Netflix sanoo: Toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (AVF:11800;OS:16041;)

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.
(AVF:11800;OS:16041;)

Se tarkoittaa yleensä, että laite tarvitsee Apple-päivityksen. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista iOS-version päivitykset

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.