Seuraava jakso ei ala automaattisesti

Jos seuraava jakso ei ala itsestään, varmista, että profiilisi on määritetty toistamaan seuraava jakso automaattisesti. Jos asetuksen muuttaminen ei auta, noudata näitä ohjeita.

1. Yhdistä Wi-Fi-verkkoon. Netflix ei toista automaattisesti seuraavaa jaksoa mobiiliverkossa, jotta dataa ei käytetä odotettua enempää.

2. Päivitä Netflix-sovellus uusimpaan versioon.

3. Irrota puhelimen tai tabletin televisioosi yhdistävä videokaapeli tai videosovitin. Jos siitä on apua, se tarkoittaa, ettei laitteesi tue seuraavan jakson automaattista toistoa sen ollessa yhdistetty televisioon.

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.