En saa Netflixiä toimimaan Chromecastilla.

Chromecastille tarkoitettu Netflix-sovellus on suunniteltu siten, että voit ohjata sitä Apple iOS - tai Android-laitteella. Jos käytät Google Chrome -selainta, voit lähettää Netflixiä televisioosi myös suoraan tietokoneelta.

Yksityiskohtainen opastus tähän on artikkelissa Netflixin käyttäminen Chromecastin kanssa.

Jos sinulla on ongelmia Chromecastin käyttöönotossa

• Varmista, että Chromecastin nimessä ei ole mitään erikoismerkkejä.
    Chromecastin nimessä olevat erikoismerkit (kuten emojit tai heittomerkit) estävät sen näkymisen Netflix-sovelluksessa.
    Ratkaise ongelma käynnistämällä Chromecast-sovellus lähettävässä laitteessa, valitsemalla Chromecastin nimi ja poistamalla erikoismerkit.
    Kun olet vaihtanut Chromecastin nimen, käynnistä Netflix-sovellus uudelleen ja etsi Cast-kuvake, kun toistat tv-ohjelmaa tai elokuvaa.

• Varmista, että mobiililaitteeseen on asennettu viimeisin iOS- tai Android-käyttöjärjestelmän versio.
    Netflix Chromecast on yhteensopiva iOS-käyttöjärjestelmää 7.0 tai uudempaa käyttävien iPhone-, iPad- ja iPod-laitteiden kanssa sekä WiFi-yhteyttä ja versiota 4.0 tai uudempaa käyttävien Android-puhelimien ja -tablettien kanssa.

• Varmista, että Netflix-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
    Voit tarkistaa päivitykset App Storesta tai Google Play ‑myymälästä.
    Android-laitteissa käytetyn Netflix-sovelluksen version on oltava 2.4 tai uudempi.
    Apple-mobiililaitteissa käytetyn Netflix-sovelluksen version on oltava 4.2 tai uudempi.

• Jos käytät Chrome-selainta, varmista, että käytät uusinta versiota.
    Käy Googlen tukisivulla varmistamassa, että sinulla on Chromen uusin versio.

• Varmista, että laitteesi on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin Chromecast.
    Chromecastin pitää olla samassa Wi-Fi-verkossa, jotta yhdistäminen onnistuu.

• Onko reititin, modeemi tai yhdyskäytävä asetettu monilähetystilaan?
    Ohjeet monilähetystilan ottamisesta käyttöön ovat reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän käyttöohjeessa.

Jos saat virheilmoituksen, jossa sanotaan, että Netflix-sovellus pitää päivittää

• Varmista, että mobiililaitteeseen on asennettu viimeisin iOS- tai Android-käyttöjärjestelmän versio.
    Netflix Chromecast on yhteensopiva iOS-käyttöjärjestelmää 7.0 tai uudempaa käyttävien iPhone-, iPad- ja iPod-laitteiden kanssa sekä WiFi-yhteyttä ja versiota 4.0 tai uudempaa käyttävien Android-puhelimien ja -tablettien kanssa.

Huomautus:
    Jos olet asentanut Android-puhelimeesi tai -tablettiisi kaikki saatavilla olevat päivitykset, ja virhe edelleen toistuu, laite ei ehkä ole yhteensopiva Chromecastin kanssa. Voit tarkistaa valmistajalta, onko laitteeseen saatavilla uudempaa Android-versiota.
  • Varmista, että Netflix-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
    Voit tarkistaa päivitykset App Storesta tai Google Play ‑myymälästä.
    Android-laitteissa käytetyn Netflix-sovelluksen version on oltava 2.4 tai uudempi.

Huomautus:
    Jos laitteesi ei pysty lataamaan Netflix-sovellusta suoraan Google Play ‑kaupasta, et ehkä voi käyttää laitetta Chromecastin kanssa. Jotkin Android-laitteet, kuten Amazon Fire -tabletti, eivät välttämättä ole yhteensopivia Chromecastin kanssa, jos ne eivät voi käyttää Google Play -kauppaa. Apple-mobiililaitteissa käytetyn Netflix-sovelluksen version on oltava 4.2 tai uudempi.
  • Jos edelleen saat virheilmoituksen iOS-laitteessa, käytä seuraavia ohjeita:

1. Valitse Applen aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Selaa pyyhkäisemällä, kunnes löydät Netflix-sovelluksen.

3. Valitse Netflix.

4. Liu’uta Nollaus-kytkin (Reset) Päällä-asentoon (On).

5. Paina Koti-painiketta (Home), niin pääset takaisin aloitusnäyttöön.

6. Valitse Netflix.

7. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos Cast-kuvaketta ei näy, kun yrität katsoa Netflixiä Chromecastilla

globe