Dolby Atmos Netflixissä

Netflix tukee valikoitujen nimikkeiden suoratoistoa Dolby Atmos -äänillä.

Mitä tarvitsen striimaukseen Dolby Atmos -äänillä?

• Dolby Atmos -yhteensopivan äänijärjestelmän.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi sivulta netflix.com/ChangePlan

• Netflix-yhteensopivan laitteen, jossa on Dolby Atmos -tuki.

• Striimauslaatu on asetettu tasolle korkea tai automaattinen. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä laitteet tukevat Dolby Atmos -ääniä Netflixissä?

Seuraavat laitteet tukevat Dolby Atmos -ääniä Netflixissä:

• Apple TV 4K (vaatii käyttöjärjestelmän tvOS 12 tai uudemman)

• LG OLED -televisiot (vuoden 2017 mallit ja uudemmat)

• Pixela 4K Smart Tuner

• Sony BRAVIA -Android-televisiot (vuoden 2018 mallit)

• Windows 10 -sovellus (vaatii Windows 10 RS3 Build 16299 -version tai uudemman)

• Xbox One, Xbox One S ja Xbox One X

Kuinka saan Dolby Atmos -äänet käyttöön?

Xbox One, Xbox One S tai Xbox One X

On kaksi tapaa käyttää Dolby Atmos -ääniä Xbox Onella, Xbox One S:llä tai Xbox One X:llä:

• Dolby Atmos -yhteensopiva kotiteatterin äänijärjestelmä, kuten AV-vastaanotin tai soundbar

• Kuulokkeet ja Xboxin Dolby Access -sovellus.

Jos haluat käyttää kotiteatterin äänijärjestelmää:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse Asetukset (Settings).

4. Valitse Näyttö ja äänet (Display and Sound).

5. Valitse Audio-ulostulo (Audio Output).

6. Etsi kohdan Kaiutinäänet (Speaker Audio) alta HDMI-äänet-pudotusvalikko (HDMI Audio) ja valitse Bittivirta ulos (Bitstream out).

7. Etsi Bittivirran lähtömuoto-pudotusvalikko (Bitstream Format) ja valitse Dolby Atmos kotiteatteriin (VAIN HDMI) (Dolby Atmos For Home Theater (HDMI ONLY)).

8. Valitse pyydettäessä Lataa sovellus (Get the app), niin lataat ilmaisen Dolby Access -sovelluksen Xbox Storesta. Valitse Lataa (Get) uudelleen, niin lataaminen alkaa.

• Jos sinua pyydetään ohjaamaan Blu-ray-äänet suoraan vastaanottimeen (Pass Blu-ray audio directly to your receiver), olet jo ladannut Dolby Access -sovelluksen. Viimeistele Dolby Atmosin käyttöönotto valitsemalla Ohjaa äänet vastaanottimeen (Pass audio to receiver).

9. Kun Dolby Access -sovellus on ladattu Xboxiisi, voit katsoa Netflixiä Dolby Atmos -äänillä!

Kuulokkeiden käyttäminen Dolby Access -sovelluksen kanssa:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.

1. Valitse Järjestelmä (System).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Näyttö ja äänet (Display and Sound).

4. Valitse Audio-ulostulo (Audio Output).

5. Etsi kohdan Kuulokeäänet (Headset Audio) alta Kuulokeäänen muoto (Headset format) -pudotusvalikko ja valitse Dolby Atmos kuulokkeille (Dolby Atmos for headphones).

6. Valitse pyydettäessä Lataa sovellus (Get the app), niin lataat ilmaisen Dolby Access -sovelluksen Xbox Storesta. Valitse Lataa (Get) uudelleen, niin lataaminen alkaa.

7. Kun Dolby Access -sovellus on ladattu Xboxiin, voit aloittaa Dolby Atmos -äänestä nauttimisen ostamalla Dolby Atmos for Headphones -sovelluksen. Lataa Dolby Atmos for Headphones -sovellus seuraamalla Dolby Access -sovelluksen ohjeita.

LG OLED TV

LG OLED TV 2017:n integroitu soundbar tai kaiuttimet mahdollistavat katseluelämyksen Atmos-äänijärjestelmällä.

Voit myös yhdistää Dolby Atmos -yhteensopivan kotiteatterin äänijärjestelmän LG TV:n HDMI-ARC-porttiin.

Huomautus:
Äänijärjestelmäsi on tuettava Dolby Atmosia HDMI-ARC-portin kautta. Varmista äänijärjestelmäsi valmistajalta, että järjestelmäsi täyttää tämän vaatimuksen.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Netflixin suoratoistoon Dolby Atmos -äänillä?

Suosittelemme vähintään 3 Mb/s:n verkkoyhteyttä, jos haluat katsoa nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä.

Miten löydän nimikkeet, joissa on Dolby Atmos -äänet?

Jos sinulla on Dolby Atmos -yhteensopiva järjestelmä sekä Ultra HD -striimausta tukeva sopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on Dolby Atmos -kuvake:

Huomaa, että kaikissa Dolby Atmos -tuetun tv-sarjan jaksoissa tai kausissa ei ole Dolby Atmos -vaihtoehtoa saatavilla. Lisäksi Dolby Atmos ei ole tuettu kaikissa tv-sarjoissa ja elokuvissa kaikilla kielillä.