Näin kytket silmäysten automaattitoiston päälle tai pois

Kun määrität Netflixin näyttämään silmäykset automaattisesti, voit nopeasti vilkaista tarjolla olevia sarjoja ja elokuvia.

Huomautus:
Jotkin vanhemmat televisiot eivät tue silmäysten automaattitoistoa.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmastaOma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Näytä silmäykset automaattisesti  vieressä olevalla valintakytkimellä.

7. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Toiston asetukset.

4. Valitse tai poista valinta kohdasta Näytä silmäys nimikkeestä automaattisesti selatessa kaikissa laitteissa.

Huomautus:
    Jos silmäysten automaattitoisto poistetaan käytöstä televisiossa, näytetään silmäykset kuitenkin yhä sarjan tai elokuvan tietosivulta.
  5. Valitse Tallenna.

Asetukset saattavat päivittyä vasta kun laitteen tai sivuston tiedot päivitetään.

Päivittäminen onnistuu seuraavasti:

• Vaihda toiseen profiiliin ja palaa sitten takaisin.

• Tai valitse vasemmalla olevasta valikosta Ohjeet > Lataa Netflix uudelleen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Näin toistat seuraavan jakson automaattisesti