Netflix ilmoittaa: Nimikkeen toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (30103)

Jos näet iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Nimikkeen toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (30103)

Se tarkoittaa yleensä, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Ratkaise ongelma seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Milloin näet tämän virheilmoituksen?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos yhdistät televisioon videokaapelilla ja sovittimella

Lightning-kaapeli ja videosovitin

Varmista, että videosovitin on tuettu

1. Poista kaikki sovittimeen liitetyt kaapelit ja yhdistä se iPhoneen tai iPadiin.

2. Mene kohtaan Asetukset > Yleistä > Tietoja > Applen HDMI-sovitin (Settings > General > About > Apple HDMI Adapter).

3. Tarkista mallinumero (Model Number).

Thunderbolt tai USB-C-videokaapeli tai -sovitin

Jos sinulla on ongelmia iPhone- tai iPad-laitteella, jossa on USB-C-portti, näistä vaihtoehdoista saattaa olla apua:

• Varmista, että olet valinnut oikean kuvan tulolähteen televisiolla tai näytöllä.

• Varmista, että videokaapeli tai -sovitin tukee HDCP 2.2:ta.

• Kokeile vaihtaa videokaapelin tai -sovittimen päät keskenään.

• Jos televisiossa tai näytössä on toinen videoportti, kokeile sitä.

Kun yrität toistaa ladattua TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Lataa nimike uudelleen

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix profiilipainike.

3. Napauta Lataukset .

4. Napauta sarjan tai elokuvan vieressä Latauksen tila -kuvaketta latauksen tila -kuvake.

5. Napauta Poista lataus poista lataus.

6. Yritä ladata sarja tai elokuva uudelleen.