Näin toistat seuraavan jakson automaattisesti

Voit määrittää Netflixin toistamaan sarjan seuraavan jakson automaattisesti.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix.

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko.

4. Napauta Hallinnoi profiileja.

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Aloita seuraava jakso automaattisesti vieressä olevalla valintakytkimellä.

7. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse Profiilit ja sitten jokin profiileista.

3. Valitse Toiston asetukset.

4. Rastita kohta Toista sarjan seuraava jakso automaattisesti kaikilla laitteilla.

• Jos haluat lopettaa seuraavien jaksojen automaattitoiston, poista rasti ruudusta.

5. Valitse Tallenna.

Asetukset saattavat päivittyä vasta, kun laitteen tai sivuston tiedot päivitetään.

Päivittäminen:

• Vaihda toiseen profiiliin ja palaa sitten takaisin.

• Voit myös kirjautua ulos Netflix-tililtäsi ja kirjautua sitten takaisin sisään.