Netflix sanoo: Toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (CM:12646;)

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (CM:12646;)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Lataa nimike uudelleen
  1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix profiilipainike.

3. Napauta Lataukset .

4. Napauta sarjan tai elokuvan vieressä Latauksen tila -kuvaketta latauksen tila -kuvake.

5. Napauta Poista lataus poista lataus.

6. Yritä ladata sarja tai elokuva uudelleen.