Näin toistat seuraavan jakson automaattisesti

Voit määrittää Netflixin toistamaan sarjan seuraavan jakson automaattisesti.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Aloita seuraava jakso automaattisesti vieressä olevalla valintakytkimellä.

7. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Toiston asetukset.

4. Rastita kohta Toista sarjan seuraava jakso automaattisesti kaikilla laitteilla.

• Jos haluat lopettaa seuraavien jaksojen automaattitoiston, poista rasti ruudusta.

5. Valitse Tallenna.

Asetukset saattavat päivittyä vasta kun laitteen tai sivuston tiedot päivitetään.

Päivittäminen:

• Vaihda toiseen profiiliin ja palaa sitten takaisin.

• Voit myös kirjautua ulos Netflix-tililtäsi ja kirjautua sitten takaisin sisään.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

Seuraava jakso ei ala automaattisesti

Näin kytket silmäysten automaattitoiston päälle tai pois