistä toisto ja ota tekstitys käyttöön valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvake, jos se on saatavilla. Eräät nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Voit myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä. Lue lisää artikkelistamme, jossa kerrotaan Dolby Atmos -äänien käyttämisestä Netflixissä.

Xbox One S

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Xbox One S:llä kaikilla alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas. Jos käytät Xbox Kinectiä Xbox Onen kanssa, saat esiin luettelon äänikomennoista sanomalla ”Xbox”.

• Haku: Pääset Netflix-sovelluksessa hakusivulle painamalla Xbox One S:n ohjaimen Y-painiketta.

• Profiilit, Kids-osio, uloskirjautuminen: Kun painat B-painiketta Netflix-sovelluksessa ollessasi, siirryt Netflix-valikkoon. Siellä voit vaihtaa profiilia, siirtyä lapsille tarkoitettuun Kids-osioon tai avata asetuksien sivun, jossa voit kirjautua ulos Netflix-tililtäsi.

Kuvatarkkuus
Striimaa elokuvia jopa 4K-tarkkuudella. Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä voi striimata Ultra HD:nä, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Käynnistä toisto ja ota tekstitys käyttöön valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvake, jos se on saatavilla. Eräät nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Voit myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä. Lue lisää artikkelistamme, jossa kerrotaan Dolby Atmos -äänien käyttämisestä Netflixissä.

Xbox One X

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Xbox One X:llä kaikilla alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas. Jos käytät Xbox Kinectiä Xbox Onen kanssa, saat esiin luettelon äänikomennoista sanomalla ”Xbox”.

• Haku: Pääset Netflix-sovelluksessa hakusivulle painamalla Xbox One X:n ohjaimen Y-painiketta.

• Profiilit, Kids-osio, uloskirjautuminen: Kun painat B-painiketta Netflix-sovelluksessa ollessasi, siirryt Netflix-valikkoon. Siellä voit vaihtaa profiilia, siirtyä lapsille tarkoitettuun Kids-osioon tai avata asetuksien sivun, jossa voit kirjautua ulos Netflix-tililtäsi.

Kuvatarkkuus
Striimaa elokuvia jopa 4K-tarkkuudella. Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä voi striimata Ultra HD:nä, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Käynnistä toisto ja ota tekstitys käyttöön valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvake, jos se on saatavilla. Eräät nimikkeet voivat olla saatavilla Dolby Digital Plus 5.1 -tilaäänellä tältä näytöltä, jos verkkoyhteytesi nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Voit myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä. Lue lisää artikkelistamme, jossa kerrotaan Dolby Atmos -äänien käyttämisestä Netflixissä.

Ennen kuin liität Xboxin Netflix-tiliisi, varmista ensin, että olet kirjautunut Xbox LIVE -tilillesi. Lataa sitten Netflix-sovellus ja noudata alla olevia laitekohtaisia ohjeita. Katso apua Microsoftin tukisivustolta, jos Xbox LIVE -tilille kirjautuminen tuottaa ongelmia.

Xbox 360

Lataa Netflix-sovellus

Tarkista, että olet kirjautunut Xbox LIVE -tiliisi, ennen kuin alat suorittaa alla olevia vaiheita. Jos tarvitset lisäohjeita, käy Microsoftin tukisivuilla.

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps).

2. Lataa sovellus valitsemalla Netflix-ruutu.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps) ja valitse Netflix-ruutu.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Xbox One

Lataa Netflix-sovellus

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Xbox Onella ainoastaan alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

1. Aloita Xbox Onen aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan Netflixiin.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Xbox One S

Lataa Netflix-sovellus

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Xbox One S:llä ainoastaan alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

1. Aloita Xbox One S:n aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan Netflixiin.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Member Sign In).

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Xbox One X

Lataa Netflix-sovellus

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Xbox One X:llä ainoastaan alueilla, missä on saatavilla sekä Netflix- että Xbox Live -palvelu.

1. Aloita Xbox One X:n aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan Netflixiin.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Member Sign In).

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Xbox 360

Netflix-tiliisi liitetään kaikki Xbox-pelaajatunnukset, joilla palvelua on käytetty. Vaihda pelaajatunnuksesi eri Netflix-tiliin jommallakummalla seuraavista tavoista:

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos haluat irrottaa Netflix-tilisi kaikista jäsenyyteesi liittyvistä pelaajatunnuksista, voit katkaista kaikkien laitteittesi yhteyden Netflix-verkkosivustoon.

Xbox One

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Kun olet Netflix-sovelluksessa, siirry valikkoriville tai paina Xbox One -ohjaimen B-painiketta.

2. Valitse ruudulla näkyvästä valikosta oikealla oleva rataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).

4. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä rataskuvaketta:

1. Syötä Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Xbox One S

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Xbox One X

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Xbox One S:llä ja Xbox One X:llä voi katsella Netflixiä Ultra HD -tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Ultra HD -televisio 2014 tai uudempi, jossa on Netflix-sovellus.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaatu on asetettu tasolle korkea tai automaattinen. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.