Sähköpostiosoitteeni on käytössä toisella Netflix-tilillä

Jos sähköpostiosoitteesi on jo käytössä, kun yrität luoda Netflix-tilin, tai jos epäilet, että joku muu on käyttänyt sähköpostiosoitettasi Netflix-tilin luomiseen, seuraa alla olevia ohjeita:

Netflix ilmoittaa, että tilini on jo käytössä, kun yritän luoda Netflix-tilin.

Sinulla saattaa olla jo Netflix-tili luotuna

1. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse salasanan uudelleen asettamisen vaihtoehdoksi Sähköposti.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

• Jos saat salasananpäivityssähköpostin, luo uusi salasana siinä olevien ohjeiden mukaan, niin saat Netflix-tilisi taas käyttöön.

• Jos saat virheilmoituksen ”Tällä sähköpostiosoitteella ei löydy tiliä,” jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Sähköpostiosoitteesi voi olla liitetty johonkin profiiliin

Sähköpostiosoitteen voi lisätä mihin tahansa profiiliin, jolla on luokitus Kaikki ikärajat, jolloin siihen lähetetään yksilöllisiä suosituksia ja muita viestejä Netflixiltä.

Olemassa olevaan profiiliin liitetyllä sähköpostiosoitteella ei voi luoda uutta käyttäjätiliä, joten sähköpostiosoite on ensin poistettava profiilista.

Näin poistat sähköpostiosoitteen profiilista:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Valitse Profiilit ja lapsilukitus -kohdasta profiili, jota haluat muuttaa.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Profiilin sähköposti tai Sähköposti.

4. Klikkaa Poista sähköpostiosoite.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos olet suorittanut edellä olevat vaiheet, mutta et siltikään pysty luomaan tiliä, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Netflix ilmoittaa, että sähköpostiosoitteeni on jo käytössä, kun yritän vaihtaa tilini sähköpostiosoitetta

Sinulla saattaa olla kaksi Netflix-tiliä

On mahdollista, että olet vahingossa luonut toisen tilin kirjoittamalla sähköpostiosoitteen väärin tai antamalla väärän sähköpostiosoitteen.

1. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse salasanan uudelleen asettamisen vaihtoehdoksi Sähköposti.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

• Jos olet saanut salasananpäivityssähköpostin, sinulla saattaa olla toinen tili. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

• Jos saat virheilmoituksen ”Tällä sähköpostiosoitteella ei löydy tiliä,” jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Sähköpostiosoitteesi voi olla liitetty johonkin profiiliin

Sähköpostiosoitteen voi lisätä mihin tahansa profiiliin, jolla on luokitus Kaikki ikärajat, jolloin siihen lähetetään yksilöllisiä suosituksia ja muita viestejä Netflixiltä.

Sähköpostiosoite on poistettava aiemmasta profiilista, ennen kuin voit liittää sen toiseen profiiliin.

Näin poistat sähköpostiosoitteen profiilista:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Valitse Profiilit ja lapsilukitus -kohdasta profiili, jota haluat muuttaa.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Profiilin sähköposti tai Sähköposti.

4. Klikkaa Poista sähköpostiosoite.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos olet suorittanut edellä olevat vaiheet, mutta et siltikään pysty vaihtamaan tilin sähköpostiosoitetta, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Saan Netflix-tiliin liittyviä sähköpostiviestejä, jotka eivät kuulu minulle

Joku on saattanut vahingossa käyttää sinun sähköpostiosoitettasi Netflix-tilin luomiseen. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.