Dolby Atmos Netflixissä

Netflix tukee valikoitujen nimikkeiden suoratoistoa Dolby Atmos -äänillä.

Mitä tarvitsen striimaukseen Dolby Atmos -äänillä?

Dolby Atmos -yhteensopivan äänijärjestelmän.

Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa sopimuksesi sivulta netflix.com/ChangePlan

Netflix-yhteensopivan laitteen, jossa on Dolby Atmos -tuki.

Striimauslaadun, joka on asetettu tasolle Korkea tai Auto. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä laitteet tukevat Dolby Atmos -ääniä Netflixissä?

Seuraavat laitteet tukevat Dolby Atmos -ääniä Netflixissä:

• Xbox One

• Xbox One S

• Xbox One X

• 2017 LG OLED TV:t

Kuinka saan Dolby Atmos -äänet käyttöön?

Xbox One, Xbox One S tai Xbox One X

On kaksi tapaa käyttää Dolby Atmos -ääniä Xbox Onella, Xbox One S:llä tai Xbox One X:llä:

• Dolby Atmos -yhteensopiva kotiteatterin äänijärjestelmä, kuten AV-vastaanotin tai soundbar

• Kuulokkeet ja Xboxin Dolby Access -sovellus.

Jos haluat käyttää kotiteatterin äänijärjestelmää:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse Asetukset (Settings).

4. Valitse Näyttö ja äänet (Display and Sound).

5. Valitse Audio-ulostulo (Audio Output).

6. Etsi kohdan Kaiutinäänet (Speaker Audio) alta HDMI-äänet-pudotusvalikko (HDMI Audio) ja valitse Bittivirta ulos (Bitstream out).

7. Etsi Bittivirran lähtömuoto-pudotusvalikko (Bitstream Format) ja valitse Dolby Atmos kotiteatteriin (VAIN HDMI) (Dolby Atmos For Home Theater (HDMI ONLY)).

8. Valitse pyydettäessä Lataa sovellus (Get the app), niin lataat ilmaisen Dolby Access -sovelluksen Xbox Storesta. Valitse Lataa (Get) uudelleen, niin lataaminen alkaa.

• Jos sinua pyydetään ohjaamaan Blu-ray-äänet suoraan vastaanottimeen (Pass Blu-ray audio directly to your receiver), olet jo ladannut Dolby Access -sovelluksen. Viimeistele Dolby Atmosin käyttöönotto valitsemalla Ohjaa äänet vastaanottimeen (Pass audio to receiver).

9. Kun Dolby Access -sovellus on ladattu Xboxiisi, voit katsoa Netflixiä Dolby Atmos -äänillä!

Kuulokkeiden käyttäminen Dolby Access -sovelluksen kanssa:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.

1. Valitse Järjestelmä (System).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Näyttö ja äänet (Display and Sound).

4. Valitse Audio-ulostulo (Audio Output).

5. Etsi kohdan Kuulokeäänet (Headset Audio) alta Kuulokeäänen muoto (Headset format) -pudotusvalikko ja valitse Dolby Atmos kuulokkeille (Dolby Atmos for headphones).

6. Valitse pyydettäessä Lataa sovellus (Get the app), niin lataat ilmaisen Dolby Access -sovelluksen Xbox Storesta. Valitse Lataa (Get) uudelleen, niin lataaminen alkaa.

7. Kun Dolby Access -sovellus on ladattu Xboxiin, voit aloittaa Dolby Atmos -äänestä nauttimisen ostamalla Dolby Atmos for Headphones -sovelluksen. Lataa Dolby Atmos for Headphones -sovellus seuraamalla Dolby Access -sovelluksen ohjeita.

LG OLED TV

LG OLED TV 2017:n integroitu soundbar tai kaiuttimet mahdollistavat katseluelämyksen Atmos-äänijärjestelmällä.

Voit myös yhdistää Dolby Atmos -yhteensopivan kotiteatterin äänijärjestelmään LG TV:si HDMI-ARC-portin kautta.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Netflixin suoratoistoon Dolby Atmos -äänillä?

Suosittelemme vähintään 3 Mb/s:n verkkoyhteyttä, jos haluat katsoa nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä.

Miten löydän nimikkeet, joissa on Dolby Atmos -äänet?

Jos sinulla on Dolby Atmos -yhteensopiva järjestelmä sekä Ultra HD -striimausta tukeva sopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on Dolby Atmos -kuvake: