Netflixin käyttäminen Apple TV:llä

Tästä saat tietoa Apple TV:si Netflix-ominaisuuksista ja siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, toimiiko Netflix laitteessasi, noudata kohdassa Netflixin käyttäminen annettuja ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflix on käytettävissä Apple TV:lla (2. sukupolvi ja uudemmat).

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtona nopealla verkkoyhteydellä ja toistaa Netflixiä parhaalla mahdollisella kuvatarkkuudella.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Näiden ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni), jotka ovat saatavilla monissa sarjoissa ja elokuvissa. Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Joillakin laitteilla, kuten alla luetelluilla, voit myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä. Lisätietoja Dolby Atmosista löytyy artikkelista Dolby Atmos Netflixissä.

Laitesarja

Kuvatarkkuus

Tekstitys ja ääni

Apple TV (2. sukupolvi)

720p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Apple TV (3. sukupolvi)

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Apple TV HD (4th generation)

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Apple TV 4K (1. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Huomautus:
Dolby Atmos vaatii tvOS-version 12 tai uudemman

Apple TV 4K (2. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Apple TV 4K (3. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Apple TV (2. ja 3. sukupolvi)

Kun haluat yhdistää Apple TV:n Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse Apple TV:n päävalikosta Netflix.

2. Valitse Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään.

Huomautus:
    Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi verkko- tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.
  3. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Apple TV HD tai Apple TV 4K

Kun haluat yhdistää Apple TV:n Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

Asenna Netflix-sovellus

1. Etsi aloitusnäytöltä App Store ja valitse se.

2. Hae sovellus App Storesta hakusanalla Netflix ja aloita asennus valitsemalla Lataa (Get).

3. Asennuksen jälkeen Netflix-sovellus tulee näkyviin aloitusnäytölle.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Valitse Kirjaudu sisään, kun haluat käyttää olemassa olevaa Netflix-tiliä.

Huomautus:
    Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi verkko- tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.
  3. Kun olet klikannut Kirjaudu sisään, kirjoita Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Apple TV (2. ja 3. sukupolvi)

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Jos tiliisi liittyy profiileja, valitse Vaihda profiilia.

• Jos tiliisi ei liity profiileja, valitse Kirjaudu ulos.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Kun sovellus on poistettu käytöstä, voit muodostaa yhteyden toisena käyttäjänä.

Apple TV HD tai Apple TV 4K

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Paina Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen Menu-painiketta.

2. Valitse Asetukset .

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Kun sovellus on poistettu käytöstä, voit muodostaa yhteyden toisena käyttäjänä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella joillakin Apple TV ‑striimauslaitteilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitaan:

• Televisio, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty Apple TV ‑laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa standardia tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 ‑portti).

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea (High).

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla Apple TV ‑laitemalleilla:

• Apple TV 4K (1. sukupolvi)

• Apple TV 4K (2. sukupolvi)

• Apple TV 4K (3. sukupolvi)

Tietyillä Apple TV -malleilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla. Suoratoistoon Dolby Vision- tai HDR-kuvalla tarvitaan:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Striimauslaite, joka tukee Netflixiä ja joko Dolby Visionia tai HDR:ää

• Älytelevisio, joka tukee joko Dolby Visionia tai HDR10-kuvaa, ja on liitetty laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Dolby Visionina ja HDR10-kuvalla seuraavilla Apple TV -malleilla:

• Apple TV 4K (1. sukupolvi)

• Apple TV 4K (2. sukupolvi)

• Apple TV 4K (3. sukupolvi)