Korjaa Chromecastissa ilmenevä ongelma

Jos Netflixin lähettäminen Chromecastiin ei onnistu, tarkista ensin, että Chromecastin käyttöönotto on tehty oikein.

Jos Chromecastin käyttöönotto on tehty oikein, näistä artikkeleista saattaa olla apua:

Jos sinulla on jokin muu ongelma, seuraa laitettasi koskevia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Varmista, että Android-laitteesi on päivitetty

Netflixin käyttäminen Chromecastilla edellyttää, että Android-puhelimen tai -tabletin käyttöjärjestelmänä on Android 7 tai uudempi versio. Tarkista järjestelmäpäivitykset (System Update) näiden ohjeiden avulla.

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos laitteesi Android-versio on vanhempi kuin 7, tarkista valmistajalta, onko laitteeseesi saatavilla uudempaa Android-versiota.

Jos laitteesi Android-versio on 7 tai uudempi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

Jos laitteesi ei pysty lataamaan Netflix-sovellusta suoraan Play Kaupasta, sitä ei ehkä voi käyttää Chromecastin kanssa. Jotkin Android-laitteet, kuten Amazon Fire -tabletti, eivät välttämättä toimi Chromecastin kanssa, koska ne eivät voi käyttää Play Kauppaa.

Google Chrome

Päivitä Google Chrome
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone tai iPad

Tarkista iOS-versiosi

Netflixin käyttäminen Chromecastilla edellyttää, että iPhonen tai iPadin käyttöjärjestelmäversiona on iOS 16 tai uudempi. Tarkista laitteesi iOS-versio näiden ohjeiden avulla.

1. Siirry asetuksiin (Settings).

2. Vieritä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Klikkaa Tietoja (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Versio (Version).

Jos laitteen iOS-versio on vanhempi kuin 16, siirry Applen tukisivustolle saadaksesi ohjeet laitteen päivittämistä varten.

Jos laitteen iOS-versio on 16 tai uudempi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Nollaa Netflix-sovellus

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Asetukset (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Netflix.

3. Nollaa sovellus liu'uttamalla Nollaus -kytkin päälle (On).