Näin voit katsoa Netflixiä televisiosta mobiililaitteen avulla

Voit yhdistää Android- tai Apple-mobiililaitteen useisiin televisioihin. Yhdistämällä mobiililaitteen voit käyttää televisiotasi Netflixin mobiilisovelluksen sisällön katsomiseen tai mobiililaitettasi television kaukosäätimenä. Seuraavassa neuvotaan eri tapoja mobiililaitteen ja television yhdistämiseen.

Android-puhelin tai -tabletti

Yhdistä käyttäen sisäänrakennettua Chromecastia (entinen Google Cast)

Jos televisiossa on sisäänrakennettu Chromecast, voit lähettää siihen sisältöä mobiililaitteesta. Sisäänrakennettu Chromecast on saatavilla Philipsin, Polaroidin, Sharpin, Skyworthin, Soniqin, Sonyn, Toshiban ja Vizion televisioissa.

Näin lähetät sisältöä Android-mobiililaitteesta:

1. Avaa mobiililaitteen Netflix-sovellus ja kirjaudu sisään.

2. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta Cast Chromecast-kuvake .

3. Valitse laite, jolla TV-sarja tai elokuva halutaan katsoa.

4. Valitse TV-sarja tai elokuva ja paina Toista.

Mobiililaitetta käyttämällä voidaan siirtyä taakse- ja eteenpäin, keskeyttää toiston tai muuttaa ääni- ja tekstitysasetuksia.

Yhdistä käyttäen Netflixin toista näyttöä

Mobiililaitteen Netflix-sovellus pystyy synkronoitumaan joidenkin televisioiden sekä mediasoittimien kanssa, jolloin puhelinta tai tablettia voidaan käyttää kaukosäätimenä Netflixiä katsottaessa.

Näin käytät Android-mobiililaitetta kaukosäätimenä:

1. Muodosta mobiililaitteella yhteys samaan Wi-Fi-verkkoon, jota televisio käyttää.

2. Käynnistä Netflix-sovellus sekä televisiossa että mobiililaitteessa.

3. Kirjaudu sisään samaan Netflix-tiliin sekä televisiolla että mobiililaitteella.

4. Valitse Cast-kuvake Cast-kuvake ruudun oikeasta ylä- tai alakulmasta.

5. Valitse laite, jolla TV-ohjelmia tai elokuvia halutaan katsoa.

6. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva ja paina Toista.

Mobiililaitetta käyttämällä voit siirtyä taakse- ja eteenpäin, keskeyttää toiston tai muuttaa ääni- ja tekstitysasetuksia.

Yhdistä käyttäen ulkoista kaapelia

Mobiililaitteessa toistettavaa sisältöä voi katsoa televisiolla yhdistämällä mobiililaitteen siihen suoraan kaapelilla. Tarvittava kaapeliliitäntä vaihtelee mobiililaitteen ja television liitäntävaatimusten mukaan.

Jos haluat yhdistää Android-puhelimesi tai -tablettisi televisioon, tarvitset kaapelin, jonka avulla voit kopioida mobiililaitteesi näytön televisioon. Useimmat uudet Android-puhelimet ja -tabletit käyttävät C-tyypin (tunnetaan myös nimellä USB-C) tai D-tyypin (Micro HDMI) liitäntää. Useimmat uudet televisiot käyttävät HDMI-liitäntää, mutta vanhemmat televisiot saattavat käyttää VGA-liitäntää.

Kun käytät Netflixin katsomiseen yhteensopivia liitäntöjä, saatat huomata eroja striimattujen ja ladattujen nimikkeiden kuvassa.

Huomautus:
Automaattista toistoa ei tueta kaapeliliitännöillä.

iPhone, iPad tai iPod touch

Yhdistä käyttäen sisäänrakennettua Chromecastia (entinen Google Cast)

Jos televisiossa on sisäänrakennettu Chromecast, voit lähettää siihen sisältöä mobiililaitteesta. Sisäänrakennettu Chromecast on saatavilla vain Philipsin, Polaroidin, Sharpin, Skyworthin, Soniqin, Sonyn, Toshiban ja Vizion televisioissa.

Näin lähetät sisältöä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla:

1. Käynnistä mobiililaitteen Netflix-sovellus.

2. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Cast-kuvake Chromecast-kuvake ruudun oikeasta ylä- tai alakulmasta.

3. Valitse laite, jolla TV-ohjelmia tai elokuvia halutaan katsoa.

4. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva ja paina Toista.

Mobiililaitetta käyttämällä voit siirtyä taakse- ja eteenpäin, keskeyttää toiston tai muuttaa ääni- ja tekstitysasetuksia.

Yhdistä käyttäen Netflixin toista näyttöä

Mobiililaitteen Netflix-sovellus pystyy synkronoitumaan joidenkin televisioiden sekä mediasoittimien kanssa, jolloin puhelinta tai tablettia voidaan käyttää kaukosäätimenä Netflixiä katsottaessa.

1. Muodosta mobiililaitteella yhteys samaan Wi-Fi-verkkoon, jota televisio käyttää.

2. Käynnistä Netflix-sovellus sekä televisiossa että mobiililaitteessa.

3. Kirjaudu sisään samaan Netflix-tiliin sekä televisiolla että mobiililaitteella.

4. Valitse Cast-kuvake Cast-kuvake ruudun oikeasta ylä- tai alakulmasta.

5. Valitse laite, jolla TV-ohjelmia tai elokuvia halutaan katsoa.

6. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva ja paina Toista.

Mobiililaitetta käyttämällä voit siirtyä taakse- ja eteenpäin, keskeyttää toiston tai muuttaa ääni- ja tekstitysasetuksia.

Yhdistä käyttäen ulkoista kaapelia

Mobiililaitteessa toistettavaa sisältöä voi katsoa televisiolla yhdistämällä mobiililaitteen siihen suoraan kaapelilla. Tarvittava kaapeliliitäntä vaihtelee mobiililaitteen ja television liitäntävaatimusten mukaan.

30-pinnisen laitteen ja television yhdistämiseen tarvitaan yhteensopiva komposiitti-, komponentti- tai HDMI-kaapeliliitäntäsarja.

Lightning-laitteen ja television yhdistämistä varten iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa tulee olla iOS-versio 11.2.6 tai uudempi. Lisäksi tarvitaan yhteensopiva HDMI-liitäntäsarja. Lisätietoja yhteensopivista liitäntäsarjoista on saatavilla Applen tukisivustolla.

Kun käytät Netflixin katsomiseen yhteensopivaa liitäntäsarjaa, saatat huomata eroja striimattujen ja ladattujen nimikkeiden kuvassa. Striimatut nimikkeet mukauttavat videon näytön kokoon sopivaksi. Ladatut nimikkeet käyttävät iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön kokoa, jolloin videon reunoilla saattaa olla mustat palkit.

Huomautus:
Automaattinen toisto tai interaktiivinen sisältö eivät ole käytettävissä kaapeliliitännällä.
Airplayn käyttöä Netflixin kanssa ei enää tueta.