Miksi laite ei toista omalla kielelläni

Kun yrität katsoa Netflixiä televisiolla tai mobiililaitteella, saatat saada viestin, jonka mukaan laite ei tue paikallista kieltäsi tai asettamaasi kielivaihtoehtoa.

Tähän on kaksi mahdollista syytä:

Vanhentunut sovellus

Laitteesi Netflix-sovelluksen versio pitää ehkä päivittää.

Asenna kaikki saatavilla olevat sovelluspäivitykset laitteeseesi, jotta voit käyttää kaikkia tuettuja kieliä kyseisellä laitteella.

Vanhempi laite

Jotkin vanhemmat laitteet eivät välttämättä tue Netflixiä haluamallasi kielellä. Voit käyttää sovellusta englanniksi tai kokeilla toista laitetta.