Näin kytket silmäysten automaattitoiston päälle tai pois

Kun määrität Netflixin näyttämään silmäykset automaattisesti, voit nopeasti vilkaista tarjolla olevia sarjoja ja elokuvia.

Huomautus:Jotkin vanhemmat televisiot eivät tue silmäysten automaattitoistoa.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmastaOma Netflix.

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko.

4. Napauta Hallinnoi profiileja.

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Näytä silmäykset automaattisesti vieressä olevalla valintakytkimellä.

7. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse Profiilit ja sitten jokin profiileista.

3. Valitse Toiston asetukset.

4. Valitse tai poista valinta kohdasta Näytä silmäys nimikkeestä automaattisesti selatessa kaikissa laitteissa.

Huomautus:Jos silmäysten automaattitoisto poistetaan käytöstä televisiossa, näytetään silmäykset kuitenkin yhä sarjan tai elokuvan tietosivulta.

5. Valitse Tallenna.

Asetukset saattavat päivittyä vasta, kun laitteen tai sivuston tiedot päivitetään.

Päivittäminen onnistuu seuraavasti:

• Vaihda toiseen profiiliin ja palaa sitten takaisin.

• Tai valitse vasemmalla olevasta valikosta Ohjeet > Lataa Netflix uudelleen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli