Netflix ilmoittaa: Laitteita ei löytynyt

Jos saat tämän ilmoituksen, kun yrität katsoa Netflixiä televisiolla iPhonen tai iPadin kautta:

Laitteita ei löytynyt
Varmista, että älytelevisio, striimauslaite ja iPhone tai iPad ovat kaikki samassa WiFi-verkossa.

Tämä tarkoittaa, että Netflix ei löytänyt Wi-Fi-verkostasi laitteita, joilla voisit katsoa tai joihin voisit peilata näyttöä.

Korjaa ongelma näin:

Nämä ohjeet korjaavat yleisimmät tätä ongelmaa aiheuttavat syyt. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen.

1. Varmista, että televisio tai striimauslaite on yhdistetty verkkovirtaan ja että se on päällä.

2. Yhdistä televisio tai striimauslaite samaan Wi-Fi-verkkoon iPhonen ja iPadin kanssa.

Huomautus:Jos Wi-Fi-reitittimesi tukee sekä 2.4 GHz:n että 5 GHz:n verkkoa, varmista, että laitteesi käyttävät samaa verkkoa.

3. Tarkista, tukeeko televisio tai striimauslaite castausta tai näytön peilausta. Jos et ole varma, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Jos käytössäsi on Chromecast:

Netflixin käyttäminen Chromecastilla edellyttää, että iPhonen tai iPadin käyttöjärjestelmäversio on iOS/iPadOS 16 tai uudempi.

Näin tarkistat versiosi:

1. Siirry asetuksiin (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Yleiset (General).

3. Napauta Tietoja (About).

4. Katso versionumero kohdan Versio (Version) vierestä.

Jos versionumero on pienempi kuin 16, seuraa Applen ohjeita iPhonen tai iPadin päivittämiseksi.

Jos versionumero on 16 tai suurempi, siirry seuraaviin vaiheisiin.

1. Avaa iPhonen tai iPadin Google Home -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit hankkia sen App Storesta.

2. Napauta vasemmasta alakulmasta Koti-kuvaketta (Home) ja vieritä sivua alas, kunnes löydät Chromecastin.

• Jos Chromecastia ei löydy tai se on offline-tilassa, varmista, että se on kytketty verkkovirtaan ja yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon iPhonesi tai iPadisi kanssa. Googlen ohjeessa kerrotaan, miten yhdistät Chromecastin oikeaan verkkoon.

• Jos Chromecast on Päällä (On), se on oikeassa verkossa.

3. Avaa Netflix ja yritä uudelleen.

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Asetukset (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Netflix.

3. Nollaa sovellus liu'uttamalla Nollaus -kytkin päälle (On).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.