Chromecast ei näy Netflixissä

Cast-painikkeen Chromecast-kuvake napauttamisen jälkeen sinun on ehkä napautettava Salli-painiketta, jotta Netflix voi etsiä laitteita lähiverkostasi ja muodostaa niihin yhteyden.

Jos napautat Cast-painiketta Chromecast-kuvake, mutta televisio tai Chromecast ei ilmesty näkyviin, se tarkoittaa, että jokin asetus tai verkko-ongelma estää Netflixiä löytämästä laitettasi Wi-Fi-verkosta.

Huomautus:
Jos et löydä Cast-painiketta Chromecast-kuvake Netflix-sovelluksesta, seuraa näitä vianmääritysohjeita.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laita päälle Cast-havainto-asetus (Cast discovery)

1. Avaa Android-puhelimella tai -tabletilla Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Google > Laiteyhteydet (Devices & sharing) > Cast-asetukset (Cast options).

3. Laita päälle Vierastila (Guest mode) tai Käytän verkon tietoja (Use network information).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Vierastila kytkeytyy automaattisesti pois päältä 2 tunnin kuluttua. Se täytyy laittaa uudelleen päälle, jotta voidaan jatkaa katselua.

Tarkista Chromecastin Wi-Fi-verkko

1. Avaa Android-puhelimen tai -tabletin Google Home -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit hankkia sen Google Play Kaupasta.

2. Napauta vasemmasta alakulmasta Koti-kuvaketta (Home) ja vieritä sivua alas, kunnes löydät Chromecastin.

• Jos Chromecastia ei löydy tai se on offline-tilassa, sinun täytyy ehkä kytkeä se verkkovirtaan tai yhdistää se samaan verkkoon puhelimesi tai tablettisi kanssa. Googlen ohjeessa kerrotaan, miten yhdistät Chromecastin toiseen verkkoon.

• Jos Chromecast on Päällä (On), se on oikeassa verkossa.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone tai iPad

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laita lähiverkko (Local Network) päälle

Jotta Netflix voi löytää Chromecastin tai TV:n lähiverkossasi:

1. Avaa Asetukset (Settings).

2. Etsi luettelosta Netflix ja valitse se.

3. Varmista, että lähiverkko-asetus (Local Network) on päällä.

Tarkista Chromecastin Wi-Fi-verkko

1. Avaa iPhonen tai iPadin Google Home -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit hankkia sen App Storesta.

2. Napauta vasemmasta alakulmasta Koti-kuvaketta (Home) ja vieritä sivua alas, kunnes löydät Chromecastin.

• Jos Chromecastia ei löydy tai se on offline-tilassa, varmista, että se on kytketty verkkovirtaan ja yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon iPhonesi tai iPadisi kanssa. Googlen ohjeessa kerrotaan, miten yhdistät Chromecastin oikeaan verkkoon.

• Jos Chromecast on Päällä (On), se on oikeassa verkossa.

3. Avaa Netflix ja yritä uudelleen.