Netflix ei toimi Chromecastissa

Ennen kuin kokeilet seuraavia ohjeita, varmista, että olet suorittanut kaikki vaiheet asentaessasi Netflixin Chromecastiin.

Jos saat virheilmoituksen, voit tehdä ohjekeskuksessamme haun koko virheilmoituksella tai -koodilla.

Voit myös kokeilla näitä artikkeleita:

Jos ongelma jatkuu edelleen, kokeile näitä ohjeita.

Tarkista yhteys

Chromecastin pitää olla samassa Wi-Fi-verkossa mobiililaitteesi kanssa.

Joillakin kotiverkoilla on kaksi eri taajuuskaistaa: 2.4 GHz ja 5.0 GHz. Varmista, että Chromecast ja mobiililaitteesi käyttävät 5.0 GHz:n taajuuskaistaa.

Poista erikoismerkit

Netflix-sovelluksessa saattaa esiintyä ongelmia, jos Chromecastin nimessä on emoji tai erikoismerkkejä. Korjaa ongelma näin:

1. Avaa puhelimen tai tabletin Google Home -sovellus.

2. Napauta laiteluettelossa olevaa Chromecastisi nimeä.

3. Napauta Asetukset-kuvaketta ja sitten Laitetiedot (Device information).

4. Napauta laitteen nimeä ja poista emojit ja erikoismerkit.

5. Napauta Tallenna (Save).

6. Käynnistä uudestaan Netflix-sovellus ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Jos haluat vaihtaa Chromecastin nimen, puhelimen tai tabletin pitää olla samassa Wi-Fi-verkossa Chromecast-laitteen kanssa.

Jos tästä ei ollut apua, tarkista laitteesi.

Android-puhelin tai -tabletti

Varmista, että Android-laitteesi on päivitetty

Netflixin käyttäminen Chromecastilla edellyttää, että Android-puhelimen tai -tabletin käyttöjärjestelmäversiona on Android 6.0 tai uudempi. Tarkista järjestelmäpäivitykset (System Update) näiden ohjeiden avulla.

1. Avaa Asetukset (Settings).

2. Etsi Järjestelmäpäivitys (System Update) tai Ohjelmistopäivitys (Software Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos laitteesi Android-versio on vanhempi kuin 6.0, tarkista valmistajalta, onko laitteeseesi saatavilla uudempaa Android-versiota.

Jos laitteesi Android-versio on 6.0 tai uudempi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Kirjoita hakukenttään Netflix.

3. Napauta hakutuloksista Netflix-sovellusta.

4. Kosketa Päivitä (Update) -valintaa.

• Jos näet vain Poista (Uninstall) tai Avaa (Open), Netflix-sovellus on jo päivitetty uusimpaan versioon.

Jos Netflix-sovellus ei näy hakutuloksissa, noudata ohjeita artikkelista En löydä Netflix-sovellusta sovelluskaupoista.

Jos sinulla ei ole Play Kauppa -sovellusta, saat apua Googlen tukisivustolta.

Jos laitteesi ei pysty lataamaan Netflix-sovellusta suoraan Play Kaupasta, sitä ei ehkä voi käyttää Chromecastin kanssa. Jotkin Android-laitteet, kuten Amazon Fire -tabletti, eivät välttämättä toimi Chromecastin kanssa, koska ne eivät voi käyttää Play Kauppaa.

Google Chrome

Päivitä Google Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) .

2. Valitse Ohje (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Valitse Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista iOS-versiosi

Netflixin käyttäminen Chromecastilla edellyttää, että iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöjärjestelmäversiona on iOS 14.0 tai uudempi. Tarkista laitteesi iOS-versio näiden ohjeiden avulla.

1. Siirry asetuksiin (Settings).

2. Vieritä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Klikkaa Tietoja (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Versio (Version).

Jos laitteen iOS-versio on vanhempi kuin 14.0, siirry Applen tukisivustolle saadaksesi ohjeet laitteen päivittämistä varten.

Jos laitteen iOS-versio on 14.0 tai uudempi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Nollaa Netflix-sovellus

Päivitä iPhonelle, iPadille tai iPod touchille tallennetut, mahdollisesti vanhentuneet Netflix-tiedot nollaamalla sovellus.

Huomautus:
Sovelluksen asetusten uudelleen määrittäminen poistaa kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.
  1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Selaa pyyhkäisemällä alaspäin, kunnes löydät Netflix-sovelluksen.

3. Valitse Netflix.

4. Vedä Palauta-kytkin (Reset) Päällä-asentoon (On).

• Jos Palauta-kytkintä (Reset) ei ole näkyvissä, jatka seuraaviin vaiheisiin.

5. Kirjaudu ulos tililtäsi ja paina Koti-painiketta (Home), niin pääset takaisin aloitusnäyttöön.

6. Paina Koti-painiketta (Home) kahdesti ja selaa pyyhkäisemällä oikealle, kunnes löydät Netflix-sovelluksen.

7. Sulje istunto pyyhkäisemällä Netflix-sovelluksessa ylös.

8. Paina Koti-painiketta (Home) kahdesti, niin pääset takaisin aloitusnäyttöön.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.