Netflixin käyttäminen LG:n televisiolla, Blu-ray-soittimella tai striimauslaitteella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä LG:n televisiolla, Blu-ray-soittimella, striimauslaitteella tai kotiteatterilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla LG:n laitteilla.

Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet:
Netflix on saatavana maailmanlaajuisesti, ja useimmat Netflix-laitteet toimivat maasta riippumatta. Tietyt vanhemmat laitteet saattavat kuitenkin toimia vain siinä maassa, josta ne on hankittu. Lisätietoja on tuettujen alueiden kartassa. Jos harkitset uuden laitteen ostoa, tarkista valmistajalta, tukeeko laite Netflixiä omalla alueellasi.

Vanhemmat laitteet saattavat kehottaa sinua käymään sivulla netflix.com/activate määrittelemässä laitteesi. Nämä laitteet tukevat Netflixiä ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei kategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet, kuinka tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni (mukaan lukien 5.1-tilaääni) otetaan käyttöön monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan, ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Kun liität LG:n television, Blu-ray-soittimen, striimauslaitteen tai kotiteatterin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse laitettasi parhaiten vastaava vaihtoehto.

Jos näet näytössä Internet TV ‑vaihtoehdon:

1. Valitse aloitusnäytöstä Internet TV.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Kirjoita Netflixin sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

• Mikäli kirjautumisnäytön sijaan esiin tulee aktivointikoodi, anna se sivullanetflix.com/activate.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos näet näytössä Premium-vaihtoehdon:

1. Valitse aloitusnäytöstä Premium.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos näet näytössä Netcast-vaihtoehdon:

1. Siirry Netcast-kohtaan ja valitse Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Näkyviin tulee koodi. Anna aktivointikoodi osoitteessa netflix.com/activate.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua ulos Netflixistä LG:n televisiolla, Blu-ray-soittimella, striimauslaitteella tai kotiteatterilla, valitse aloitusnäytöltä (Home) laitetta parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos näet näytössä Premium-vaihtoehdon:

1. Valitse Premium-sovellukset (Premium Apps).

2. Valitse Asetukset (Settings).

• Jos et näe Asetukset (Settings) -vaihtoehtoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Klikkaa Valinnat (Options).

• Sinun pitää ehkä painaa kaukosäätimen vihreää painiketta, jossa on kaksi pistettä, tämän vaiheen loppuun suorittamiseksi.

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Netflix Deactivate).

Jos näet näytössä Netcast-vaihtoehdon:

1. Valitse Netcast.

2. Valitse Asetukset (Setup).

3. Valitse Palvelun ylläpito (Service Maintenance).

• Jos et näe kohtaa Palveluiden ylläpito (Service Maintenance), siirry suoraan kohtaan Asennus (Setup).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Netflix Deactivate).

5. Vahvista käytöstäpoisto valitsemalla OK.

Jos näet näytössä Asetukset-vaihtoehdon (Setup):

1. Valitse Asetukset (Setup).

2. Valitse Verkko (Network).

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Deactivate Netflix).

5. Vahvista käytöstä poisto valitsemalla KYLLÄ (YES).

Mikäli et pysty suorittamaan edellä olevia ohjeita, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

Jos näkymässä ei ole mitään yllä olevista valinnoista:

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla LG Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Ultra HD -televisio 2014 tai uudempi, jossa on Netflix-sovellus.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaatu on asetettu tasolle korkea tai automaattinen. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

globe